Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch BlitzWolf BW-HW1 (black)
  • Smartwatch BlitzWolf BW-HW1 (black)
  • Smartwatch BlitzWolf BW-HW1 (black)
  • Smartwatch BlitzWolf BW-HW1 (black)
  • Smartwatch BlitzWolf BW-HW1 (black)

Išmanusis laikrodis "BlitzWolf BW-HW1" (juodas)

VN-44269
Blitzwolf
64,46 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

BlitzWolf BW-HW1 išmanusis laikrodis (juodas).

BlitzWolf BW-HW1 yra stilingas ir universalus išmanusis laikrodis, kuriame elegancija derinama su pažangiomis technologijomis. Sukurtas atsižvelgiant į šiuolaikinius vartotojus, jis siūlo funkcijas, kurios pagerins kasdienio gyvenimo komfortą ir efektyvumą.

Unikalus ekranas puikiam matomumui

„BlitzWolf BW-HW1“ turi 1,53 colio TFT ekraną, kurio skiriamoji geba yra 360 x 360 pikselių, užtikrinantį aiškų ir išsamų vaizdą. Naudojant visą jutiklinę sąsają, naršymas laikrodžio funkcijomis yra intuityvus ir patogus. Nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų, ekranas išlieka įskaitomas, todėl laikrodis yra idealus palydovas tiek dieną, tiek naktį.

Pažangus sveikatos stebėjimas

Išmanusis laikrodis BW-HW1 siūlo platų sveikatos funkcijų rinkinį, leidžiantį stebėti savo sveikatą realiu laiku. Laikrodis matuoja širdies ritmą, kraujospūdį, deguonies kiekį kraujyje (SpO2) ir kūno temperatūrą. Miego stebėjimas suteikia išsamią informaciją apie naktinio poilsio kokybę, padeda optimizuoti jūsų rutiną ir pagerinti jūsų savijautą. Dėl šių savybių BW-HW1 yra neįkainojamas įrankis tiems, kurie rūpinasi savo sveikata ir fizine forma.

Nepakeičiamas sporto partneris

BlitzWolf BW-HW1 yra puikus treniruočių palydovas, siūlantis daugybę sporto režimų ir funkcijų, tokių kaip žingsnių skaičiavimas, kalorijų sudeginimo stebėjimas ir įveikto atstumo stebėjimas. Su pranešimais apie veiklą laikrodis motyvuoja jus reguliariai judėti, o tai padeda išlaikyti formą. Be to, galimybė valdyti muziką tiesiai iš laikrodžio daro treniruotes dar malonesnes.

Visiškas ryšys ir patogumas naudoti

Dėl Bluetooth 5.0 BW-HW1 užtikrina stabilų ryšį su mobiliaisiais įrenginiais, leidžiančiais priimti ir atmesti telefono skambučius bei gauti pranešimus iš programėlių. Programėlė Lookfit leidžia visiškai sinchronizuoti sveikatos ir sporto duomenis bei suasmeninti laikrodžio nustatymus. Dėl suderinamumo su „Android 5.1“ ir naujesnėmis versijomis bei „iOS 8.0“ ir naujesnėmis versijomis laikrodis suderinamas su įvairiais įrenginiais.

Ilgas veikimas ir greitas įkrovimas

„BlitzWolf BW-HW1“ turi 300 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 7 dienų veikimo ir iki 20 dienų budėjimo režimo laiką. Vos 100 minučių trunkantis magnetinis įkrovimas, laikrodis vėl greitai paruoštas naudoti. Tai reiškia, kad reikia mažiau laiko krauti ir daugiau laiko mėgautis jo funkcijomis.

Elegantiškas dizainas ir visiškas komfortas

Laikrodis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip cinko lydinys dėklui ir silikonas dirželiui, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir nešiojimo komfortą. Dėl stilingo dizaino BW-HW1 puikiai dera su įvairiais stiliais, o jo funkcionalumas patenkins net išrankiausius vartotojus.

Pridedamos belaidės ausinės

Viena iš naujoviškų išmaniojo laikrodžio „BlitzWolf BW-HW1“ savybių yra belaidės ausinės, kurios telpa po laikrodžio ciferblatu. Dėl šio sprendimo visada po ranka turėsite mėgstamas ausines, paruoštas naudoti bet kuriuo metu. Ergonomiškas dizainas leidžia juos nešioti patogiai, o 4,5 valandos veikimo laikas vienu įkrovimu leidžia juos naudoti ilgą laiką atliekant kasdienę veiklą. Ausinėse taip pat yra lietimui jautrūs valdikliai, leidžiantys lengvai valdyti muziką ir skambučius neprisiimant rankos prie telefono.

Į kainą įskaičiuota:

  • BlitzWolf® BW-HW1 išmanusis laikrodis
  • TWS ausines
  • Įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Generolas

Gamintojas BlitzWolf
Modelis BW-HW1 juodas
Dirželis Silikonas
Byla Cinko lydinys
Ciferblato dydis 51,6x55x15,6 mm
Dirželio ilgis 121x90 mm
Dirželio plotis 22 mm

Ekranas

Tipas TFT
Įstrižainė 1,53 colio
Rezoliucija 360x360 pikselių

Stebėjimo ir ryšio funkcijos

Sveikatos funkcijos Širdies ritmo monitorius, Kraujospūdžio matuoklis, Kraujo deguonies lygio (SpO2) monitorius, Kūno temperatūros matavimas, Miego stebėjimas
Sporto režimai ir pranešimai Žingsnių skaičiavimas, sudegintos kalorijos, atstumo stebėjimas, muzikos valdymas, skambučių ir žinučių pranešimai

Ryšys ir suderinamumas

Bluetooth 5.0
Suderinamumas Android 5.1 ir naujesnės versijos ir iOS 8.0 ir naujesnės versijos
Programėlė Lookfit

Baterija

Talpa 300 mAh
Veikimo laikas 5-7 dienas
Budėjimo laikas 15-20 dienų
Įkrovimo laikas 100 minučių
Įkrovimo tipas Magnetinis

TWS ausines

Veikimo laikas Iki 4,5 val
Ausinių baterijos talpa 25 mAh
Kontrolė Palieskite

Prekė detaliau
Blitzwolf
VN-44269
5906168436796
50 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e