Visos daugiausiai perkamos
Pet trimmer Petwant Black
  • Pet trimmer Petwant Black
  • Pet trimmer Petwant Black
  • Pet trimmer Petwant Black

Augintinių mašinelė "Petwant Black

VN-43939
PetWant
21,26 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petwant Pet Trimmer juoda

Petwant EC-21 yra praktiška gyvūnų žoliapjovė, tinkanti tiek šunims, tiek katėms. Dėl tikslių dviejų pločių peiliukų ir patogaus dizaino jis leidžia lengvai ir tiksliai kirpti plaukus net ir sunkiai pasiekiamose vietose. Be to, įrenginys veikia belaidžiu ryšiu, o jo darbo laikas vienu įkrovimu siekia 90 minučių. Dabar galite lengvai pasirūpinti tobula savo augintinio išvaizda!

Pridedami du peiliukai – tikslūs visose detalėse

Petwant EC-21 žoliapjovėje yra dviejų tipų peiliukai. Standartinis peiliukas yra apie 2,5 cm pločio ir puikiai tinka dideliems plotams, pavyzdžiui, nugarai ar uodegai, kirpti. Kita vertus, siauri, maždaug 1 cm pločio peiliukai suteiks jums didesnį tikslumą – jais galėsite sėkmingai kirpti savo augintinio letenų ar prie ausų plaukus. Visa tai leidžia įrenginiui lengvai susidoroti su įvairiomis užduotimis!

Greitas ir efektyvus variklis

Dėl maždaug 5000 apsisukimų per minutę variklio greičio EC-21 žoliapjovė sklandžiai slysta per plaukus, užtikrindama tikslų ir greitą kirpimą. Prietaisas gali susidoroti su beveik bet kokio tipo kailiu, todėl augintinio priežiūra yra daug paprastesnė ir malonesnė.

Galingas akumuliatorius – ilgas darbo laikas

Petwant EC-21 žoliapjovėje yra 800 mAh įkraunama baterija, kuri leidžia nepertraukiamai veikti apie 90 minučių. Belaidis prietaiso veikimas suteikia nevaržomą judėjimo laisvę ir žymiai palengvina plaukų kirpimą. Pamirškite apie per trumpus ir susivėlusius laidus! Negana to, trimerio įkrovimas taip pat užtrunka apie 90 minučių ir yra atliekamas per mikro USB prievadą – todėl tam nesunkiai galėsite naudoti ne tik įprastą maitinimo adapterį, bet ir maitinimo bloką ar net kompiuterį.

Lengvas ir patogus dizainas – patogus naudoti

Kompaktiška ir lengva kirpimo mašinėlės konstrukcija leidžia itin lengvai ją naudoti ir manevruoti, net ir tiksliai kerpant plaukus sunkiai pasiekiamose vietose. Patogi rankena suteikia visišką įrenginio kontrolę, todėl jį lengva prižiūrėti.

Įtraukta

  • Žoliapjovė su standartiniu peiliuku
  • Siauras peiliukas
  • USB-A į mikro USB laidą
  • Valymo šepetys
  • Ašmenų alyva
Gamintojas Petwant
Modelis EC-21
Spalva Juoda
Ašmenų plotis Standartas: apytiksl. 2,5 cm; Siauras: apytiksl. 1 cm;
Variklio greitis apytiksliai 5000 aps./min
Baterijos talpa 800 mAh
Veikimo laikas Maždaug 90 min
Įkrovimo laikas apytiksliai 90 min
Įkrovimo prievadas Mikro USB
Prekė detaliau
PetWant
VN-43939
5906168436314
96 Prekės
10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e