Visos daugiausiai perkamos
Słuchawki douszne Mcdodo HP-0040 (białe)
  • Słuchawki douszne Mcdodo HP-0040 (białe)
  • Słuchawki douszne Mcdodo HP-0040 (białe)
  • Słuchawki douszne Mcdodo HP-0040 (białe)
  • Słuchawki douszne Mcdodo HP-0040 (białe)
  • Słuchawki douszne Mcdodo HP-0040 (białe)

"Mcdodo HP-0040" ausinės į ausis (baltos spalvos)

VN-46626
Mcdodo
16,29 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Mcdodo HP-0040 į ausis įdedamos ausinės (baltos)

Susipažinkite su Mcdodo HP-0040 į ausis įstatančiomis ausinėmis, kurios suteiks išskirtinę garso patirtį ir patogų naudojimą. Dėl pažangios Bluetooth 5.3 technologijos galite mėgautis patikimu ryšiu, o 13 mm tvarkyklės garantuoja aukščiausią garso kokybę, gilius žemuosius dažnius ir krištolo skaidrumo aukštus. Taip pat verta paminėti ilgą veikimo laiką iki 6 valandų vienu įkrovimu.

Nepakartojamas naudojimo komfortas

Mcdodo HP-0040 sukurti maksimaliam naudojimo patogumui. Kiekviena ausinė sveria tik 3,8 gramo, todėl jų beveik nepastebima ausyje. Be to, rinkinyje yra trys poros keičiamų S, M ir L dydžių ausinių pagalvėlių, todėl galėsite jas pritaikyti pagal savo individualius poreikius.

Ilgas veikimo laikas

Dėl galingos „Mcdodo HP-0040“ baterijos mėgaukitės muzika tiek, kiek norite. Vienas įkrovimas užtikrina iki 6 valandų nepertraukiamo naudojimo, o kartu su dėklu, kuris kraunamas per USB-C, šis laikas pailgėja net iki 21 valandos.

Greitas susiejimas ir patikimas ryšys

Bluetooth 5.3 technologija užtikrina stabilų ir patikimą ryšį su įrenginiais iki 10 metrų atstumu. „Mcdodo HP-0040“ ausinės siūlo greitą susiejimą su telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar nešiojamuoju kompiuteriu, todėl galite akimirksniu mėgautis mėgstama muzika arba priimti svarbų skambutį be nereikalingo delsimo.

Intuityvus jutiklinis valdymas

Valdykite ausines liesdami. „Mcdodo HP-0040“ turi jutiklinį valdymą, leidžiantį patogiai valdyti muzikos atkūrimą, atsiliepti į skambučius, aktyvuoti „Siri“ balso asistentą ar perjungti dainas. Tai suteikia jums visišką muzikos kontrolę nesikišant prie telefono!

Atsparumas vandeniui

Mcdodo HP-0040 ausinės turi IPX4 reitingą, o tai reiškia, kad jos yra atsparios prakaitui ir nedideliems purslams. Tai idealiai tinka aktyviems žmonėms, kurie nori mėgautis mėgstama muzika sportuodami ar vaikščiodami, nepaisant oro sąlygų!

Platus suderinamumas

Ausinės yra suderinamos su įvairiais įrenginiais, todėl jos yra idealus pasirinkimas bet kuriam vartotojui. Galite lengvai prijungti juos, pavyzdžiui, prie nešiojamojo kompiuterio, planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono. Mėgaukitės mėgstama muzika, žaidimais ar filmais nepriklausomai nuo situacijos!

Įtraukta

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Keičiamos ausų pagalvėlės (3 poros, S, M ir L)
  • USB-A į USB-C įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Mcdodo
Modelis HP-0040
Spalva Baltas
Bluetooth versija 5.3
Diapazonas Iki 10m
Keitiklis 13 mm
Ausinių baterijos talpa 35 mAh
Korpuso akumuliatoriaus talpa 320 mAh
Veikimo laikas apytiksliai 6 val
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Įkrovimo prievadas USB-C
Medžiaga PC + ABS
Svoris 35 g
Prekė detaliau
Mcdodo
VN-46626
6921002600408
98 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e