Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK
  • Robot sprzątający Roidmi EVE ROOK

"Roidmi EVE ROOK" valymo robotas

VN-44784
Roidmi
298,33 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Roidmi EVE ROOK valymo robotas

Gaukite daugiau laiko sau su patikimu pagalbininku buityje – valymo robotu Roidmi EVE ROOK. Prietaisas siūlo siurbimą, šluostymą su vandens valdymu ir automatinį dulkių konteinerio ištuštinimą, visapusišką bet kokio paviršiaus valymą, kurio siurbimo galia siekia 5000 Pa. Valdymas balsu, pažangus LiDAR žemėlapių sudarymas ir galimybė pritaikyti valymą iš mobiliosios programėlės dar labiau padidina naudokite ir pasirūpinkite, kad jūsų namai būtų švarūs.

1.jpg

Visapusiškas valymas

Roidmi EVE ROOK sujungia siurbimo ir šluostymo funkcijas, kad švarus būtų nepriekaištingas. 5000 Pa siurbimo galia garantuoja efektyvų nešvarumų pašalinimą. Šepečiai su guminiais šereliais ir greitis iki 330 aps./min. dar labiau padidina dulkių ir plaukų surinkimo efektyvumą. Galimybė reguliuoti įrenginio naudojamo vandens kiekį trimis lygiais leidžia reguliuoti jo veikimą pagal grindų tipą. 300 ml vandens bakas leidžia nuvalyti iki 160 m² plotą vienu užpildymu. Galimi trys veikimo režimai – „Sweep“, kuriame robotas siurbia tiksliai, „Mopping“, užtikrinantis grindų plovimą, ir „Sweep and mopping“, kuriame abi funkcijos derinamos siekiant visapusiškai išvalyti namus.

6.jpg

Automatinis šiukšliadėžės ištuštinimas

Nebereikia susitepti rankų. Roidmi EVE ROOK valymo robotas siūlo automatinę dulkių konteinerių ištuštinimo sistemą, kuri pašalina rankų darbo poreikį. Įrenginiui sugrįžus į bazinę stotį, automatiškai įsijungia dulkių surinkimo režimas, o nešvarumai iš šiukšliadėžės perkeliami į 3 litrų talpos antibakterinį dulkių maišelį, kuriame nešvarumai gali būti laikomi iki 75 dienų. Krepšys efektyviai blokuoja tiek dideles, tiek mažas dulkių daleles ir plaukelius, o išėmus automatiškai užsisandarina, todėl pakeičiant jį išvengiama kontakto su nešvarumais.

12.jpg

Be rūpesčių valdymas ir personalizavimas

Suvaldyti roboto darbą jums nebus sunku. Norėdami pradėti, pristabdyti ir suplanuoti valymą, galite naudoti balso padėjėjus, pvz., „Google“, „Alexa“ ir „Alice“. Taip pat yra speciali programėlė, leidžianti nuotoliniu būdu valdyti Roidmi EVE ROOK, nustatyti valymo grafikus, pasirinkti konkrečias valymo sritis ir stebėti eigą realiuoju laiku. Taip pat galima sukurti išskirtines zonas ir įjungti režimą Netrukdyti, kuris automatiškai išjungia valymą, šiukšliadėžės ištuštinimą ir balso pranešimus.

5.jpg

Tikslus LiDAR žemėlapių sudarymas ir navigacija

Dėl pažangios LiDAR sistemos Roidmi EVE ROOK tiksliai nuskaito aplinką ir sukuria tikslius namo žemėlapius. Naudojama technologija leidžia įrenginiui išvengti kliūčių ir efektyviai planuoti valymo maršrutus. Robotas nuolat atnaujina savo duomenis apie aplinką, o tai užtikrina sklandų ir saugų judėjimą per patalpas. Dėl pažangių jutiklių įrenginys aptinka laiptus ir gali įveikti iki 18 mm aukščio kliūtis. Nereikia jaudintis, kad sugadinsite baldus.

4.jpg

Ilgas veikimo laikas

Galinga 3200 mAh ličio baterija leidžia nepertraukiamai valyti 160 minučių. Dėl to Roidmi EVE ROOK bus patikimas net dideliuose namuose. Automatinio įkrovimo ir darbų tęsimo iš vietos, kur jis buvo nutrauktas, funkcija užtikrina optimalius rezultatus visame paviršiuje ir pašalina poreikį kištis į įrenginio veikimą.

11.jpg

Elegantiškas, modernus dizainas

Roidmi EVE ROOK žavi minimalistiniu dizainu, kuris puikiai dera prie modernaus interjero. Bazinės stoties matmenys – 330 x 228 x 162 mm, o valymo roboto – 330 x 100 mm. Taigi galite patogiai išdėstyti įrangą pasirinktoje patalpoje, neprarandant daug vietos.

10.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Roidmi EVE ROOK valymo robotas
  • Bazinė stotis
  • Dulkių maišelis x5
  • Valymo padėklas x2
  • Šoninis šepetys x2
  • Filtras x2
  • Valymo šepetys
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Roidmi
Modelis IEVA ROOK
Siurbimo galia 5000 Pa
Baterijos tipas ličio
Baterijos talpa 3200 mAh
Veikimo laikas 160 minučių
Triukšmo lygis 78 dB
Bazinės stoties įvestis 200-240V~, 50-60Hz, 650W
Bazinės stoties išvestis 20V, 0,6A
Valymo roboto vardinė galia 45W
Valymo roboto įvestis 20V, 0,6A
Valymo roboto vardinė įtampa 14,4V
Dulkių konteinerio talpa apytiksliai 3 l
Vandens bako talpa apytiksliai 3 l
Valymo roboto matmenys 330 x 100 mm
Bazinės stoties matmenys 330 x 228 x 162 mm
Valymo roboto svoris 3,2 kg
Bazinės stoties svoris 5,4 kg
Prekė detaliau
Roidmi
VN-44784
6941762402975
200 Prekės
11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e