Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Odkurzacz - Zestaw do pielęgnacji sierści Neakasa P0
  • Odkurzacz - Zestaw do pielęgnacji sierści Neakasa P0

"Hoover" - "Neakasa" kailio priežiūros rinkinys P0

VN-47308
Neakasa
111,85 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Neakasa P0 Vakuuminis / naminių gyvūnėlių plaukų priežiūros rinkinys.

Neakasa P0 Pro yra novatoriškas naminių gyvūnėlių plaukų priežiūros dulkių siurblys, kuris padarys jūsų augintinio namų SPA dar patogesnį ir efektyvesnį. Prietaisas yra itin tylus, lengvas ir efektyvus, todėl patogu tiek jums, tiek jūsų augintiniui. Naudodami 5-in-1 priežiūros rinkinį, atsikratysite plaukų pertekliaus, susivėlusių plaukų ar nešvarumų, paliksite savo augintinį tvarkingą ir švarų.

7.jpg

Lengvas ir nešiojamas dizainas

Neakasa P0 Pro yra kompaktiško ir lengvo dizaino, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti. Dėl integruotos ergonomiškos rankenos prietaisą patogu neštis į skirtingas vietas, todėl galėsite šukuoti savo augintinį ten, kur jam patogiausia.

4.jpg

Elektrinis skustuvas su galingu siurbimu

Elektrinis skustuvas turi galingą siurbimo funkciją, kuri iš karto nusiurbia nukirptus plaukus, todėl kirpimas yra greitas ir tvarkingas. Pridedami keturi keičiami priedai (3 mm, 6 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm), leidžiantys reguliuoti kirpimo ilgį pagal jūsų augintinio plaukų tipą. Be to, skustuvas turi apsauginę apsaugą, kuri užtikrina tikslų ir saugų kirpimą.

3.jpg

Šepetys švelniais šereliais

Priežiūros šepetėlis pasižymi minkštais ir saugiais šereliais, kurie efektyviai pašalina palaidus plaukus ir apsaugo nuo mazgų susidarymo. Vieno mygtuko paspaudimu lengvai pašalinsite susikaupusius plaukus nuo šepečio. Tai puiki priemonė visų tipų plaukams, nepriklausomai nuo jų ilgio ar tankumo.

1.jpg

Priemonė apatinei dangai pašalinti

Su iššukavimo funkcija prietaisas efektyviai pašalina šunų ir kačių, ypač storų ir tankių plaukų, apatinio kailio perteklių. Priemonė sukurta su aukštos kokybės plieniniais peiliukais, kurie tiksliai pašalina negyvus plaukus, o jūsų augintinio kailis yra sveikas ir blizgus. Dėl reguliuojamo paplaukio pašalinimo kiekio jis puikiai tinka net reikliausių veislių šukavimui.

9.jpg

Patogūs valymo įrankiai

„Neakasa P0 Pro“ rinkinyje yra valymo šepetėlis ir plyšių įrankis, leidžiantis lengvai pašalinti plaukus nuo drabužių, baldų ar kitų sunkiai pasiekiamų vietų. Tai užtikrina, kad jūsų namai visada bus švarūs, o pleiskanos nebesės visur.

6.jpg

Itin tylus veikimas

P0 Pro dulkių siurblys veikia tik 48 dB triukšmo lygiu, todėl jis yra vienas tyliausių įrenginių rinkoje. Galima rinktis iš trijų siurbimo galios lygių, todėl jis puikiai atitinka jūsų augintinio poreikius, nesukeldamas jam streso kirpimo metu. Dėl to jūsų augintinis viso proceso metu jausis ramus ir saugus.

2.jpg

Vardas Neakasa P0 dulkių siurblys / kailių priežiūros rinkinys
Gamintojas Neakasa
Modelis P0 Pro
Konteinerio talpa 1l
Dulkių siurblio vamzdžio ilgis 1,3 m
Siurbimo galia 350W
Maitinimo laido ilgis 2,5 m
Nominali galia 350W
Triukšmo diapazonas 48-53dB
Dulkių siurblio matmenys 7,24*6,5*11,0 colio
Grynasis svoris 3 kg
Prekė detaliau
Neakasa
VN-47308
6975532170252
49 Prekės
10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e