Visos daugiausiai perkamos
  • Išparduota
Szkło hartowane dla iPhone 15 Torras InstaII Master
  • Szkło hartowane dla iPhone 15 Torras InstaII Master
  • Szkło hartowane dla iPhone 15 Torras InstaII Master
  • Szkło hartowane dla iPhone 15 Torras InstaII Master
  • Szkło hartowane dla iPhone 15 Torras InstaII Master
  • Szkło hartowane dla iPhone 15 Torras InstaII Master

Grūdintas stiklas iPhone 15 Torras InstaII Master

VN-45597
Torras
24/6L mėn.
18,39 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Grūdintas stiklas skirtas iPhone 15 Torras InstaII Master

Torras InstaII Master yra grūdintas stiklas, skirtas iPhone 15, užtikrinantis aukščiausio lygio ekrano apsaugą. Trigubo jonų mainų technologijos panaudojimas leido garantuoti iki 10 kartų didesnį atsparumą smūgiams lyginant su standartiniais ekranais. Priedas taip pat išlaiko aukščiausią ekrano kokybę, ir jums nekils jokių sunkumų jį įdiegiant.

2.jpg

Neprilygstamas patvarumas

Torras InstaII Master grūdintas stiklas pasižymi išskirtiniu patvarumu, tai patvirtina daugybė kokybės testų. Dėka trigubo jonų mainų technologijos ir specialios X-silk dangos, priedas pasižymi 200% patvaresniu ir 260% atsparumu dūžimui, lyginant su kitais rinkoje esančiais gaminiais. Galite būti tikri, kad jūsų įrenginys bus veiksmingai apsaugotas nuo kritimo, įbrėžimų ir mechaninių pažeidimų.

8.jpg

Apsauga nuo įbrėžimų ir dėmių

Viena dažniausių išmaniųjų telefonų naudotojų problemų – įbrėžimai ir dėmės ant ekrano. „Torras InstaII Master Glass“ turi X-šilko dangą, kuri sumažina pirštų atspaudus ir dėmes, todėl ekranas visada atrodo estetiškai. 9H kietumas užtikrina maksimalią apsaugą nuo įbrėžimų net ir intensyviai naudojant.

7.jpg

Aukštas skaidrumo lygis

Diamond Shield technologijos dėka Torras InstaII Master stiklas neturi įtakos rodomo vaizdo kokybei. Dėl didelio skaidrumo ir originalios 1080P raiškos spalvos yra ryškios, o vaizdas ryškus ir aiškus. Be to, priedas puikiai priglunda prie ekrano, nepaveikdamas lietimo funkcionalumo ar telefono išvaizdos.

3.jpg

Pilna krašto apsauga

90% ekrano įtrūkimų prasideda nuo kraštų, todėl Torras InstaII Master siūlo itin tvirtas briaunas, kurios užtikrina patikimą apsaugą nuo mechaninių pažeidimų. Dėl to jūsų telefonas bus apsaugotas iš visų pusių, o nukritimo rizika bus sumažinta iki minimumo.

6.jpg

Diegimas be rūpesčių

Komplekte yra InstaFit Frame, kuris yra naujoviškas montavimo rėmas, kuris supaprastina ir supaprastina stiklo montavimo procesą. Tereikia ant telefono uždėti rėmelį, o tada traukti specialią juostelę, kad priedas puikiai priglustų prie ekrano – jokio streso, jokių burbuliukų ir netvarkos.

1.jpg

Įskaitant:

  • Grūdintas stiklas
  • Montavimo rėmas

Gamintojas Torras
Modelis InstaII meistras
Suderinamumas iPhone 15
Kietumas 9H
Prekė detaliau
Torras
VN-45597
6938075678067

Charakteristikos

Garantija
24/6L
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e