Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Adapter bezprzewodowy Ottocast PCS46-BM OTTOAIBOX I3
  • Adapter bezprzewodowy Ottocast PCS46-BM OTTOAIBOX I3
  • Adapter bezprzewodowy Ottocast PCS46-BM OTTOAIBOX I3

"Ottocast" belaidis adapteris PCS46-BM OTTOAIBOX I3

VN-47486
Ottocast
352,78 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Ottocast PCS46-BM OTTOAIBOX I3 belaidis adapteris

Adapteris Ottocast OTTOAIBOX I3 leidžia belaidžiu būdu prijungti išmanųjį telefoną prie automobilio daugialypės terpės sistemos, siūlančios visas CarPlay funkcijas. Palaikantis Android 13 ir naudojant Qualcomm Snapdragon 6125 procesorių, įrenginys užtikrina sklandų veikimą, momentinę prieigą prie programų ir ryšių stabilumą. Dviejų juostų Wi-Fi palaikymas (2,4 GHz ir 5 GHz) garantuoja patikimą internetą net ilgose kelionėse. Produktas taip pat palaiko GPS navigaciją, leidžiančią vienu metu naudoti žemėlapius ir multimediją. Jis taip pat palaiko „Nano SIM“ ir „Micro SD“ korteles iki 256 GB. Dabar visos jūsų išmaniojo telefono funkcijos gali būti pasiekiamos automobilio ekrane! Atkreipkite dėmesį: adapteris suderinamas tik su BMW ID6-ID9 automobiliais.

3.jpg

Našumas, kuriuo galite pasikliauti

„Ottocast OTTOAIBOX I3“ yra aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 6125“ procesoriumi, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties. Dėl to galite mėgautis sklandžiu net kelių programų veikimu vienu metu. „Wi-Fi“ palaikymas 2,4 GHz ir 5 GHz dažnių juostose užtikrina greitą ir stabilią interneto prieigą, todėl galite mėgautis srautiniu perdavimu ir naršymo programėlėmis be jokio vėlavimo ar ryšio pertrūkių.

1.jpg

Pramogos naujame lygyje

Nuo šiol ir jūs, ir jūsų keleiviai galėsite mėgautis kelionėmis daugiau. Adapteris suteikia prieigą prie tokių srautinio perdavimo programų kaip „YouTube“, „Netflix“, „Prime Video“ ir „Hulu“. Įrenginys taip pat palaiko Split Screen režimą, kuris leidžia vienu metu naudotis navigacija ir medijos atkūrimu – nebereikia aukoti patogumo vairuojant! Visos jūsų mėgstamos programos bus pasiekiamos tiesiai iš automobilio ekrano.

2.jpg

Greitas nustatymas ir intuityvus valdymas

Ottocast OTTOAIBOX I3 adapterio valdymas nesukels jums jokių sunkumų – tiesiog prijunkite įrenginį prie USB prievado ir suporuokite per Bluetooth 5.0, o CarPlay sistema automatiškai prisijungs prie jūsų išmaniojo telefono. Nano SIM ir Micro SD kortelių palaikymas iki 256 GB leidžia atsisiųsti duomenis ir saugoti mėgstamą turinį nenaudojant Wi-Fi. Viskas Jūsų patogumui!

4.jpg

Kompaktiški matmenys, didelės galimybės

Adapterio matmenys yra vos 80 x 80 x 20,5 mm, todėl jis puikiai įsilies į Jūsų automobilio interjerą. Aplinkos apšvietimas suteikia šiuolaikiškumo ir sukuria malonią atmosferą. Įrenginys suderinamas su BMW ID6-ID9 automobiliais ir užtikrina sklandų integravimą su integruotu belaidžiu „CarPlay“, garantuojančiu vairuotojams dar daugiau laisvės ir daugialypės terpės valdymo.

7.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Belaidis adapteris
  • USB-A/USB-C laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Ottocast
Gamintojo kodas PCS46-BM
Procesorius „Qualcomm Snapdragon 6125“.
Sistema Android 13
Wi-Fi 2,4 GHz + 5 GHz
Bluetooth BT 5.0
Darbinė temperatūra nuo -20°C iki 70°C
Maitinimo įvestis USB 5V
Matmenys 80 x 80 x 20,5 mm
Prekė detaliau
Ottocast
VN-47486
5907085520766
60 Prekės
14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e