Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Lampka rowerowa 4w1 Superfire BM01
  • Lampka rowerowa 4w1 Superfire BM01

4in1 Superfire BM01 dviračio žibintas

VN-46871
Superfire
25,23 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire BM01 4-in-1 dviračio žibintas

Superfire BM01 – tai moderniausias dviračio žibintas, kuris apjungia iki keturių funkcijų ir yra visapusiškas sprendimas bet kuriam dviratininkui. Įrengtas galingas 300 liumenų ryškumo LED apšvietimas garantuoja puikų matomumą net ir pačiomis sudėtingiausiomis apšvietimo sąlygomis. Be to, įrenginyje yra įmontuotas 130 dB garso signalas, kuris efektyviai perspėja kitus eismo dalyvius, padidindamas saugumą kelyje.

5.jpg

Išplėstiniai apšvietimo režimai

BM01 lemputė siūlo penkis apšvietimo režimus, kuriuos galima lengvai reguliuoti pagal dabartinius poreikius. Nuo švelnios įspėjamosios lemputės iki rūko žibinto iki pilno stroboskopinio apšvietimo – kiekvienas režimas sukurtas maksimaliam funkcionalumui ir saugumui. Tai leidžia vartotojui pasirinkti optimalų režimą bet kokiam paros laikui ir oro sąlygoms.

6.jpg

Tvirtas ir vandeniui atsparus dizainas

Dėl IPX4 įvertinto vandeniui atsparaus korpuso Superfire BM01 šviestuvas yra atsparus lietui ir drėgmei, todėl yra idealus pasirinkimas bet kokiu oru. Tvirta konstrukcija ir kokybiškos medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą mechaniniams pažeidimams, todėl šviestuvas puikiai veiks net ir intensyviai naudojant atšiauriomis sąlygomis.

1.jpg

Inovatyvūs sprendimai dviratininkams

Superfire BM01 dviračio žibintas buvo sukurtas pagal STVZO standartą, o tai reiškia, kad jo konstrukcija sumažina kitų eismo dalyvių akinimą, tuo pačiu užtikrinant maksimalų kelio ryškumą prieš dviratininką. Specialus objektyvas rūpinasi tiek dviratininko, tiek kitų eismo dalyvių saugumu, pašalina akinimo pavojų.

4.jpg

Daugiafunkcis ekranas

„Keturi viename“ dviračio žibintas Superfire BM01 turi pažangiausią LED ekraną, siūlantį įvairius režimus ir funkcijas, tokias kaip bendra rida (ODO), maksimalus greitis (MXS), vidutinis greitis (AVS), temperatūrą (TEMP) ir laikrodį (CLOCK). Galimybė perjungti penkis darbo režimus, tokius kaip bendros ridos režimas, valandinis grafikas ir sudegintų kalorijų stebėjimas, leidžia įrenginį visiškai pritaikyti prie dviratininko poreikių. Dėl to šviesa užtikrina ne tik puikų apšvietimą, bet ir visapusišką treniruočių palaikymą bei važiavimo stebėjimą.

7.jpg

Ilgas veikimo laikas ir lengvas įkrovimas

Didelės talpos ličio baterija BM01 lemputė vienu įkrovimu nepertraukiamai veikia iki 3,5 valandos. Mikro USB įkrovimo funkcija užtikrina patogumą ir lengvą naudojimą, leidžiančią greitai ir be pastangų įkrauti šviestuvą bet kur.

2.jpg

Papildomos saugos funkcijos

Superfire BM01 yra ne tik dviračio žibintas, bet ir pažangus saugos įrenginys. Su apsaugos nuo vagystės signalizacijos funkcija, kurią galima lengvai įjungti vienu mygtuku, lemputė apsaugo jūsų dviratį nuo vagystės. Jei kas nors bandys pajudinti dviratį, automatiškai pasigirs garsus pavojaus signalas, suteikdamas papildomą saugumo jausmą statant automobilį viešose vietose.

3.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Šviesa
  • Montavimas
  • Mikro USB į USB-A laidas
  • Jutiklis
  • Garsumo valdiklis
  • Tvirtinimo juostos

Gamintojas Superfire
Modelis BM01
Ryškumas 300 lm
Šviesos režimai Vidutinis priekinis žibintas + įspėjamoji lemputė, rūko žibintas + įspėjamoji lemputė, visi žibintai vidutinio lygio, visi žibintai aukšto lygio, visi žibintai blyksniai
Garso garsumo lygis 130 dB
Veikimo laikas Iki 3,5 val
Įkrovimo sąsaja Mikro USB
Atsparus vandeniui IPX4
Prekė detaliau
Superfire
VN-46871
6975515772343
97 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e