Visos daugiausiai perkamos
Smart Odor Eliminator Petsuper PC01
  • Smart Odor Eliminator Petsuper PC01

Išmanusis kvapų šalintuvas Petsuper PC01

VN-45470
Petsuper
16,92 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petsuper PC01 išmanusis kvapų sugėriklis.

Išmanusis kvapų sugėriklis Petsuper PC01 yra modernus prietaisas, sukurtas atsižvelgiant į jus ir jūsų augintinį. Su pažangia oro valymo technologija jis efektyviai neutralizuoja nemalonius kvapus, suteikdamas gaivią ir švarią aplinką jūsų namuose. Idealiai tinka kačių ir mažų šunų savininkams. Su Petsuper pamiršite nemalonius aromatus!

Tylus veikimas

Ramybė ir tyla yra pagrindinės Petsuper PC01 kvapų sugėriklio savybės. Įrenginys sukuria mažesnį nei 30 dB triukšmo lygį, vadinasi, jo beveik nesigirdi. Dėl to jūs ir jūsų augintinis galite mėgautis ramiu poilsiu ir miegu – be jokių trikdžių.

Švarus, grynas oras

Petsuper PC01 efektyviai pašalina nemalonius kvapus ir sterilizuoja orą. Jame naudojamos specialios valomosios molekulės, kurios pašalina kenksmingas daleles, suteikdamos higienišką ir saugią aplinką jums ir jūsų augintiniui. Pamirškite nemalonius kvapus ir mėgaukitės švaria aplinka!

Ilgas darbo laikas

Nebijokite, kad kanistras per greitai atsisakys jus aptarnauti. Trys galingos baterijos užtikrina iki 90 dienų darbo laiką (naudojant apie 4 kartus per dieną), todėl patikimu jo veikimu galėsite džiaugtis tikrai ilgai!

Kompaktiškas ir universalus

Kvapų sugėriklis Petsuper PC01 pasižymi kompaktiškais matmenimis (41 x 31 x 147 mm) ir lengvu svoriu (0,1 kg), todėl jį lengvai pasidėsite bet kurioje savo namų vietoje. Pavyzdžiui, galite jį montuoti svetainėje, vonios kambaryje, virtuvėje, virš kraiko dėžės arba šalia savo augintinio lovos. Tai neužims per daug vertingos vietos! Be to, įrenginį itin paprasta naudoti. Integruoti šviesos indikatoriai suteiks informaciją apie jo veikimo būseną, baterijos įkrovos lygį ir būtinybę keisti kasetę – tereikia pasižiūrėti.

Du veikimo režimai

Petsuper PC01 siūlo du veikimo režimus: budėjimo ir aktyvaus. Budėjimo režimu įrenginys stebi erdvę kas keturias valandas, atlikdamas greitą 60 sekundžių valymą. Aktyviuoju režimu, aptikus augintinio buvimą, kanistras pradeda kvapų neutralizavimo procesą, kai gyvūnas palieka kraiko dėžę. Tai užtikrina, kad oras jūsų namuose visada išliks šviežias ir be nemalonių kvapų.

Įtraukta

  • Kvapo sugėriklis
  • Kasetė
  • Lipnus elementas
Gamintojas Petsuper
Modelis PC01
Įtampa DC 5 V 120 uA
Galia 0,6 W
Matmenys 41 x 31 x 147 mm
Svoris 0,1 kg
Tikslas Katėms ir mažiems šunims

Prekė detaliau
Petsuper
VN-45470
6975447710086
41 Prekės

Charakteristikos

Garantija
3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e