Visos daugiausiai perkamos
Aukey PC-TM11A case for iPhone 15 (transparent)
  • Aukey PC-TM11A case for iPhone 15 (transparent)

"Aukey PC-TM11A" dėklas iPhone 15 (skaidrus)

VN-44196
Aukey
24/6L mėn.
12,27 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Aukey PC-TM11A dėklas, skirtas iPhone 15 (skaidrus)

PC-TM11A dėklas sukurtas taip, kad suteiktų puikią iPhone 15 apsaugą, išlaikant natūralų jo grožį. Pagaminta iš Bayer medžiagos, užtikrina ilgalaikį skaidrumą ir atsparumą pageltimui, todėl jūsų telefonas ilgą laiką atrodo kaip naujas. Karinės klasės TPE apsauga sugeria smūgius ir apsaugo telefoną nuo pažeidimų, kuriuos sukelia kritimai ir smūgiai. Aukey PC-TM11A dėklas sukurtas su tiksliomis išpjovomis, kurios suteikia lengvą prieigą prie visų prievadų ir mygtukų. Tai leidžia naudotis visomis telefono funkcijomis nenuimant dėklo.

1.jpg

Patvarus skaidrumas ir atsparumas pageltimui

Aukey PC-TM11A korpuse panaudota aukštos kokybės Bayer medžiaga užtikrina puikų skaidrumą, kuris laikui bėgant neišbluks. Dėl to telefonas išlaiko pirminę išvaizdą, o dėklas efektyviai apsaugo jį nuo pažeidimų ir įbrėžimų.

6.jpg

Suderinamumas su MagSafe

Dėkle yra įmontuoti N52 magnetai, kurie yra suderinami su MagSafe priedais. Tai reiškia, kad galite lengvai naudoti belaidžius įkroviklius ir kitus MagSafe priedus neišimdami dėklo.

5.jpg

Atsparus kritimui iš 3 metrų aukščio

Aukey PC-TM11A dėklas siūlo išskirtinę apsaugą nuo kritimo iš iki 3 metrų aukščio. Dėl pažangios smūgius sugeriančios technologijos jis apsaugo telefoną nuo mechaninių pažeidimų, kurie gali atsirasti atsitiktinai nukritus. Be to, paaukštinti kraštai aplink ekraną ir kamerą suteikia papildomą apsaugą nuo įbrėžimų ir smūgių. Taip telefonas bus saugus net naudojant kasdien.

4.jpg

Patogus, saugus sukibimas

Ergonomiškas dėklo dizainas užtikrina patogų ir patikimą rankeną, o tai sumažina riziką, kad telefonas netyčia išslys iš rankos. Subtilios tekstūros dėklo šonuose dar labiau padidina sukibimo saugumą.

2.jpg

Gamintojas Aukey
Modelis PC-TM11A
Suderinamumas iPhone 15
Spalva Skaidrus
Medžiaga Bayeris
Technologijos MagSafe, TPE oro pagalvių apsauga
Apsauga Atsparumas kritimui iki 3 metrų, paaukštinti ekrano ir kameros kraštai, karinės klasės apsauga
Prekė detaliau
Aukey
VN-44196
689323786534
9 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e