Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Sluchátka TWS Haylou GT1 2023 (černá)
  • Sluchátka TWS Haylou GT1 2023 (černá)
  • Sluchátka TWS Haylou GT1 2023 (černá)

TWS Haylou GT1 2023 (juodas)

VN-45388
Haylou
25,16 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

TWS Haylou GT1 2023 ausinės (juodos)

TWS Haylou GT1 2023 ausinės – tai modernių technologijų, komforto ir stiliaus derinys, kuris patenkins net išrankiausių vartotojų poreikius. Nuo šiandien mėgaukitės komfortu ir klausykitės muzikos aukščiausiu lygiu, nesijaudindami dėl signalo praradimo ar staigaus akumuliatoriaus išsikrovimo – šis modelis siūlo patikimą kokybę ir nepamirštamą patirtį klausantis mėgstamų takelių.

Maksimalus komfortas ir pažangios funkcijos

TWS Haylou GT1 2023 ausinės suteikia išskirtinį komfortą dėl savo ergonomiško dizaino ir lengvo, vos 3,9 gramo svorio. Neslidžios silikoninės ausų rankenėlės garantuoja stabilumą ir patogų nešiojimą, puikiai priglundančios prie ausies kanalų. Dėl to galite juos naudoti valandų valandas be diskomforto, o tai idealiai tinka ilgoms kelionėms ar valandų kompiuteriniams žaidimams.

Žaidėjo režimas ir protingas valdymas

Dėl mažo garso delsos (65 ms) žaidėjo režimu Haylou GT1 ausinės yra idealus pasirinkimas žaidimų entuziastams. Suaktyvinti žaidėjo režimą paprasta – tiesiog tris kartus bakstelėkite pirštu dešinėje ausinėje. Be to, ausinės veikia su balso asistentais, taip pat leidžia atsiliepti ir atjungti skambučius, leisti ir sustabdyti muziką, aktyvuoti balso asistentą ir valdyti klausomas dainas.

Aukšta garso kokybė ir triukšmo mažinimas

Haylou ausinių Bluetooth 5.2 technologija užtikrina stabilų ryšį ir greitą duomenų perdavimą, kartu sumažindama energijos sąnaudas. Su integruota Hi-Fi garso technologija ir AAC HD kodeku, ausinės siūlo plačią garso erdvę, galingus žemuosius dažnius ir aiškius aukštus garsus. 7,2 mm dinaminė tvarkyklė garantuoja dar geresnę garso kokybę.

Ilgai veikianti baterija ir patogus dėklas

„Haylou GT1“ siūlo iki 5 valandų nepertraukiamo naudojimo vienu įkrovimu, o patogus dėklas pailgina įrangos veikimo laiką iki 20 valandų. Automatinis išorinio triukšmo mažinimas telefono skambučių metu užtikrina aiškius ir švarius skambučius. Tai reiškia, kad galėsite kalbėtis telefonu net ir triukšmingiausiose vietose.

Stilingas dizainas ir universalumas

Dėl aptakaus ir estetiško dizaino Haylou GT1 ausinės yra funkcionalios ir stilingos. Nešiojami ir labai lengvi, jie idealiai tinka pasiimti į bet kokią kelionę. Galimi trijų dydžių (S/M/L), jie yra suderinami su „iOS“ ir „Android“ ir palaiko USB-C laidą, todėl yra universalus pasirinkimas bet kuriam vartotojui.

Įtraukta

  • ausines
  • įkrovimo dėklas
  • keičiamos guminės juostos (S/M/L)
  • įkrovimo laidas (USB-A į USB-C)
  • vartotojo vadovas

Gamintojas Haylou
Modelis GT1 2023 m
Ryšio tipas Bluetooth
Uostas USB-C
Baterijos veikimo laikas 20 valandų
Baterijos talpa 35 mAh
Akumuliatoriaus įkrovimo laikas Maždaug 1,5 valandos
Akumuliatoriaus įkrovimo laikas Maždaug 2 val
Palaikomi protokolai SBC/AAC/A2DP/AVRCP/HFP/HSP
Spalva Juoda
Garso vėlavimai 65 ms
Svoris 3,9 g
Garso suspaudimas ACC HD
Keitiklis 7,2 mm
Medžiaga silikono
Dydžiai S/M/L
Suderinama programinė įranga iOS, Android
Prekė detaliau
Haylou
VN-45388
6971664933963
88 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e