Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Włącznik 4 klawiszowy Bluetooth Shelly BLU RC Button 4
  • Włącznik 4 klawiszowy Bluetooth Shelly BLU RC Button 4

"Shelly BLU RC" mygtukas 4 "Bluetooth" jungiklis

VN-47886
Shelly
21,01 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Shelly BLU RC Button 4 Bluetooth 4 klavišų jungiklis

„Shelly BLU RC Button 4“ nėra tik jungiklis – tai išmanusis valdymo centras jūsų namams. Šis jungiklis, turintis galimybę sukonfigūruoti iki 16 skirtingų veiksmų, pažangią Bluetooth 5.4 technologiją ir elegantišką dizainą, suteikia neprilygstamą patogumą ir funkcionalumą. Investuokite į „Shelly BLU RC Button 4“ ir paverskite savo kasdienę veiklą paprastais automatizuotais veiksmais, kurie padarys jūsų namus išmanesnius ir patogesnius.

Universalus sprendimas bet kokiems namams

Nesvarbu, ar norite jį tvirtinti prie sienos, ar naudoti nešiojamą jungiklį, „Shelly BLU RC Button 4“ prisitaiko prie jūsų gyvenimo būdo. Šis naujoviškas jungiklis, galintis atlikti net 16 skirtingų veiksmų paprastais paspaudimų deriniais, suteikia precedento neturintį lankstumą tvarkant jūsų namų aplinką. Jis puikiai dera su sienų rėmais iš tokių prekių ženklų kaip Shelly, Legrand, Gira, Merten ir Busch-Jaeger, padidindamas bet kokio interjero eleganciją.

Dviejų tipų montavimas

„Shelly BLU RC Button 4“ viename rinkinyje siūlo du naudojimo režimus. Adapterių rinkiniai leidžia lengvai montuoti kaip standartinį sieninį jungiklį, išsaugant esamą rėmą. Arba atskira versija leidžia naudoti jungiklį kaip nešiojamąjį įrenginį be nuolatinio diegimo. Tai suteikia visišką laisvę ir lankstumą tvarkant įrenginius namuose.

Pažangi Bluetooth 5.4 technologija

Dėl naujausios Bluetooth 5.4 technologijos Shelly BLU RC Button 4 užtikrina stabilų ir greitą ryšį iki 10 metrų atstumu, kai esate uždaroje erdvėje, ir iki 30 metrų lauke. „Bluetooth“ ryšys yra stabilus, sklandus ir dar labiau palengvina darbą su jungikliu. Nuo šiol galite valdyti suderinamus įrenginius savo namuose neišeidami iš lovos ar atsikeldami nuo sofos.

Intuityvus valdymas ir ilgas veikimas

Su Shelly BLU RC Button 4 galite visiškai valdyti savo namus. Keturi pritaikomi mygtukai leidžia atlikti įvairius veiksmus – nuo šviesų įjungimo ir išjungimo, pritemdymo reguliavimo ir pasirinktų scenų suaktyvinimo. „Shelly“ jungiklis pasižymi įspūdingu akumuliatoriaus veikimo laiku, kuris gali veikti iki 2 metų. Be to, įtaisytas įspėjamasis signalo režimas užtikrina saugumą, kai įjungtas pypsi kas 8 sekundes. Pridedamas 3M lipnus pleistras, leidžiantis jungiklį lengvai įdėti bet kurioje namų vietoje.

Suderinamumas ir apgalvotas dizainas

„Shelly BLU RC Button 4“ yra visiškai suderinamas su „Home Assistant“ ir bet kuriuo kitu „BTHome“ palaikytu įrenginiu, todėl galite pradėti dirbti iš karto, išėmus iš dėžės. Aukštas šifravimo lygis garantuoja jūsų duomenų saugumą, o dėl kompaktiško dydžio ir aptakaus dizaino jungiklis puikiai papildo bet kokį interjerą. Atraskite naują komforto lygį ir savo namų valdymą naudodami Shelly BLU RC mygtuką 4!

Į kainą įskaičiuota:

  • keturių klavišų jungiklis
  • 3V baterija
  • 3m lipnus pleistras
Gamintojas Shelly
Modelis BLU RC mygtukas 4
Matmenys 46 x 46 x 13 mm
Svoris 17 g
Medžiaga plastiko
Spalva smėlio spalvos
Aplinkos temperatūra darbo metu: -20°C iki 40°C
Aplinkos drėgmė darbo metu: 30% iki 70% santykinis drėgnis
Maitinimo šaltinis 3V baterija (pridedama)
Baterijos tipas CR2032
Baterijos veikimo laikas iki 2 metų
Bluetooth versija 4.2
Radijo dažnis 2400 - 2483,5 MHz
RF galia < 4 dBm
Bluetooth diapazonas Iki 30 metrų lauke, iki 10 metrų viduje (priklausomai nuo vietos sąlygų)
Šifravimas AES (CCM režimas)

Prekė detaliau
Shelly
VN-47886
3800235266892
165 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e