Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Etui Torras Pstand Series do iPhone 16 Plus (transparentne)
  • Etui Torras Pstand Series do iPhone 16 Plus (transparentne)
  • Etui Torras Pstand Series do iPhone 16 Plus (transparentne)
  • Etui Torras Pstand Series do iPhone 16 Plus (transparentne)

"Etui Torras Pstand Series do iPhone 16 Plus" (skaidrus)

VN-45954
Torras
28,06 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Torras Pstand serijos dėklas, skirtas iPhone 16 Plus (skaidrus)

„Torras Pstand“ dėklas, skirtas iPhone 16 Plus, pasižymi magnetiniu dizainu ir yra stabilus stovas, užtikrinantis patogumą ir įrenginio apsaugą. Jis taip pat leidžia greitai įkrauti belaidį ryšį, o suderinamumas su magnetiniais priedais pagerina jo funkcionalumą.

Stabilumas ir saugumas

Praktiškas stovas garantuoja stabilumą naudojant telefoną. Naudojamas sprendimas ypač naudingas žiūrint filmus ir organizuojant vaizdo konferencijas. Dėl MegaMag™ technologijos ir N56 magnetų dėklas puikiai tinka keliaujant ir patikimai laikosi net ant nelygių paviršių, todėl lengviau naudotis navigacijos programomis.

Aukštos kokybės gamyba

Torras Pstand dėklui buvo panaudotos malonios liesti medžiagos, kurios užtikrina patikimą sukibimą ir sumažina riziką, kad telefonas išslys iš rankos. Tiksliai padarytos išpjovos leidžia patogiai naudotis visomis funkcijomis. Priedas taip pat neleidžia įrenginiui perkaisti intensyvaus naudojimo metu.

Apsauga nuo kritimo

Dėl X-Shock™ technologijos ir daugiasluoksnės konstrukcijos korpusas užtikrina keturis kartus didesnį atsparumą kritimui, palyginti su standartiniais gaminiais. Gaminys siūlo karinio lygio (Mil-Grade) apsaugą nuo kritimo iš maždaug 3,6 metrų aukščio. 360° Airbag technologija garantuoja visišką telefono krašto apsaugą, sugeria smūgius ir sumažina žalos riziką. Be to, paaukštintas kraštas dar labiau apsaugo objektyvą.

Gamintojas Torras
Modelis Pstand
Suderinamumas iPhone 16 Plus
Spalva skaidrus

Prekė detaliau
Torras
VN-45954
6970592332220
18 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e