Visos daugiausiai perkamos
Pet Dryer Petsuper PD01
  • Pet Dryer Petsuper PD01
  • Pet Dryer Petsuper PD01
  • Pet Dryer Petsuper PD01

Gyvūnų džiovintuvas Petsuper PD01

VN-45514
Petsuper
302,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Petsuper PD01 išmani naminių gyvūnėlių džiovykla ant ratų.

Petsuper PD01 yra naujoviška naminių gyvūnėlių džiovintuvas, sukurtas maksimaliam jūsų augintinio patogumui. 75 litrų talpos įrenginys užtikrina visišką ir tolygų džiovinimą bei pašalina diskomfortą, susijusį su tradiciniais džiovinimo būdais. Žemas triukšmo lygis (40 dB) užtikrina, kad procesas nesukels streso naminiams gyvūnėliams. Praktiškas dizainas ant ratų, intuityvus valdymas ir modernus dizainas daro Petsuper PD01 nepakeičiamu prietaisu bet kurio augintinio mylėtojo namuose.

Didelė talpa

Džiovintuvas Petsuper PD01 siūlo 75 litrų erdvę, leidžiančią patogiai džiovinti įvairaus dydžio augintinius. Įrenginio matmenys yra 51,2 cm x 52,4 cm x 51,7 cm, todėl didesnėms katėms ir mažiems šunims užteks vietos laisvai judėti. Įrenginyje tilps vienas didesnis gyvūnas, pavyzdžiui, katė ar mažas šuo, arba keli mažesni gyvūnai, pavyzdžiui, triušiai ar smulkūs graužikai.

Tylus veikimas

Įrenginys veikia tik 40 dB triukšmo lygiu, kuris yra daug mažesnis nei standartinių džiovintuvų. Tai sumažina džiovinimo įtampą naminiams gyvūnėliams, o globėjai gali paleisti džiovintuvą net šalia poilsio zonų, nesijaudindami dėl trikdžių.

Veikimas be vargo

Didelis jutiklinis ekranas leidžia lengvai nustatyti džiovinimo parametrus. Vienu paspaudimu galima reguliuoti temperatūrą, džiovinimo laiką ir oro greitį. Taip pat yra speciali mobilioji programėlė, kuri leidžia nuotoliniu būdu valdyti įrenginio veikimą ir stebėti džiovinimo būseną realiu laiku.

Du džiovinimo režimai

360° technologijos dėka džiovinimas apima visą augintinio kūną, užtikrinant tolygų šilumos paskirstymą. Trijų krypčių vėdinimas užtikrina oro cirkuliaciją ir nuolatinį papildymą, pagreitina džiovinimo procesą. Standartiniu režimu (36°C) procesas trunka 60 minučių. Kita vertus, greito džiovinimo režimu (42°C) džiovinimas trunka 40 minučių.

Sterilizacija ir jonizacija

Prietaisas siūlo sterilizavimo funkciją, kuri sumažina bakterijų dauginimosi riziką ir taip užtikrina higienines sąlygas jūsų augintiniui. Be to, dėl jonizacijos funkcijos kailis tampa minkštas ir sveikas po džiovinimo.

Daugiafunkciškumas

Petsuper PD01 gaminys gali pasitarnauti ir kaip poilsio vieta – vėsinimo režimų vasarai ir šildymo režimų žiemai nustatymai leis Jūsų augintiniui mėgautis komfortu. Be to, sterilizavimo funkcija leidžia valyti drabužius ar žaislus.

Apgalvoti sprendimai

Džiovintuvas turi pažangų saugos modulį su jutikliais, kurie stebi temperatūrą realiu laiku, kad būtų išvengta perkaitimo. Išmanusis durų uždarymas atsidaro automatiškai, kai baigiamas džiovinimas, o švelnus 4500K spalvinės temperatūros LED apšvietimas nevargina akių, o tai svarbu ilgai naudojant. Petsuper PD01 taip pat siūlo langą, leidžiantį naminių gyvūnėlių savininkams stebėti džiovinimo procesą ir bet kuriuo metu bendrauti su savo augintiniu.

Gamintojas Petsuper
Modelis PD01
Talpa 75 litrai
Medžiaga ABS
Matmenys 520 x 510 x 500 mm
Svoris 12 kg
Išėjimo galia 700 W
Prisijungimo būdas „Wi-Fi“ / „Bluetooth“.

Prekė detaliau
Petsuper
VN-45514
6975447710307
21 Prekės

Charakteristikos

Garantija
3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e