Visos daugiausiai perkamos
Blackview R30Pro Smartwatch (Black)
  • Blackview R30Pro Smartwatch (Black)
  • Blackview R30Pro Smartwatch (Black)
  • Blackview R30Pro Smartwatch (Black)
  • Blackview R30Pro Smartwatch (Black)

Išmanusis laikrodis "Blackview R30Pro" (juodas)

VN-44350
Blackview
29,35 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Išmanusis laikrodis „Blackview R30Pro“ (juodas)

Išmanusis laikrodis Blackview R30Pro yra nepakeičiamas kasdienis palydovas! Įrengtas 1,85 colio ekranas, leidžiantis patogiai naudotis visomis funkcijomis. Ji siūlo daugybę sveikatos stebėjimo funkcijų, o su iki 100 sporto režimų galite sekti ir analizuoti savo treniruotes. Dėl vandeniui atsparaus dizaino jis nebijo jokių iššūkių.

12.jpg

1,85 colio ekranas

Su 1,85 colių ekranu Blackview R30Pro leidžia jį valdyti patogiai, užtikrinant aiškų ir lengvai skaitomą ekraną bet kokioje situacijoje. Išmanusis laikrodis taip pat leidžia individualizuoti ciferblato išvaizdą – galite rinktis iš plataus asortimento galimų dizainų ar net įkelkite savo mėgstamą nuotrauką, suteikdami laikrodžiui unikalų charakterį, puikiai atspindintį jūsų asmenybę.

4.jpg

Sveikata kontroliuojama

Dabar galite stebėti savo sveikatą realiu laiku ir reaguoti į visus nerimą keliančius simptomus! Išmanusis laikrodis realiu laiku stebi jūsų širdies ritmą, prisotinimą ir širdies ritmą, suteikdamas tikslią informaciją apie jūsų kūną. Jis taip pat matuoja streso lygį, o miego stebėjimo funkcija galite sekti miego kokybę ir trukmę, padedančią išlaikyti sveiką miego grafiką ir pagerinti bendrą savijautą.

7.jpg

Daugiau nei 100 sporto režimų

Nori pasirūpinti savo fizine forma? Blackview R30 Pro padės jums tai padaryti! Išmanusis laikrodis siūlo daugiau nei 100 sporto režimų, įskaitant bėgimą, važiavimą dviračiu ar jogą. Taigi galite pasirinkti mėgstamą veiklą arba išbandyti ką nors visiškai naujo! Be to, jis matuoja žingsnių skaičių ir sudegintas kalorijas, taip pat nuvažiuotą atstumą.

9.jpg

Visada atnaujinta

Naudodami „Blackview R30Pro“ visada galite gauti naujienas ir nereikia nuolat tikrinti telefono. Išmanusis laikrodis akimirksniu praneš apie visus pranešimus ir pranešimus iš mėgstamiausių programų. Naudodamiesi „Bluetooth“ skambinimo galimybėmis, galite laisvai priimti arba skambinti iš laikrodžio!

6.jpg

Papildomos galimybės

Tai dar ne visos galimybės, kurias siūlo išmanusis laikrodis Blackview R30 Pro! Naudokite muzikos grotuvo valdymo funkciją, kad lengvai perjungtumėte mėgstamas dainas neišimdami telefono iš kišenės. Taip pat galite patikrinti dabartinę orų prognozę ir naudoti balso asistentą. Norite praleisti šiek tiek laiko ilgoje kelionėje ar laukdami draugų? „R30Pro“ suteikia prieigą prie įvairių žaidimų, kad pramogautumėte visą laiką.

5.jpg

Gamintojas Blackview
Modelis R30Pro
Spalva Juoda
Ekrano dydis 1,85"
Sporto režimų skaičius 100+
Veikimo laikas 5-6 dienas
Baterijos talpa 300 mAh
Įkrovimo laikas 2,5 val
Atsparumas vandeniui Iki 10 metrų
Bluetooth versija 5.2
Dirželio plotis 20 mm
Programėlė Da tinka
Prekė detaliau
Blackview
VN-44350
6931548317418
97 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e