Visos daugiausiai perkamos
Ładowarka bezprzewodowa Toocki TWXC-YJ01 15W (czarna)
  • Ładowarka bezprzewodowa Toocki TWXC-YJ01 15W (czarna)

Belaidis įkroviklis "Toocki TWXC-YJ01" 15W (juodas)

VN-37261
Toocki
8,14 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Toocki TWXC-YJ01 15W belaidis įkroviklis (juodas)

Toocki TWXC-YJ01 įkroviklis yra ne tik greito įkrovimo įrenginys, bet ir stulbinančio dizaino elementas. Jo kompaktiškas dydis, įkrovimo greitis ir saugumas yra savybės, kurias vertinsite kiekvieną dieną. Galite mėgautis praktišku ir elegantišku sprendimu, kuris prisitaikys prie jūsų poreikių.

Toocki/TWXC-YJ01/1

Sklandus, žaibiškas įkrovimas

Dėl įmontuotos gryno vario ritės įkrovimas ne tik greitas, bet ir sklandus. Magnetinis laukas yra stabilesnis, o tai garantuoja saugų jūsų įrenginių įkrovimą, o naudojimasis įkrovikliu tampa dar patogesnis. Jūsų įrenginiai bus automatiškai pritraukti prie įkroviklio, todėl įkrovimo procesas bus lengvesnis ir greitesnis.

Toocki/TWXC-YJ01/2

Mažas ir nešiojamas

„Toocki“ belaidis įkroviklis yra ne tik efektyvus, bet ir praktiškas. Dėl kompaktiško dydžio jį lengva nešiotis ir puikiai tinka kelionėms. Galite pasiimti su savimi visur, kur jums reikia, kad įrenginiai būtų nuolat paruošti.

Toocki / TWXC-YJ01/3

Saugumas yra pagrindas

Įkroviklis TWXC-YJ01 turi keletą apsauginių mechanizmų, užtikrinančių saugų įkrovimą. Jų dėka galite įkrauti savo įrenginius nesijaudindami dėl jų būklės ir saugumo.

Toocki / TWXC-YJ01/4

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Produktas sujungia funkcionalumą su pramonine estetika. Per skaidrų korpusą galite grožėtis magnetinėmis ritėmis, kurios suteikia įrenginiui unikalaus charakterio. Be to, dėl gerai apgalvoto dizaino Toocki yra ne tik įkroviklis, bet ir telefono stovas. Įkraunant įrenginį galite laisvai naudotis, mėgaudamiesi išskirtine laisve.

Toocki / TWXC-YJ01/5

Gamintojas Toocki
Modelis TWXC-YJ01
Spalva juodas
Galia 15W/10W/7,5W/5W
Prekė detaliau
Toocki
VN-37261
6976018372368
26 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e