Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Etui Torras Ostand Spin dla iPhone 16 Pro (Czarne)
  • Etui Torras Ostand Spin dla iPhone 16 Pro (Czarne)

Torras Ostand Spin dėklas iPhone 16 Pro (juodas)

VN-45992
Torras
33,42 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Torras Ostand Spin Case, skirtas iPhone 16 Pro (juodas)

Atraskite naują apsaugos dimensiją su TORRAS Ostand Spin dėklu, skirtu iPhone 16 Pro! Šis unikalus dėklas sujungia modernų dizainą ir funkcionalumą, kad pasiūlytų neprilygstamą jūsų telefono apsaugą. Dėl integruoto rankenos žiedo esate tikri, kad jūsų iPhone yra saugus bet kokioje situacijoje – tiek naudojant kasdien, tiek atliekant dinamišką veiklą. Jo apgalvotas dizainas apsaugo nuo įbrėžimų ir kritimų, todėl užtikrina visišką saugumą.

Laikantis žiedas – saugumas ir patogumas viename

TORRAS Ostand Spin dėklas aprūpintas praktišku laikymo žiedu, kuris suteikia papildomo saugumo naudojantis telefonu. Tai leidžia saugiai laikyti savo iPhone rankoje, sumažinant riziką netyčia jį numesti. Žiedas taip pat veikia kaip stovas, suteikiantis daugiau patogumo žiūrint vaizdo įrašus ar skambinant vaizdo skambučiais. Su galimybe reguliuoti žiūrėjimo kampą horizontaliai nuo 15° iki 85° ir vertikaliai nuo 0° iki 85°, įgausite visišką laisvę nustatydami savo telefono padėtį.

Apgalvotas dizainas

TORRAS Ostand Spin dėklas sukurtas taip, kad puikiai tilptų ant telefono dėklo, nepridedant nereikalingo tūrio. Dėl to telefonas išlaiko savo ploną profilį! Dėklas yra lengvas ir plonas, todėl puikiai telpa rankoje, užtikrinant saugų sukibimą ir visišką įrenginio valdymą. TORRAS Ostand Spin taip pat netrukdo įkrovimo procesui, užtikrina greitą ir nepertraukiamą įkrovimą, nenuimant dėklo.

Kameros ir ekrano apsauga

Naudodami Ostand Spin jums nereikia jaudintis dėl savo iPhone saugumo. Paaukštinti kraštai aplink fotoaparatą ir ekraną suteikia papildomą apsaugą nuo įbrėžimų ir plokščių paviršių pažeidimų. Nesvarbu, ar telefoną statote ant lygaus paviršiaus, ar nešiojate maišelyje, galite būti tikri, kad jis visada saugus.

Gamintojas Torras
Modelis Ostand Spin
Spalva Juoda
Suderinamumas iPhone 16 Pro

Prekė detaliau
Torras
VN-45992
6970592332732
32 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e