Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Ładowarka bezprzewodowa Essager EWXZM-CC02-Z 15W (szary)
  • Ładowarka bezprzewodowa Essager EWXZM-CC02-Z 15W (szary)
  • Ładowarka bezprzewodowa Essager EWXZM-CC02-Z 15W (szary)
  • Ładowarka bezprzewodowa Essager EWXZM-CC02-Z 15W (szary)

"Essager EWXZM-CC02-Z" 15W belaidis įkroviklis (pilkas)

VN-46671
Essager
31,91 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Essager EWXZM-CC02-Z 15W belaidis įkroviklis (pilkas)

Essager EWXZM-CC02-Z yra naujoviškas 5 viename įkroviklis, kuris siūlo daug daugiau nei standartinės įkrovimo stotelės. Be to, kad galima įkrauti išmanųjį telefoną, išmanųjį laikrodį ir TWS ausines, įrenginys taip pat veikia kaip žadintuvas ir švelni naktinė lemputė su spalvingu apšvietimu. Dėl savo unikalaus dizaino įkroviklis ne tik taupo erdvę, bet ir puikiai dera beveik bet kokiame interjere, tiek namuose, tiek biure.

Įkraukite kelis įrenginius vienu metu

Essager EWXZM-CC02-Z įkroviklis sukurtas atsižvelgiant į vartotojo patogumą, todėl vienu metu galite įkrauti kelis įrenginius. Jis automatiškai koreguoja išėjimo galią priklausomai nuo įrenginio – siūlo ne daugiau kaip 15 W išmaniesiems telefonams, 5 W ausinėms ir 2,5 W išmaniesiems laikrodžiams greitam ir efektyviam įkrovimui.

Suderinamas

Belaidis įkroviklis veikia su įvairiausiais įrenginiais, tokiais kaip iPhone, Apple Watch Ultra, SE ir 9/8/7/6/4/3/2 serijos, taip pat su AirPods 2/3/Pro/Pro 2 ausinėmis, todėl vartotojai gali įkrauti visas savo programėles vienoje vietoje, nereikalaujant kelių skirtingų įkroviklių.

Lankstus įkrovimas ir praktiškos funkcijos

Viena iš didžiausių „Essager“ įkroviklio privalumų yra galimybė įkrauti išmaniuosius telefonus vertikaliai arba horizontaliai, todėl jis puikiai tinka, pavyzdžiui, žiūrėti filmus, vaizdo skambučius ar naršyti internete. Be to, įkroviklis skirtas telefonams įkrauti iki 5 mm storio dėkluose, todėl kiekvieną kartą įkraunant nereikia išimti dėklo.

Saugumas ir protinga apsauga

Essager EWXZM-CC02-Z aprūpintas pažangiomis apsaugos sistemomis, kurios užtikrina įkraunamų įrenginių saugumą. Apsaugos nuo viršsrovių, viršįtampių ir perkaitimo užtikrina stabilų ir saugų įkrovimą, apsaugodamos įrangą nuo pažeidimų. Be to, automatinio įkrovimo galios reguliavimo technologija užtikrina efektyvų energijos valdymą.

Papildomos funkcijos – žadintuvas ir naktinis šviestuvas

Be įkrovimo funkcijos, Essager įkroviklis turi įmontuotą žadintuvą ir spalvingą naktinę lemputę. Minkšta, spalvinga šviesa sukuria malonią atmosferą miegamajame, o žadintuvo funkcija padaro įrenginį dar praktiškesnį. Tai tobulas naktinio staliuko sprendimas, kuriame funkcionalumas derinamas su estetika, kad būtų patogu naudoti tiek dieną, tiek naktį.

Gamintojas Essager
Modelis EWXZM-CC02-Z
Spalva pilka
Medžiaga ABS, PC
Matmenys 150 x 146 x 75 mm
Sąsaja USB-C
Įėjimo įtampa DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
Išėjimo galia išmanusis telefonas: 15/10/7,5/5W (automatinis reguliavimas); ausinės: 5W, išmanusis laikrodis: 2,5W

Prekė detaliau
Essager
VN-46671
6971958730780
30 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e