Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Adapter Ottocast N91-C CarPlay Clip
  • Adapter Ottocast N91-C CarPlay Clip
  • Adapter Ottocast N91-C CarPlay Clip
  • Adapter Ottocast N91-C CarPlay Clip
  • Adapter Ottocast N91-C CarPlay Clip

Adapteris Ottocast N91-C CarPlay Clip

VN-47535
Ottocast
81,06 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Ottocast N91-C CarPlay klipų adapteris

„Ottocast N91-C CarPlay Clip“ adapteris paverčia standartinę „CarPlay“ sistemą belaidžiu sprendimu, kartu suteikdamas daug naujoviškų funkcijų. Turėdami stabilų ryšį be vėlavimų 5 GHz dažnių juostoje, galite patogiai naudotis programomis. Įrenginyje yra lengvai skaitomas 1,6 colio ekranas, kuriame rodomos nuotraukos ir albumo viršeliai, taip pat veikia kaip skaitmeninis laikrodis. Integruotas kvapų difuzorius su keičiamomis trinkelėmis išlaiko jūsų automobilio saloną šviežią iki 30 dienų. Produktas suderinamas su 99% transporto priemonių modelių, o dėl „Plug & Play“ jums nekils problemų jį įdiegiant.

6.jpg

Pilna laisvė

„Ottocast N91-C“ paverčia laidinę „CarPlay“ sistemą belaidžiu, todėl nebereikia kabelių. Dėl 5 GHz technologijos ryšys yra greitas, stabilus ir be vėlavimų. Dabar galite sutelkti dėmesį į vairavimą, mėgaudamiesi mėgstamomis programėlėmis telefone ir teikdami savo keleiviams pramogų šaltinį.

5.jpg

Lengvai skaitomas ekranas

Suasmeninkite lengvai skaitomo 1,6 colio ekrano išvaizdą pasirinkdami mėgstamas nuotraukas, muzikos albumo iliustracijas arba skaitmeninį laikrodį. „OttoPilot“ programa leidžia lengvai pritaikyti savo įrenginio išvaizdą ir funkcijas.

3.jpg

Gaivumas keliaujant

„Ottocast“ įrenginys ne tik palengvina prieigą prie „CarPlay“, bet ir pasirūpina malonia atmosfera automobilyje. Įmontuotas kvapų difuzorius su keičiamomis pagalvėlėmis suteikia gaivumo iki 30 dienų. Dėl besisukančios rankenos (360°) kvapas pasiskirsto tolygiai.

7.jpg

Efektyvus montavimas

„Ottocast N91-C“ įdiegimas jums nebus iššūkis – tiesiog prijunkite adapterį prie USB prievado ir telefone įjunkite „Bluetooth“ bei „Wi-Fi“, kad įrenginys automatiškai susietų. „Plug & Play“ palaikymas pašalina sudėtingų konfigūracijų poreikį.

4.jpg

Sekite naujienas

Įrenginys palaiko OTA atnaujinimus, todėl naujausią programinę įrangą galite atsisiųsti naudodami OttoPilot programėlę. Galite būti tikri, kad adapteris visada veiks efektyviai, suteikdamas prieigą prie naujausių funkcijų ir patobulinimų.

1.jpg

Suderinamas su bet kokia transporto priemone

Produktas suderinamas su 99% automobilių modelių – nuo ​​sedanų iki visureigių ir prabangių automobilių. Dėl savo gebėjimo dirbti ekstremaliomis sąlygomis (nuo -20°C iki 75°C) jis patikimas tiek šaltais žiemos rytais, tiek karštomis vasaros dienomis.

2.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Ottocast adapteris
  • Grotelių tvirtinimas
  • USB-A/USB-C adapteris
  • Kabelio spaustukas
  • Kvapų difuzorius
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Ottocast
Gamintojo kodas N91-C
CPU Dviejų branduolių ARM Cortex A7 1,0 GHz procesorius
Sistema Linux
Wi-Fi 5 GHz
Bluetooth BT 5.2
Darbinė temperatūra nuo -20°C iki 75°C
Maitinimas 5V per USB
Prekė detaliau
Ottocast
VN-47535
5907085520841
47 Prekės
14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e