Visos daugiausiai perkamos
Charger MOKiN PD140W 2C1A GaN 2xUSB-C 1xUSB-A (black)
  • Charger MOKiN PD140W 2C1A GaN 2xUSB-C 1xUSB-A (black)

Įkroviklis MOKiN PD140W 2C1A GaN 2xUSB-C 1xUSB-A (juodas)

VN-44134
Mokin
55,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

MOKiN PD140W GaN 2xUSB-C 1xUSB-A tinklo įkroviklis (baltas).

Įsigykite įkroviklio, kuris sutaupys laiko. PA0701 iš MOKiN siūlo įspūdingą iki 140 vatų galią ir palaiko PD greitąjį įkrovimą. Su trimis prievadais (2x USB-C, 1x USB-A) galite vienu metu prijungti net tris įrenginius ir pasižymi dideliu suderinamumu. Nepaisant tokių galingų galimybių, jis yra itin lengvas ir kompaktiškas – puikiai tinka kelionėms.

Greitas įkrovimas

Pamirškite ilgai laukti, kol jūsų įrenginiai bus paruošti naudoti. MOKiN įkroviklis išsiskiria didele iki 140 vatų išėjimo galia ir palaiko PD greitąjį įkrovimą. Tai leidžia įkrauti pasirinktą įrangą akimirksniu! Tačiau galimybės tuo nesibaigia. Turėdamas tokią didelę galią, įkroviklis leidžia vienu metu įkrauti du nešiojamuosius kompiuterius.

Įkraukite tris įrenginius vienu metu

Reikia įkrauti daugiau nei vieną įrenginį? Su MOKiN įkrovikliu tai nebus jokių problemų! Gaminys turi net tris prievadus (2x USB-C, 1x USB-A), todėl vienu metu prie jo galite prijungti tris įrenginius. Dabar galite lengvai įkrauti telefoną, nešiojamą žaidimų konsolę ir ausines vienu metu!

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Įkroviklyje naudojama pažangi GaN II technologija, kuri užtikrina ne tik našumą, bet ir naudojimo saugumą. Taip pat naudojamas tirpalas neleidžia įrenginiui perkaisti. Be to, gaminys yra itin lengvas ir kompaktiškas – jį nesunkiai įsidėsite į krepšį ir pasiimti su savimi kur tik prireiks. Taip pat vertas dėmesio įmontuotas LED indikatorius, kuris suteiks informacijos apie įkroviklio veikimą.

Platus suderinamumas

Nesvarbu, kokią įrangą naudojate kasdien – MOKiN įkroviklis veiks daugumoje situacijų. Produktas suderinamas su daugeliu populiarių įrenginių, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir „Nintendo Switch“ konsolės. Jums nebereikia savęs riboti!

Įtraukta

  • Įkroviklis
  • USB-C į USB-C laidas (1,2 m)
Gamintojas MOKiN
Modelis PA0701
Spalva Baltas
Galimi prievadai 2x USB-C, 1x USB-A
Galia Maksimali galia 140 vatų
Kištukas ES
Matmenys 5,99 x 5,99 x 3,15 cm
Svoris 103,62 g

Prekė detaliau
Mokin
VN-44134
6976301939025
50 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e