Visos daugiausiai perkamos
ONIKUMA L6 Multimedia Gaming Speaker with BT5.0
  • ONIKUMA L6 Multimedia Gaming Speaker with BT5.0
  • ONIKUMA L6 Multimedia Gaming Speaker with BT5.0

ONIKUMA L6 multimedijos žaidimų garsiakalbis su BT5.0

VN-43281
ONIKUMA
15,56 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA L6 žaidimų garsiakalbiai su BT5.0

ONIKUMA L6 žaidimų garsiakalbiai yra puikus pasirinkimas visiems žaidimų entuziastams. Su galingomis viso diapazono tvarkyklėmis, bendra 10 vatų galia, kelių spalvų LED apšvietimu ir įvairiomis jungiamumo galimybėmis jie užtikrina neprilygstamą garso kokybę ir estetiką. Mėgaukitės visiškai pasinerdami į žaidimų pasaulį su garsu, kuris atgaivina kiekvieną sceną.

Aukštos kokybės garsas

ONIKUMA L6 turi du viso diapazono garsiakalbius po 5 vatus, kad būtų užtikrintas aiškus aukščiausios kokybės erdvinis garsas. Dėl to viskas skamba tikroviškai ir dinamiškai, todėl jūsų žaidimų patirtis tampa dar įdomesnė. Pasinerkite į žaidimą ir pajuskite adrenaliną!

Daugiaspalvis LED foninis apšvietimas

Suteikite savo žaidimo atmosferą spalvingam LED foniniam apšvietimui. Garsiakalbiai siūlo šešis skirtingus RGB apšvietimo režimus, tokius kaip gradientas, tekantis ir besisukantis apšvietimas, todėl galite juos pritaikyti pagal savo pageidavimus ir mėgautis fantastišku vaizdo efektu. Su ONIKUMA jūsų žaidimų sąranka įgis naują ir unikalų charakterį!

Paprastas valdymas vienu mygtuku

ONIKUMA L6 garsiakalbių valdymas itin paprastas ir intuityvus – tam naudojama viena rankenėlė. Jo pagalba galite ne tik įjungti arba išjungti įrangą, bet ir reguliuoti garsumą. Susikoncentruokite į žaidimą, nešvaistydami laiko sudėtingiems nustatymams.

Keletas ryšio parinkčių

ONIKUMA L6 siūlo platų jungčių pasirinkimą, įskaitant „Bluetooth 5.0“ belaidžio ryšio patogumui, USB jungtį su garso plokšte ir klasikinę 3,5 mm AUX jungtį. Nesvarbu, ar naudojate kompiuterį, konsolę, nešiojamąjį kompiuterį ar išmanųjį telefoną, visada galėsite mėgautis puikiu garsu.

Gamintojas ONIKUMA
Modelis l6 garsiakalbis
Spalva Juoda
Ryšys Bluetooth 5.0, USB su garso kortele, AUX 3,5 mm
Išėjimo galia 2x5W
Foninis apšvietimas RGB (galima pasirinkti iš 6 režimų)

Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43281
6972470561425
95 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e