Visos daugiausiai perkamos
Wkładka do zamka cyfrowego Avatto SDL-S1-B90 90mm Czarny
  • Wkładka do zamka cyfrowego Avatto SDL-S1-B90 90mm Czarny

Skaitmeninis spynos cilindras "Avatto SDL-S1-B90" 90 mm, juodas

VN-42197
Avatto
113,76 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Avatto SDL-S1-B90 skaitmeninis spynos cilindras (90 mm, juodas).

Užtikrinkite tiek savo, tiek savo artimųjų saugumą. Skaitmeninis užrakto cilindras Avatto SDL-S1-B90 leidžia atrakinti duris įvairiais būdais, įskaitant piršto atspaudą, IC kortelę, Tuya mobiliąją programėlę arba tradicinį raktą. Cilindro montavimas vyksta sklandžiai ir be rūpesčių, o galimybė nuotoliniu būdu valdyti patekimą į namus suteikia patogumo ir ramybės kasdienai.

1.jpg

Įvairūs durų atrakinimo būdai

Cilindras SDL-S1-B90 siūlo keturis skirtingus būdus, kaip atrakinti duris. Pirštų atspaudas leidžia greitai ir saugiai atpažinti vartotoją, o IC kortelę lengva naudoti, todėl ji tinka vaikams ir senjorams. „Tuya“ programa leidžia valdyti nuotolinę prieigą, o tradicinis raktas yra avarinė parinktis.

4.jpg

Lengvas montavimas

Cilindro Avatto SDL-S1-B90 montavimas naudojant šešiabriaunį atsuktuvą trunka vos 10 minučių ir nereikia keisti durų bei durų staktos konstrukcijos. Dėl reguliuojamo ilgio cilindras gali tilpti 99% rinkoje esančių durų, todėl jis idealiai tinka tradicinių spynų cilindrams.

5.jpg

Nuotolinio valdymo pultas

„Tuya“ programa leidžia nuotoliniu būdu valdyti prieigą prie savo namų iš bet kurios pasaulio vietos. Tokios funkcijos kaip šeimos valdymas, prieigos kontrolė ir atrakinimo istorijos peržiūra leidžia visiškai kontroliuoti savo nuosavybės saugumą. Programėlėje galima pridėti ir pašalinti vartotojus, taip pat stebėti, kas ir kada atrakino duris.

7.jpg

Efektyvumas ir energijos taupymas

„Avatto SDL-S1-B90“ turi greitą pirštų atspaudų atpažinimo laiką – vos 0,3 sekundės. Prietaisas sunaudoja mažai energijos, todėl užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Jį maitinsite naudodami šarminę CR123A bateriją. Išsikrovus akumuliatoriui, sistema automatiškai išsiųs pranešimą.

3.jpg

Aukštos kokybės apdirbimas

Įdėklas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Dėl pažangių technologijų, tokių kaip pirštų atspaudų skaitytuvas su 360 laipsnių atpažinimu, įrenginys užtikrina aukštą saugumo lygį. Be to, jis yra atsparus vandeniui, o tai dar labiau padidina jo ilgaamžiškumą ir patikimumą.

2.jpg

Gamintojas Avatto
Modelis SDL-S1-B90
Atrakinimo būdai Pirštų atspaudai, IC kortelė, Tuya programa, tradicinis raktas
Maitinimas CR123A (šarminė) baterija
Pirštų atspaudų atpažinimo laikas 0,3 s
Maksimalus vartotojų skaičius Iki 100 vartotojų
Ryšys „Bluetooth Low Energy“ (BLE)
Senkančios baterijos signalizacija Taip
Atsparus vandeniui Tak
USB įkrovimo prievadas Tak
Matmenys 170 × 100 × 80 mm
Įdėkite ilgį 90 mm
Svoris 0,55 kg
Spalva juodas
Prekė detaliau
Avatto
VN-42197
6976037361459
5 Prekės
3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e