Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Robotický vysavač Jonr P20 Pro
  • Robotický vysavač Jonr P20 Pro
  • Robotický vysavač Jonr P20 Pro
  • Robotický vysavač Jonr P20 Pro
  • Robotický vysavač Jonr P20 Pro
  • Robotický vysavač Jonr P20 Pro

Robotas dulkių siurblys Jonr P20 Pro

VN-45881
Jonr
440,28 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Jonr P20 Pro valymo robotas

Mėgaukitės nepriekaištinga švara kiekvieną dieną. Valymo robotas Jonr P20 Pro išsiskiria didele siurbimo galia (8000 Pa), išmania LiDAR 360° navigacija, automatiniu dulkių rezervuaro ištuštėjimu, šluostės sistema su savaiminio išsivalymo bazine stotimi ir ištraukiama kraštų šluostymo svirtimi. Dėl to valymas atliekamas efektyviai, kruopščiai ir be jūsų dalyvavimo.

LiDAR 360° navigacija

„Ionr P20 Pro“ naudoja pažangią LiDAR 360° navigaciją, kuri užtikrina tikslų aplinkos nuskaitymą ir tikslų patalpų žemėlapių sudarymą. Tai leidžia robotui efektyviai planuoti valymo maršrutus per kelis aukštus, išvengti kliūčių ir pasiekti kiekvieną kampelį. Naudojama technologija taip pat leidžia nustatyti ribojamas zonas ir kopti slenksčius. Nereikia jaudintis, kad įrenginys nukris ir bus sugadintas.

Inovatyvi valymo sistema

„Jonr P20 Pro“ valymo robotas aprūpintas pažangia šluostymo sistema su savaiminio išsivalymo bazine stotimi. Šioje stotelėje integruotas šluostymas, džiovinimas ir dulkių surinkimas, todėl daug lengviau palaikyti įrenginio švarą. Šluota automatiškai išplaunama ir džiovinama karštu oru po kiekvieno naudojimo, todėl nereikia valyti rankiniu būdu ir užtikrina aukščiausio lygio higieną. Be to, didelės spartos šluostymas imituoja valymą rankiniu būdu, todėl sunkiai pašalinamos įsisenėjusios dėmės.

Galinga siurbimo galia

8000 Pa siurbimo galia Ionr P20 Pro efektyviai surenka dulkes, nešvarumus ir gyvūnų plaukus nuo kietų grindų ir kilimų. Robotas garantuoja net smulkiausių nešvarumų pašalinimą, užtikrindamas greitį ir efektyvumą. Siurbimo galia automatiškai pritaikoma prie paviršiaus tipo, užtikrinant optimalius rezultatus bet kokioje situacijoje.

Šluostyti kraštus

Prietaisas turi ištraukiamą kraštų šluostymo rankenėlę, kuri užtikrina kruopštų valymą palei sienas ir baldus. Naudodamas dinaminį, rotacinį slėginį valymą, Jonr P20 robotas pasiekia iki 98,8 % paviršiaus padengimą, garantuojantį visapusišką kiekvieno kampelio ir plyšio valymą.

Apgalvotas dizainas

Dėl rafinuoto šepečio dizaino jums nereikės jaudintis, kad plaukai ir pleiskanos nepateks į šepetį. Cikloninis oro srautas padeda lengviau išlaikyti plaukus nuo mechanizmo, o tai sumažina užsikimšimo riziką ir užtikrina ilgesnį roboto tarnavimo laiką.

Ilgaamžis veikimas ir talpus bakas

Valymo robotas Ionr P20 Pro gali nepertraukiamai veikti nuo 2,7 iki 3,8 valandos (priklausomai nuo pasirinkto režimo), todėl jis gali kruopščiai išvalyti didelius plotus. 3 litrų talpos dulkių bakas sumažina dažno įsikišimo poreikį – maišelį reikia keisti tik kartą per 60 dienų. Automatinė ištuštinimo sistema užtikrina švarą ir higieną, pašalindama sąlytį su dulkėmis ir alergenais. Be to, su 4 litrų vandens bakeliu robotas gali nušluostyti iki 240 m² plotą vienu užpildymu.

Didelis našumas ant įvairių paviršių

P20 Pro sukurtas efektyviai valyti ir kietas grindis, ir kilimus. Naudodamas specialią kilimų valymo strategiją, robotas tiksliai atpažįsta kilimų paviršius ir sureguliuoja siurbimo galią bei režimą. 8 mm šluotos pakėlimo funkcija siurbiant kilimus užtikrina, kad kilimai išliks sausi, o šluota nesusiteps.

Nuotolinio valdymo pultas

Speciali programa leidžia valdyti roboto veikimą, nustatyti patalpų žemėlapius, priskirti ribojamas zonas ir stebėti valymo eigą realiu laiku. Taigi galėsite mėgautis visiška valymo proceso kontrole ir reguliuoti įrenginio veikimą pagal savo dabartinius poreikius.

Į kainą įskaičiuota:

  • Jonr P20 Pro valymo robotas
  • Bazinė stotis
  • Prailginimo plokštė
  • Šluostymo padas (įrengtas įrenginyje) x2
  • Šluostymo padėklų laikiklis (įmontuotas įrenginyje) x2
  • Šoninis šepetys
  • Dulkių maišelis (įmontuotas įrenginyje)
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Jonr
Modelis P20 Pro
Baterijos talpa 5200 mAh
Veikimo laikas 160 min (siurbimas ir valymas) arba 230 min (tik siurbimas)
Įkrovimo laikas apytiksliai 6 val.
Nominali galia 50 W (robotas), 600 W (bazinė stotis)
Dulkių maišelio talpa 3 l
Dulkių konteinerio talpa 270 ml
Vandens bako talpa 4 l švariam vandeniui / 4 l nešvariam vandeniui
Filtro tipas E11
Triukšmo lygis ≤ 76 dB (siurbimas ir valymas) / ≤62 dB (šluostymas)
Funkcijos Ištraukiama šluota, ritininis šepetys, apsaugantis nuo plaukų įsipainiojimo, 8000 Pa siurbimo galia, džiovinimas karštu oru, didelis dulkių konteineris, strateginis kilimų valymas
Svoris 11,12 kg
Matmenys 325 x 99 mm (robotas), 560 x 340 x 400 mm (bazinė stotis)
Prekė detaliau
Jonr
VN-45881
6974050310232
50 Prekės
10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e