Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Etui Torras Ostand Pro dla iPhone 16 (Czarne)
  • Etui Torras Ostand Pro dla iPhone 16 (Czarne)
  • Etui Torras Ostand Pro dla iPhone 16 (Czarne)
  • Etui Torras Ostand Pro dla iPhone 16 (Czarne)
  • Etui Torras Ostand Pro dla iPhone 16 (Czarne)

"Torras Ostand Pro" dėklas "iPhone 16" (juodas)

VN-45964
Torras
33,60 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Torras Ostand Pro“ dėklas, skirtas „iPhone 16“ (juodas)

TORRAS Ostand Pro yra dėklas, sukurtas atsižvelgiant į jūsų iPhone 16 ir užtikrina neprilygstamą apsaugą. Sukurtas iš įbrėžimams ir pažeidimams atsparių medžiagų, jis efektyviai apsaugo jūsų telefoną nuo kasdienių pavojų. 2,5 mm paaukštinti kraštai aplink fotoaparatą ir 1,5 mm aplink ekraną suteikia papildomą apsaugos sluoksnį, kad jūsų iPhone būtų apsaugotas nuo įbrėžimų ir pažeidimų. Taigi galite nesijaudindami dėti telefoną ant įvairių paviršių, žinodami, kad jautriausios jo dalys yra tinkamai apsaugotos.

Daugiau jokių pirštų atspaudų

Naudodamas naujovišką „Tora-Smooth“ technologiją, TORRAS Ostand Pro dėklas apsaugo nuo pirštų atspaudų, nes jūsų telefono nugarėlė yra lygi ir švari. Daugiau jokių erzinančių dėmių – nuo šiol jūsų iPhone visada atrodys nepriekaištingai, nesvarbu, kaip dažnai jį naudosite.

Daugiafunkcis žiedas

TORRAS Ostand Pro dėkle įmontuotas žiedas atlieka dvejopą funkciją. Galite naudoti jį kaip patogią rankeną, kad galėtumėte saugiai laikyti telefoną bet kokioje situacijoje, taip sumažinant riziką netyčia jį numesti. Be to, žiedas tarnauja kaip funkcinis stovas, leidžiantis pastatyti telefoną puikiu kampu, kad galėtumėte žiūrėti vaizdo įrašus, skambinti vaizdo skambučiais ar fotografuoti. Dėl 360° sukimosi ir tikslumo mechanizmo kiekvienas kampo pasikeitimas tampa sklandus ir stabilus.

Magnetinis tvirtinimas ir greitas įkrovimas

TORRAS Ostand Pro sukurtas taip, kad būtų suderinamas su MagSafe priedais, užtikrinant tvirtą ir saugų tvirtinimą. Puikiai tinka magnetiniams automobiliniams laikikliams ir darbalaukio priedams, todėl jūsų iPhone išliks vietoje net ir nelygiais keliais. Be to, dėklas palaiko greitą ir sklandų belaidį įkrovimą, todėl telefoną galėsite įkrauti neišėmę jo iš dėklo.

Gamintojas Torras
Modelis Ostand Pro
Spalva Juoda
Suderinamumas iPhone 16

Prekė detaliau
Torras
VN-45964
6970592331896
58 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e