Visos daugiausiai perkamos
Robot sprzątający Lubluelu L68
  • Robot sprzątający Lubluelu L68

Lubluelu L68 valymo robotas

VN-44744
Lubluelu
24/6L mėn.
201,34 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Lubluelu L68 valymo robotas

Įsigykite robotą, kuris už jus išvalys jūsų namų grindis. Lubluelu L68 modelis išsiskiria iki 4500 Pa siekiančia siurbimo galia ir leidžia ne tik siurbti, bet ir šlapia šluoste. Jo veikimo laikas yra iki 120 minučių, o pažangi LiDAR navigacijos sistema garantuoja kruopštų valymą ir lengvą naršymą kambaryje. Prietaisas taip pat veikia su Smartlife / Tuya programėle, kuri, be kita ko, leidžia planuoti valymo grafikus ir kurti draudžiamas zonas.

4.jpg

Didelė siurbimo galia

Dėl didelio našumo variklio be šepetėlių robotas siūlo didelę siurbimo galią, kuri siekia iki 4500 Pa. Taip greitai ir efektyviai atsikratysite daugumos nešvarumų, tokių kaip dulkės ir pleiskanos. Negana to, įrenginyje yra specialiai sukurtas šepetys, kuris puikiai tinka ant įvairių tipų grindų – nuo ​​plytelių iki plokščių iki kilimų. Be to, HEPA H11 filtras efektyviai sulaiko smulkias daleles ir apsaugo nuo antrinio užteršimo, o žemas triukšmo lygis (apie 54 dB) leidžia mėgautis ramybe valant.

1.jpg

Be dėmių švarios grindys

Pamirškite sunkiai įveikiamas dėmes ir mėgaukitės švariomis grindimis. L68 robotas kruopščiai išvalys jūsų namų grindis ir susitvarkys su nešvarumais. Jis siūlo 3 vandens srauto lygius, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Jis taip pat išsiskiria sumaniu sandariu dizainu, kuris apsaugo nuo nuotėkio.

5.jpg

Jis ras kelią į bet kokius namus

Robotas naudoja pažangią LiDAR navigacijos sistemą, kuri išsiskiria išskirtiniu tikslumu ir iki 8 metrų nuotoliu. Dėl to jis tiksliai nuskaito kambarius, greitai sugeneruoja jų žemėlapius ir suplanuoja optimalius valymo maršrutus. Jis nepraleis nė vieno kampelio! Be to, įrenginyje sumontuoti aukščiausios klasės jutikliai, kurie sumažina riziką, kad jis atsitrenks į baldus ar nukris nuo laiptų.

3.jpg

Dar patogesnis valdymas

L68 veikia su Smartlife / Tuya programėle, kuri suteikia patogią prieigą prie daugelio naudingų funkcijų. Pavyzdžiui, su jo pagalba galite tinkinti nustatymus, sudaryti valymo grafiką, įjungti valymą išilgai kraštų, nustatyti draudžiamą zoną ir dar daugiau. Tačiau viskas tuo nesibaigia – robotas suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ išmaniaisiais asistentais, leidžiančiais valdyti jį balso komandomis. Dabar tereikia kelių žodžių, kad įrenginys pradėtų veikti!

9.jpg

Įkrovimas be rūpesčių

Su galinga 2600 mAh baterija pilnai įkrautas robotas gali dirbti iki 120 minučių. Tai reiškia, kad jis puikiai veiks ir dideliuose namuose! Taip pat nereikia jaudintis dėl jo įkrovimo. Kai prietaisas beveik išsikraus, jis automatiškai grįš į stotį įkrauti ir toliau valyti.

6.jpg

Įskaitant

  • Valymo robotas
  • Du viename dulkių ir vandens bakas
  • Įkrovimo stotelė su adapteriu
  • Šluostymo padas
  • HEPA filtras
  • Šoninis šepetys
  • Vartotojo vadovas
  • Valymo įrankis

Gamintojas Lubluelu
Modelis L68
Siurbimo galia 4500 Pa
Galia 42 W
Vandens srauto lygių skaičius 3
Siurbimo lygių skaičius 3
Veikimo laikas Iki 120 min
Dulkių konteinerio talpa 200 ml
Vandens bako talpa 250 ml
Šluostymas Taip
Savaiminio išsivalymo funkcija Nr
Navigacijos sistema LiDAR
Baterijos talpa 2600 mAh
Įkrovimo laikas Maždaug 4-5 val
Garsumo lygis 54 dB
Filtro tipas HEPA H11
Svoris 3,9 kg
Taikymas Protingas gyvenimas / Tuya
Prekė detaliau
Lubluelu
VN-44744
6977335210098
51 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e