Visos daugiausiai perkamos
Smart Scene Wall Switch Sonoff R5 (white)
  • Smart Scene Wall Switch Sonoff R5 (white)
  • Smart Scene Wall Switch Sonoff R5 (white)
  • Smart Scene Wall Switch Sonoff R5 (white)
  • Smart Scene Wall Switch Sonoff R5 (white)

Išmanusis scenos sieninis jungiklis "Sonoff R5" (baltas)

VN-43274
Sonoff
10,60 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Sonoff R5 išmanusis sieninis jungiklis (baltas).

Palengvinkite išmaniųjų įrenginių valdymą. Sonoff R5 sieninis jungiklis turi 6 mygtukus, o su eWeLink-Remote gateway funkcija leidžia nuotoliniu būdu valdyti įrenginius, pridėtus prie eWeLink programėlės. Jo diapazonas yra iki 90 m, taip pat palaiko 3 tipų mygtukus. Jį galite naudoti norėdami suaktyvinti ir vieną veiksmą, ir visą sceną. Gaminį montuoti labai paprasta, o jo mygtukus galite pažymėti pridedamais lipdukais.

2.jpg

Sukurta išmaniesiems namams

Patirkite, koks paprastas ir patogus gali būti išmaniųjų namų valdymas. Jei nenorite valdyti skirtinguose kambariuose esančių įrenginių per programėlę, galite naudoti R5 jungiklį. „eWeLink-Remote“ šliuzo funkcija leidžia lokaliai valdyti išmaniuosius prietaisus iki 90 metrų atstumu. Dviejų krypčių apšvietimo valdymas taip pat galimas naudojant papildomą M5 jungiklį (parduodamas atskirai).

7.jpg

Dar patogesnis valdymas

Vos vienu mygtuko paspaudimu galite iškviesti išmaniąją sceną, sukurtą anksčiau naudodami programą. Kai yra interneto ryšys, vienu mygtuko paspaudimu galite įjungti visas šviesas virtuvėje arba išjungti naktinę lempą miegamajame. Be to, vieną eWeLink Remote gateway įrenginį galima prijungti net prie 8 R5! Tai reiškia, kad vienai lempai valdyti galite sėkmingai naudoti daugiau jungiklių.

1.jpg

Paspauskite mygtuką 3 būdais

Gaukite dar daugiau galimybių. Jungiklio mygtukus galima paspausti 3 būdais – galimos parinktys yra vienas spustelėjimas, dvigubas paspaudimas ir ilgas paspaudimas. Kiekvienas preso tipas gali atitikti skirtingą veiksmą. Pavyzdžiui, vienu spustelėjimu įsijungs visi miegamojo šviestuvai, dukart spustelėjus – tik lovos lempos, o ilgai spustelėjus užges visos šviesos. Pasirinkimas yra jūsų – galimybės beveik neribotos!

4.jpg

Paprastas montavimas – ilgas darbo laikas

Įrenginį itin lengva montuoti. Tiesiog priklijuokite jį prie sienos lipnių lipdukų pagalba, kuriuos rasite pakuotėje. Jūs neturite jaudintis dėl laidų! Taip pat galite naudoti jungiklį kaip įprastą nuotolinio valdymo pultą ir tiesiog padėti jį ant stalo ar lentynos. Be to, prietaisui maitinti prireiks tik 2 CR2032 baterijų, kurios užtikrins iki 2 metų veikimo laiką.

5.jpg

Komplekte 20 lipdukų

Nerimaujate, kad neprisiminsite, kuriems įrenginiams priskirti tam tikri jungiklių mygtukai? Nerimaujate, kad susipainiosite? Nebūk! Rinkinyje rasite 20 lipdukų, kuriais nesunkiai pažymėsite konkrečių mygtukų funkcijas. Susikurkite savo asmeninį jungiklį, pritaikykite jį pagal savo poreikius ir mėgaukitės patogiu išmaniųjų įrenginių valdymu savo namuose!

3.jpg

Įskaitant

  • R5 jungiklis
  • Tvirtinimo varžtai
  • Lipdukai lipnūs
  • Lipdukai mygtukams žymėti
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Sonoffas
Modelis R5W
Mygtukų skaičius 6
Maitinimo šaltinis 2x 3V CR2032 baterija
Darbinė temperatūra 0°C - 40°C
Medžiaga PC V0
Matmenys 86 x 86 x 13,5 mm
Spalva Baltas
Prekė detaliau
Sonoff
VN-43274
6920075777932
35 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e