Visos daugiausiai perkamos
Ładowarka USB-C 20W Essager PD (biała)
  • Ładowarka USB-C 20W Essager PD (biała)

"Essager PD" 20W USB-C įkroviklis (baltas)

VN-37186
Essager
4,46 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Įkroviklis USB-C 20W Essager PD (baltas)

Essager PD20W USB-C įkroviklis, derinantis naujoviškas technologijas ir aukštos kokybės medžiagas, yra puikus sprendimas reikliems vartotojams. Jis ne tik užtikrina greitą ir saugų įkrovimą, bet ir rūpinasi jūsų įrenginio gerove, sumaniai reguliuodamas įtampą.

Sumanus įtampos reguliavimas

Viena iš svarbiausių Essager PD20W įkroviklio savybių – išmanus įtampos reguliavimas. Ši išplėstinė funkcija sumažina srovės intensyvumą, kai akumuliatoriaus lygis didėja. Tai ne tik pagreitina įkrovimo procesą, bet ir žymiai pailgina jūsų įrenginio akumuliatoriaus tarnavimo laiką, užtikrinant ilgesnį ir efektyvesnį veikimą.

Aukštos kokybės medžiagos

Essager PD20W įkroviklis pagamintas iš patvaraus kompiuterio ir ABS kompozito. Šis medžiagų derinys ne tik garantuoja elegantišką baltą išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą pažeidimams. Dėl to įkroviklis yra tvirtesnis ir patikimesnis, todėl tai puikus pasirinkimas ieškantiems ilgalaikių gaminių.

Efektyvumas ir greitis

ES-CD30 modelis siūlo neprilygstamą įkrovimo greitį dėl PD20W technologijos. Dėl šios funkcijos įkroviklis idealiai tinka žmonėms, vertinantiems greitį ir efektyvumą. Mobilieji įrenginiai įkraunami akimirksniu, o tai ypač svarbu šiandieniniame greitame gyvenime.

Saugus naudojimas

Saugumas yra esminis bet kurio elektros prietaiso aspektas, o Essager PD20W įkroviklis nėra išimtis. Jame yra kelios apsaugos funkcijos, kurios apsaugo įkroviklį ir prijungtus įrenginius nuo perkaitimo, perkrovos ir įtampos šuolių. Tai užtikrina ramybę naudojimo metu.

Prekės ženklas Essager
Modelis ES-CD30
Spalva Baltas
Medžiaga PC+ABS
Prekė detaliau
Essager
VN-37186
6975253974078
381 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e