Visos daugiausiai perkamos
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Lubluelu L7
  • Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Lubluelu L7
  • Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Lubluelu L7

Lubluelu L7 akumuliatorinis stacionarus dulkių siurblys

VN-44743
Lubluelu
24/6L mėn.
135,85 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Lubluelu L7 belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys.

Su Lubluelu L7 valymas tampa lengvesnis. Šis belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys siūlo iki 30 000 Pa siurbimo galią ir išsiskiria iki 55 minučių veikimo laiku. Taip pat labai patogu naudoti ir turi įmontuotą LED ekraną, kuris leis greitai pasiekti svarbiausią informaciją. Taip pat rasite papildomų keičiamų šepetėlių.

8.jpg

Jis greitai susidoros su nešvarumais

Dulkių siurblys L7 išsiskiria didele siurbimo galia, kuri siekia iki 30 000 Pa. Dėl to jis akimirksniu pašalina net labiausiai įsisenėjusius nešvarumus – lengvai susidoroja su dulkėmis, išsiliejusiais trupiniais ar plaukais. Taigi tai bus idealus pasirinkimas naminių gyvūnėlių savininkams ir ne tik! Taip pat galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius, pasirinkdami iš 3 galimų siurbimo lygių – 15 000 Pa, 20 000 Pa arba 30 000 Pa. Už nešvarumų filtravimą čia atsakingas HEPA H12 filtras.

4.jpg

Šepetys specialioms užduotims

Modelis L7 aprūpintas specialiai suprojektuotu V formos šepečiu greitam ir efektyviam nešvarumų pašalinimui. Jis išsiskiria kruopščiai apgalvotu dizainu, neleidžiančiu plaukams įsipainioti – nesijaudinkite dėl valymo problemų. Jame taip pat yra įmontuotas LED foninis apšvietimas, padedantis išvalyti tamsius kampus. Dabar nuo jūsų nepasislėps joks purvas!

5.jpg

Veikimo laikas iki 55 minučių

Atsisveikinkite su nepageidaujamais valymo trukdžiais. Dulkių siurblys aprūpintas galinga baterija (7 x 2500 mAh), todėl vienu įkrovimu gali tarnauti iki 55 minučių. To pakanka kruopščiai išvalyti net didesnį butą! Be to, prietaisui įkrauti tereikia maždaug 4-5 valandų.

9.jpg

Jūsų patogumui

L7 modelio dulkių bakas yra net 700 ml talpos ir labai lengvai ištuštinamas. Negana to, įrenginio vamzdelis pasviręs 90° ir leidžia pasukti šepetį iki 160°, todėl lengvai išsiurbsite grindis po sofa arba tarp kėdžių kojų. Taip pat gausite įmontuotą LED ekraną, su kuriuo galėsite patogiai patikrinti esamą įkrovos lygį, pasirinktą veikimo režimą ir kt. Taip pat pridedamas praktiškas sieninis laikiklis, kad būtų patogu laikyti dulkių siurblį.

1.jpg

Pridedami papildomi šepečiai

Į komplektą įeina ir papildomi šepetėliai, kurių pagalba nesunkiai pasirūpinsite tvarkingumu net ir sunkiai pasiekiamuose kampuose. Plyšio antgalis idealiai tinka siauroms vietoms valyti – jį galėsite sėkmingai panaudoti, pavyzdžiui, išsiurbdami sofų ar kėdžių įdubas. Pakuotėje taip pat rasite minkštą dulkių šepetėlį, kuris pravers, pavyzdžiui, baldams valyti.

2.jpg

Įskaitant

  • dulkių siurblys
  • PFI filtras
  • Valdymo instrukcijos
  • Valymo įrankis
  • Plyšių šepetys
  • Sieninis laikiklis
  • Adapteris
  • Minkštas šepetys
  • Reguliuojamas vamzdelis
  • Šepetys su LED apšvietimu

Gamintojas Lubluelu
Modelis L7
Siurbimo galia 15 000 Pa / 20 000 Pa / 30 000 Pa
Galia 230 W
Filtro tipas HEPA H12
Veikimo laikas Iki 55 min
Dulkių konteinerio talpa 0,7 l
Baterijos talpa 7 x 2500 mAh
Įkrovimo laikas Maždaug 4-5 val
Garsumo lygis 66 dB
Svoris 2,6 kg
Prekė detaliau
Lubluelu
VN-44743
6977335210029
43 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e