Visos daugiausiai perkamos
Ładowarka do Apple Watch USB-C Mcdodo CH-4992
  • Ładowarka do Apple Watch USB-C Mcdodo CH-4992
  • Ładowarka do Apple Watch USB-C Mcdodo CH-4992
  • Ładowarka do Apple Watch USB-C Mcdodo CH-4992
  • Ładowarka do Apple Watch USB-C Mcdodo CH-4992

"Apple Watch" USB-C įkroviklis Mcdodo CH-4992

VN-46730
Mcdodo
10,83 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Mcdodo CH-4992 USB-C įkroviklis, skirtas Apple Watch

Mcdodo CH-4992 yra naujoviškas USB-C įkroviklis, skirtas Apple Watches, kuriame modernus dizainas dera su funkcionalumu. Dėl kompaktiško dydžio ir vos 17 g svorio jį itin patogu nešiotis ir puikiai tinka kasdieniam naudojimui tiek namuose, tiek keliaujant. Pagaminta iš aukštos kokybės cinko lydinio ir ABS – užtikrina ilgaamžiškumą ir elegantišką išvaizdą. Produktas suderinamas su visais Apple Watchy modeliais.

Efektyvus įkrovimas ir universalumas

„Mcdodo CH-4992“ įkroviklis siūlo 3,5 vatų išėjimo galią, todėl galite greitai ir saugiai įkrauti „Apple Watch“. Kad laikrodis visiškai veiktų, užtrunka tik apie 2 valandas! Be to, dėl USB-C jungties produktas yra suderinamas su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip nešiojamieji kompiuteriai, maitinimo blokai ir maitinimo adapteriai. Nesvarbu, ar esate biure, kelyje ar namuose, jis suteiks jums patogų ir efektyvų išmaniojo laikrodžio įkrovimą.

Stilingas dizainas ir patogus naudojimas

Mcdodo CH-4992 pasižymi šiuolaikišku, minimalistiniu dizainu, puikiai atitinkančiu Apple produktų estetiką. Dėl elegantiško medžiagų derinio – patvaraus cinko lydinio ir aukštos kokybės ABS – įkroviklis yra ne tik stilingas, bet ir atsparus kasdieniam nusidėvėjimui. Be to, dėl įtraukto dirželio lengvai prisegsite jį prie rankinės ar kuprinės, kad nepamestumėte.

Saugumas aukščiausiu lygiu

Jūsų įrenginio saugumas yra mūsų prioritetas. Mcdodo CH-4992 įkroviklis aprūpintas pažangiomis apsaugos sistemomis, kurios apsaugo nuo perkaitimo, perkrovimo, viršįtampio ir trumpojo jungimo. Be to, stiprus magnetas užtikrina, kad jūsų išmanusis laikrodis stabiliai išliks savo vietoje viso įkrovimo proceso metu.

Lengvas naudojimas ir mobilumas

Vienas iš pagrindinių Mcdodo CH-4992 įkroviklio privalumų yra jo naudojimo paprastumas. Dėl tiesioginio USB-C jungties tiesiog prijunkite jį prie bet kurio įrenginio su šiuo prievadu, kad iškart pradėtumėte krauti. Šis patogus sprendimas pašalina poreikį nešiotis papildomų laidų ar adapterių!

Kompaktiškas dydis

„Mcdodo CH-4992“ įkroviklis yra toks pat mažas kaip „iPhone“ fotoaparato objektyvas ir sveria vos 17 gramų, todėl jį itin lengva nešiotis. Dėl kompaktiškų matmenų (47 x 28 x 6,9 mm) jis lengvai telpa bet kurioje kišenėje, rankinėje ar kuprinėje, o minimalistinis dizainas suteikia elegancijos ir stiliaus.

Gamintojas Mcdodo
Modelis CH-4992
Spalva Baltas
Sąsaja USB-C
Išvestis 3,5 vatai maks.
Įvestis 5 V – 1 A
Medžiaga Cinko lydinys + ABS
Matmenys 47 x 28 x 6,9 mm
Svoris 17 g

Prekė detaliau
Mcdodo
VN-46730
6921002649926
187 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e