Visos daugiausiai perkamos
Battery For Power Tools Green Cell PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah
  • Battery For Power Tools Green Cell PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah
  • Battery For Power Tools Green Cell PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah
  • Battery For Power Tools Green Cell PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah
  • Battery For Power Tools Green Cell PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah
  • Battery For Power Tools Green Cell PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah

Akumuliatorius elektriniams įrankiams Žaliasis elementas PTML18V5, Milwaukee M18 18V 5Ah

VN-44340
Green Cell
24/6L mėn.
66,53 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Green Cell PTML18V5 elektrinio įrankio akumuliatorius, Milwaukee M18 18V 5Ah

Elektrinių įrankių akumuliatorius PTML18V5 Green Cell yra tobulai pagamintas modelis, pagrįstas aukštos kokybės elementais. Akumuliatoriaus dėklas pagamintas iš patvaraus plastiko, kad atitiktų darbą atšiauriomis sąlygomis ir apsaugotų nuo pažeidimų. Ličio jonų elementai leidžia pasiekti maksimalų grąžtų, atsuktuvų ir kitų elektrinių įrankių našumą ir galią. Puikiai tinka ir veikia be problemų su bet kokia originalia įranga ir gamintojo įkrovikliu. Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas – iki 1000 pilno įkrovimo ciklų, kad būtų užtikrintas visiškas įrenginio veikimas 3 intensyvaus naudojimo metus.

1.jpg

Efektyvus darbas – dar ilgiau ir su maksimalia galia

Baterija jūsų atsuktuvui, gręžtuvui ar šlifuokliui? Išnaudokite visas savo elektrinių įrankių veikimo laiko galimybes. Green Cell baterijos pasižymi didele, realia talpa ir užtikrina nuolatinį ir stabilų energijos tiekimą jūsų įrenginiams, leidžiančius pasiekti maksimalią galią dirbant. Be to, su papildoma baterija galite dirbti greičiau ir efektyviau. Kol viena baterija naudojama, kitą galima įkrauti.

2.jpg

Atgaukite visą savo įrenginio galią

Neleiskite išsikrovusiam akumuliatoriui nutraukti jūsų darbo. „Green Cell“ prekės ženklo akumuliatoriai, skirti įvairiems elektriniams įrankiams, garantuoja didžiausią galią ir talpą, visišką suderinamumą ir saugumą. Green Cell akumuliatoriuose naudojami modernūs ličio jonų elementai leidžia pasiekti dar geresnių rezultatų darbo metu. O puikus tarnavimo laikas iki 1000 pilno įkrovimo ciklų užtikrins visapusišką įrenginio veikimą ilgus metus.

3.jpg

Patikima kokybė patvirtinta testais

Pagaminti pagal aukščiausius standartus ir naudojant aukštos kokybės komponentus, elektrinių įrankių akumuliatoriai yra patvarūs ir, svarbiausia, puikiai tinka daugeliui jūsų belaidžių įrenginių. Jie yra patikrintas pasirinkimas ir kokybė, patvirtinta specialistų Lenkijoje atliktais bandymais. Be to, Green Cell baterijos atitinka aukščiausius saugos standartus, kad užtikrintų ramybę ir visišką komfortą.

4.jpg

Suderinamumas ir visiškas suderinamumas su pasirinktais įrenginiais

Green Cell akumuliatoriai siūlo platų pritaikymo spektrą – tai yra dėl puikaus suderinamumo ir visiško elektroninio suderinamumo su daugeliu įkraunamų elektrinių įrankių. Kaip išsirinkti akumuliatorių? Patikrinkite prekės ženklą, įtampą ir akumuliatoriaus modelį savo akumuliatoriaus vardinėje etiketėje. Jei atitinka mūsų akumuliatoriaus parametrus, vadinasi, tiks. Nesijaudinkite, jei neturime visiškai tokios pat talpos (Ah) akumuliatoriaus. Iš mūsų pasiūlymo galite pasirinkti didesnės talpos akumuliatorių ir mėgautis ilgesniu savo įrankio darbu.

6.jpg

Gamintojas Žalioji ląstelė
Modelis PTML18V5
Talpa 5 Ah
Įtampa 18V
Ląstelių tipas Ličio jonų
Apsauga nuo perkaitimo Taip
Apsauga nuo gilaus iškrovimo Tak
Apsauga nuo perkrovimo Tak
Spalva raudona-juoda
Matmenys 119 x 80 x 75 mm
Svoris 650 g
Rodiklis LED
Suderinamumas Milwaukee M18 18V sistema
Energija (Wh) 90Wh
Prekė detaliau
Green Cell
VN-44340
5904326375109
38 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e