Visos daugiausiai perkamos
Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych F30 APP
  • Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych F30 APP
  • Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych F30 APP
  • Besen ścienna ładowarka dla samochodów elektrycznych F30 APP

"Besen" sieninis įkroviklis elektriniams automobiliams F30 APP

VN-46353
Besen
24/6L mėn.
444,60 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Besen F30 APP sieninis įkroviklis elektromobiliams

Besen F30 yra sieninis elektromobiliams skirtas įkroviklis, kurio maksimali įkrovimo galia yra iki 7,2 kW vienfaziu režimu. Įrengtas išmanusis lustas ir LCD ekranas, užtikrina visišką įkrovimo proceso kontrolę, pateikia pagrindinę informaciją apie srovės stiprumą, galią ir įkrovimo laiką. Naudodami specialią programą EVSEMaster, vartotojai gali pritaikyti įkrovimo nustatymus, planuoti tvarkaraščius ir stebėti įkrovimo seanso istoriją.

Išmanus įkrovimo proceso valdymas ir personalizavimas

Besen F30 įkroviklis išsiskiria įmontuotu išmaniuoju lustu, kuris stebi ir optimizuoja įkrovimo procesą, derindamas parametrus pagal esamus transporto priemonės ir vartotojo poreikius. Savo ruožtu LCD ekranas pateikia informaciją apie srovę, įkrovimo galią ir seanso trukmę realiuoju laiku, todėl galima tiksliai valdyti energiją.

Su programėle patogiau

Speciali programa EVSEMaster leidžia tinkinti įkroviklio veikimą. Iš jo galite suplanuoti įkrovimą ir nustatyti maksimalų automobilio lygį bei įkrovimo laiką. Taip pat gausite prieigą prie įkrovimo istorijos, kurią galite atsisiųsti ir bendrinti. Programėlė prie įkroviklio jungiasi per „Bluetooth“ ryšį ir yra „Google Play“ bei „App Store“.

Pažangios saugos funkcijos

Besen F30 sukurtas maksimaliam vartotojo saugumui. Įkroviklis turi daugybę saugos funkcijų, įskaitant apsaugą nuo atviros grandinės, apsaugą nuo žemos įtampos ir apsaugą į žemę. Be to, perspėjimo ir stebėjimo funkcijos nustato įkrovimo būsenos sutrikimus, sumažindamos gedimo riziką ir apsaugodamos tiek naudotojus, tiek transporto priemones.

Patvarumas ir universalumas visomis sąlygomis

F30 pasižymi tvirta ABS ir PC konstrukcija, kuri užtikrina atsparumą mechaniniams pažeidimams ir atšiaurioms oro sąlygoms. IP66 įvertinimo įkroviklis yra apsaugotas nuo vandens ir dulkių, todėl jį galima saugiai naudoti. Be to, jis turi CE ir FCC sertifikatą, patvirtinantį atitiktį tarptautiniams saugos ir kokybės standartams.

Lankstumas ir įkrovimo našumas

Besen F30 yra suderinamas su daugybe įtampų (100 V–250 V) ir siūlo reguliuojamą srovę (16/32 A), todėl galite pritaikyti įkrovimo galią pagal konkrečius jūsų transporto priemonės reikalavimus. Maksimali 7,2 kW įkrovimo galia užtikrina greitą ir efektyvų energijos papildymą, o darbinės temperatūros diapazonas nuo -25°C iki 55°C leidžia įkrovikliui pritaikyti įvairioms klimato sąlygoms, garantuojantį patikimumą ištisus metus.

Gamintojas Besenas
Modelis F30 APP
Montavimo vieta Siena / stovas
Režimas C (su kištuku)
Sertifikavimas CE, FCC
Apsaugos laipsnis IP66
Nominali įtampa 100-250 V
Nominali srovė 16/32A
Didžiausia galia 3,6 kW/7,2 kW
Fazės režimas vienos fazės
Darbinė temperatūra -25°C ~55°C
Korpuso medžiaga ABS + PC
Taikymas EVSEMaster

Prekė detaliau
Besen
VN-46353
5906168438745
16 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e