Visos daugiausiai perkamos
Bezprzewodowa ładowarka indukcyjna Choetech 10W  z podstawką  (czarna)
  • Bezprzewodowa ładowarka indukcyjna Choetech 10W  z podstawką  (czarna)

"Choetech" 10 W indukcinis belaidis įkroviklis su lopšiu (juodas)

VN-26743
Choetech
11,64 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Choetech belaidis indukcinis įkroviklis su greito belaidžio įkrovimo stovu

Mėgaukitės dar patogesniu belaidžiu savo įrenginių įkrovimu. Choetech Qi indukcinis įkroviklis suteikia iki 15 W galios ir pasižymi dideliu suderinamumu. Jis garantuoja saugų naudojimą ir yra labai patvarus. Jame taip pat yra praktiškas stovas, kad galėtumėte naudotis savo išmaniuoju telefonu kraunant.

Greitas įkrovimas – platus suderinamumas

Jums nebereikia per ilgai laukti, kol jūsų įrenginiai bus paruošti naudoti. Choetech įkroviklis palaiko greitą belaidį įkrovimą su 15 W / 10 W / 7,5 W / 5 W galia. Tai leidžia įkrauti iki 80% „Samsung Galaxy S10“ per maždaug 2 valandas ir 36 minutes, o „iPhone X“ – per maždaug 3 valandas ir 22 minutes. Produktas suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų iš populiarių prekių ženklų, tokių kaip Apple, LG ir Sony.

Padėkite telefoną vertikaliai arba horizontaliai

Įkroviklis aprūpintas 2 indukcinėmis ritėmis, todėl siūlo didesnį įkrovimo plotą. Taigi išmanųjį telefoną galite padėti ant jo horizontaliai arba vertikaliai, pavyzdžiui, patogiai žiūrėti serialus, atsakyti į žinutes, užsirašyti, kalbėtis su draugais ir naudotis Face ID funkcija. Be to, įmontuotas stovas su silikoninėmis pagalvėlėmis suteikia jūsų įrenginiui daugiau stabilumo ir apsaugo jį nuo įbrėžimų.

Saugus naudoti

Nebijokite sugadinti įkroviklio ar ant jo uždėtos įrangos. Gaminys gavo Qi sertifikatą, o tai reiškia, kad leidžia ne tik efektyviai, bet ir saugiai įkrauti. Jame taip pat buvo įrengta išmanioji mikroschema, kuri užtikrina patikimą apsaugą nuo perkaitimo, trumpojo jungimo, viršsrovių ir viršįtampių.

Patobulintas dizainas

Įkroviklis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra itin patvarus ir puikiai atrodo. Jame taip pat yra įmontuotas žalios šviesos indikatorius, kuris informuos apie jo veikimo būseną. Be to, jums nereikia išimti telefono iš dėklo, kad galėtumėte jį įkrauti. Gaminys lengvai dirba su dėklais iš gumos arba TPU plastiko, kurių storis ne didesnis kaip 4-5mm.

Specifikacija

Prekės ženklas Choetech
Modelis T524-F-101ACBK
Spalva Juoda
Galia 15W / 10W / 7,5W / 5W

Prekė detaliau
Choetech
VN-26743
6971824979022
36 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e