Visos daugiausiai perkamos
Dog tool Puller Standard Waudog 28 cm
  • Dog tool Puller Standard Waudog 28 cm

Šunų įrankis traukiklis Standard Waudog 28 cm

VN-45040
Puller
21,32 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Mankštos žaislas šunims Puller Standard Waudog skersmuo 28 cm.

Suteikite savo šuniui sveiką kasdienės mankštos dozę, stiprindami savo ryšį! „Puller Standard“ yra novatoriškas žaislas, skirtas vidutinėms ir didelėms šunų veislėms, įtraukiantis visas jūsų augintinio raumenų grupes. Jo skersmuo 28 cm, storis 4 cm. Rinkinį sudaro du žiedai, leidžiantys atlikti specialius pratimų rinkinius, maksimaliai padidinančius treniruočių efektyvumą. Produktas tinka tokioms veislėms kaip labradorai, retriveriai, pitbuliai, malinua, amstafai, dobermanai ir kt.

3.jpg

Veiklos forma visai šeimai

Vienas didžiausių žaislo privalumų yra jo lengvas svoris. Dėl to net vaikai gali lengvai aktyviai praleisti laiką su savo šunimi. „Puller Standard“ nepalieka savotiško kvapo ant rankų, o medžiaga, iš kurios jis pagamintas, yra saugi jūsų augintinio dantims ir dantenoms, todėl galima intensyviai mankštintis be pavojaus susižeisti.

2.jpg

Elgesio problemų sprendimas

Reguliarus pratimas su Puller Standard padeda išspręsti daugelį problemų, su kuriomis susiduria šunų savininkai. Žaidimas su šiuo žaislu sumažina pernelyg didelį agresyvumą, neleidžia sugadinti buitinės įrangos ir skatina paklusnumą. Produktas taip pat prisideda prie raumenų ir kaulų sistemos ligų bei nutukimo prevencijos. Trys pratimai su Puller Standard 20 minučių prilygsta net 5 km intensyvaus bėgimo arba 2 valandų treniruotės su instruktoriumi. Žaislas puikiai tiks ir vandens žaidimams.

1.jpg

Įskaitant:

  • Puller Standard Waudog šunų mankštos žaislas x2

Gamintojas Woudog
Gamintojo kodas 6490pl
Rekomenduojamas Labradorai, retriveriai, pitbuliai, amstafai, dobermanai.
Skersmuo 28 cm
Storis 4 cm
Spalva violetinė
Prekė detaliau
Puller
VN-45040
4823089361079
88 Prekės
10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e