Visos daugiausiai perkamos
Bezdrátový reproduktor Bluetooth EarFun UBOOM X
  • Bezdrátový reproduktor Bluetooth EarFun UBOOM X
  • Bezdrátový reproduktor Bluetooth EarFun UBOOM X
  • Bezdrátový reproduktor Bluetooth EarFun UBOOM X

"EarFun UBOOM X" belaidis "Bluetooth" garsiakalbis

VN-43922
Earfun
144,67 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

„EarFun UBOOM X Bluetooth“ belaidis garsiakalbis

UBOOM X garsiakalbis yra puikus pažangiausių technologijų, galingo garso ir stilingo dizaino derinys, kuris kiekvieną akimirką, praleistą su muzika, pavers ypatinga. Dėl savo tvirtos konstrukcijos ir atsparumo vandeniui jis bus jūsų patikimas kompanionas, kad ir kur būtumėte. Pasirinkite aukščiausią kokybę ir praturtinkite savo muzikinę patirtį.

Galingas ir aiškus garsas

Garsiakalbis siūlo įspūdingą 80 W galią, paskirstytą keturiems garsiakalbiams – tarp jų yra du 4 colių vidutinio žemųjų dažnių garsiakalbiai ir du 20 mm šilko kupolo aukštų dažnių garsiakalbiai. Naudodamas JumboBass technologiją, EarFun UBOOM X sustiprina žemuosius dažnius ir pagerina garso kokybę, skleidžia krištolo aiškų ir galingą garsą.

Modernus Bluetooth 5.3 ryšys

Įrengtas Bluetooth 5.3 technologija, garsiakalbis užtikrina nuolatinį ryšį su jūsų įranga ir mažos delsos garso perdavimą. Taigi galite mėgautis mėgstama muzika be trukdžių ir aukščiausios kokybės, kad ir kur būtumėte.

Galingas akumuliatorius ir apgalvotas dizainas

UBOOM X gali veikti iki 30 valandų vienu įkrovimu, be to, jis įkraunamas sparčiu greičiu naudojant USB-C laidą, kad būtų patogiau. Powerbank funkcija, stilinga išvaizda ir patogus dizainas puikiai tinka bet kokiai progai, o įmontuota rankena ir stilingas dirželis dar labiau palengvina transportavimą, todėl tai puikus kompanionas ilgose kelionėse.

Dinaminiai LED žibintai ir atsparumas vandeniui

Dėl integruotų dinamiškų LED lempučių, kurias galima pritaikyti pagal savo poreikius, garsiakalbis yra ne tik praktiškas, bet ir estetiškas, o dėl IPX7 atsparumo vandeniui EarFun UBOOM X yra puikus palydovas paplūdimyje, ežere ar baseine. Nuo šiol galėsite tęsti bet kokį vakarėlį net ir per didžiausią liūtį.

Pažangios technologijos aukščiausios kokybės

Speciali programa „EarFun“ leidžia konfigūruoti garsą ir pritaikyti LED lemputes, pritaikant garsiakalbį pagal savo pageidavimus. Integruotas mikrofonas leidžia skambinti laisvų rankų įranga, o balso asistento funkcijų palaikymas suteikia dar daugiau patogumo. Be to, garsiakalbis siūlo Party Connect režimą, kuris leidžia sinchronizuoti iki 50 kitų garsiakalbių. Šis sinchronizavimas leidžia sukurti stereo efektą. Idealiai tinka dideliems vakarėliams ir susibūrimams su draugais, kur svarbiausia yra galingas ir aiškus garsas.

Stilingas ir patogus dizainas

EarFun UBOOM X sukurtas patogiam naudojimui ir ilgalaikiam patvarumui. Dėl stilingos išvaizdos ir patogaus dizaino jis puikiai tinka bet kokiai progai – nuo vakarėlių namuose iki ilgų kelionių. Integruota rankena ir stilingas dirželis dar labiau palengvina transportavimą, todėl tai puikus kompanionas bet kurioje kelionėje.

Įtraukta

  • EarFun UBOOM X garsiakalbis
  • nešiojimo diržas
  • USB-C laidas
  • vartotojo vadovas
Gamintojas EarFun
Modelis UBOOM X
Bluetooth versija V5.3
Bluetooth profiliai A2DP, AVRCP, HFP
Maksimalus darbo diapazonas 15 m (be kliūčių)
Keitiklis 2 x 4 colių žemų dažnių garsiakalbis, 2 x 20 mm aukštų dažnių garsiakalbis
Išėjimo galia 80 W
Baterijos talpa 7,2 V, 8400 mAh
Atkūrimo laikas Iki 30 valandų (priklauso nuo garso lygio)
Įkrovimo laikas Iki 6 valandų
Įkrovimo sąsaja USB-C
USB įkrovimo įvestis DC20V-3A (maksimalus)
USB įkrovimo išvestis DC5V-2A (maksimalus)
3,5 mm garso prievadas Taip
Integruotas mikrofonas Tak
Atsparus vandeniui IPX7
Suderinami balso asistentai Google, Siri
Matmenys 400 x 151 x 217 mm
Svoris 4076 g
Prekė detaliau
Earfun
VN-43922
6974173980473
15 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e