Visos daugiausiai perkamos
Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych  BS20 11lkW APP
  • Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych  BS20 11lkW APP
  • Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych  BS20 11lkW APP
  • Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych  BS20 11lkW APP

"Besen" sieninis elektromobilių įkroviklis BS20 11lkW APP

VN-46350
Besen
24/6L mėn.
380,16 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Besen BS20 11kW sieninis įkroviklis elektromobiliams APP

Besen BS20 yra pažangus elektromobilių įkroviklis, sukurtas įvairioms reikmėms – nuo privačių garažų iki didelių komercinių automobilių stovėjimo aikštelių. Iki 11 kW išėjimo galios įkroviklis užtikrina greitą ir efektyvų įvairių tipų transporto priemonių, įskaitant asmeninius automobilius, elektrinius mokyklinius autobusus ir greitosios pagalbos automobilius, įkrovimą. Dėl įvairių saugos funkcijų ir kruopščiai apgalvoto dizaino galite juo naudotis patogiai ir saugiai. Be to, speciali programa leidžia valdyti BS20 veikimą.

Lengvas montavimas ir patogi sąsaja

Besen BS20 įkroviklis sukurtas atsižvelgiant į naudojimo paprastumą ir lengvą montavimą. Montavimas ant sienos arba ant žemės yra greitas ir nereikalauja sudėtingų įrankių, todėl prietaisas puikiai tinka tiek gyvenamajam, tiek komerciniam naudojimui. 3,5 colio spalvotas skystųjų kristalų ekranas suteikia vartotojams išsamią informaciją apie įkrovimo būseną, o išmanusis lustas leidžia įrenginiui atpažinti skirtingus EV modelius ir pritaikyti įkrovimo nustatymus, kad atitiktų konkrečius poreikius.

Valdymas iš programos

Atsisiųskite „EVSEMaster“ programėlę, kurią rasite „App Store“ ir „Google Play“, ir išnaudokite visas BS20 galimybes. Iš jo galėsite patogiai reguliuoti savo transporto priemonės įkrovimo laiką, pasitikrinti įkrovimo istoriją ir atnaujinti programinę įrangą. Taip pat galite pradėti arba sustabdyti įkrovimo procesą nuotoliniu būdu – tiesiog suporuokite įrenginį su išmaniuoju telefonu per Bluetooth. Mėgaukitės patogumu, kurį siūlo Besenas.

Tvirta konstrukcija ir atsparumas oro sąlygoms

BS20 pasižymi aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio konstrukcija, užtikrinančia ilgaamžiškumą ir atsparumą oro sąlygoms. Smūgio įvertinimas IK10 patvirtina, kad įrenginys yra atsparus smūgiams ir pažeidimams, o tai labai svarbu komercinėje ir lauko aplinkoje. IP66 įvertinimas garantuoja visišką atsparumą dulkėms ir vandeniui, todėl šis įkroviklis puikiai tinka naudoti lauke, nepaisant oro sąlygų.

Pažangios saugos funkcijos

Besen BS20 turi daugybę pažangių saugos funkcijų, įskaitant apsaugą nuo žemos įtampos, per didelio įkrovimo, trumpojo jungimo, perkaitimo ir žaibo. Be to, A tipo ir A+6 mA tipo nuolatinės srovės RCD sistema užtikrina apsaugą nuo elektros smūgio ir padidina saugumą.

Energijos vartojimo efektyvumas ir pasirenkamas ryšys

Besen BS20 energijos suvartojimas budėjimo režimu yra mažesnis nei 8 W, o tai padeda sutaupyti energijos ir sumažinti eksploatavimo išlaidas. Be to, įkroviklis siūlo papildomą ryšį per Ethernet, Wi-Fi, 4G arba Bluetooth, leidžiantį nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti įrenginį. Savo ruožtu CE, FCC, CSA, RoHS ir ETL sertifikatai patvirtina, kad gaminys atitinka aukštus saugos ir kokybės standartus.

Gamintojas Besenas
Modelis BS20
Įėjimo / išėjimo įtampa AC 230V / 400V
Įvesties dažnis 47 ~ 63 Hz
Išėjimo galia 11 kW
Maks. išėjimo srovė 32A
Jungties tipas SAE J1772, IEC 62196-2, GB/T
Apsaugos laipsnis IP66
Apsauga nuo smūgių IK10
Apsauga Apsauga nuo žemos įtampos / viršįtampio / apsauga nuo trumpojo jungimo / apsauga nuo perkaitimo / apsauga nuo žaibo
RCD A tipas / A tipas + 6 mA DC
Aplinkos temperatūra -25°C ~ 55°C
Aplinkos drėgmė 0–95 % (nekondensuojantis)
Maksimalus aukštis
Prekė detaliau
Besen
VN-46350
5906168438790
45 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e