Visos daugiausiai perkamos
  • Išparduota
Smartwatch Colmi P76 (czarno- pomarańczowy)
  • Smartwatch Colmi P76 (czarno- pomarańczowy)
  • Smartwatch Colmi P76 (czarno- pomarańczowy)

Išmanusis laikrodis "Colmi P76" (juodos ir oranžinės spalvos)

VN-41730
Colmi
21,32 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Colmi P76 išmanusis laikrodis (juoda ir oranžinė).

Ieškote funkcionalaus, bet patvaraus išmaniojo laikrodžio? Pasirinkite Colmi P76! Šis praktiškas laikrodis išsiskiria 3ATM atsparumu vandeniui ir ilgu veikimo laiku bei siūlo daugybę naudingų funkcijų. Rinkitės iš daugiau nei 100 sporto režimų ir pasirūpinkite savo sveikata stebėdami miegą, širdies ritmą ir kraujo prisotinimo deguonimi lygį. Išmanusis laikrodis taip pat palaiko telefono skambučius per „Bluetooth“, yra patogiai valdomas su dideliu 1,96 colio ekranu.

1.jpg

Galima rinktis iš daugiau nei 100 sporto režimų

Padidinkite savo treniruočių efektyvumą, stebėkite savo pažangą ir užsibrėžkite daugiau tikslų, kuriuos norite pasiekti. Išmanusis laikrodis „Colmi P76“ siūlo daugiau nei 100 sporto režimų, kurie padės jums tobulėti ir tobulėti! Ėjimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, futbolas, o gal šokinėjimas? Yra kažkas kiekvienam!

3.jpg

1,96 colio HD ekranas

Mėgaukitės patogia išmaniojo laikrodžio patirtimi. „Colmi P76“ turi didelį 1,96 colio HD ekraną, kuris užtikrina ryškų, aiškų vaizdą ir ryškias spalvas. Taip pat galite pritaikyti jo išvaizdą pagal savo pageidavimus. Galite rinktis iš kelių skirtingų meniu stilių ir daugybės ciferblatų dizainų – patikrinkite, kuris iš jų jums labiausiai patinka!

8.jpg

Lik prisijungęs

Jums nebereikia jaudintis, kad praleidote ką nors svarbaus. Išmanusis laikrodis iš karto praneš apie gaunamas žinutes! Be to, P76 leidžia priimti telefono skambučius per „Bluetooth“ – nebereikės kiekvieną kartą siekti išmaniojo telefono.

6.jpg

Pasirūpink savo sveikata

Išmanusis laikrodis Colmi P76 taip pat padės pasirūpinti savo sveikata. Naudodamiesi juo galite stebėti savo širdies ritmą, kraujo prisotinimą deguonimi (SpO2) ir kraujospūdį. Taip galėsite nedelsiant reaguoti į visus nerimą keliančius simptomus! Laikrodis taip pat siūlo miego stebėjimo funkciją – jis išmaniai nustato jo fazes ir matuoja jų trukmę.

4.jpg

Efektyvi baterija

Pamirškite apie būtinybę dažnai įkrauti išmanųjį laikrodį. Colmi P76 aprūpintas galinga 430 mAh baterija, kuri leidžia naudoti iki kelių dienų, kol prireiks jį prijungti. Taigi į kelionę ar verslo kelionę galite vykti be jokių rūpesčių!

5.jpg

Vandeniui atsparus dizainas

Nebereikia nusiimti laikrodžio lyjant, plaunant indus ar einant į treniruotę. Colmi P76 išsiskiria savo 3ATM ir IP68 atsparumu vandeniui, o tai reiškia, kad jo neišsigąs atsitiktiniai purslai! Mėgaukitės ramybe ir naudokite išmanųjį laikrodį nesijaudindami, kada tik norite.

7.jpg

Dar daugiau funkcijų

Išmanusis laikrodis Colmi P76 suteikia jums daug įdomių funkcijų. Be kita ko, galite jį naudoti norėdami nuotoliniu būdu valdyti savo išmaniojo telefono muzikos grotuvą. Laikrodis taip pat suderinamas su balso asistentu – dabar jums tereikia kelių žodžių, kad, pavyzdžiui, pasitikrintumėte orą ar įjungtumėte pasirinktą programėlę!

2.jpg

Įskaitant

  • Išmanusis laikrodis
  • Magnetinis įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Colmi
Modelis P76
Spalva Juoda ir oranžinė
Lustų rinkinys JieLi JL7012F6
Blykstė RAM 640 Kb, ROM 64 Mb
Ekranas 1,96 colio IPS ekranas
Rezoliucija 240x282p
Bluetooth versija 5.3
diapazonas apytiksliai 10m
Atsparus vandeniui 3 bankomatas
Baterijos talpa 430 mAh
Baterijos Tipas Li-po
Darbo laikas Maždaug 3-5 dienas
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Įkrovimo būdas Magnetinis įkrovimas
Pranešėjas Taip
Mikrofonas Tak
Matmenys 48,5 x 39,9 x 12,3 mm
Svoris 49 g
Medžiaga ABS + PC
Dirželis Silikonas
Dirželio plotis 22 mm
Suderinamumas Android 5.0 ir naujesnės versijos, iOS 9.0 ir naujesnės versijos, HarmonyOS
Programėlė Da tinka
Išmaniųjų laikrodžių kalbos Anglų, kinų, vokiečių, prancūzų, ispanų, arabų, rusų, ukrainiečių, italų, portugalų
Programų kalbos Anglų, supaprastinta kinų, japonų, korėjiečių, vokiečių, prancūzų, ispanų, arabų, rusų, tradicinių kinų, ukrainiečių, italų, olandų, lenkų, švedų, suomių, danų, norvegų, vengrų, čekų, bulgarų, rumunų, slovakų, latvių, indoneziečių, tajų, turkų, vietnamiečių, hindi, puštų, lietuvių, estų, slovėnų, kroatų, graikų
Prekė detaliau
Colmi
VN-41730
6972436985395

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e