Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch Colmi L10 (Silver)
  • Smartwatch Colmi L10 (Silver)
  • Smartwatch Colmi L10 (Silver)
  • Smartwatch Colmi L10 (Silver)
  • Smartwatch Colmi L10 (Silver)

Išmanusis laikrodis "Colmi L10" (sidabrinis)

VN-46901
Colmi
32,15 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Išmanusis laikrodis Colmi L10 (sidabrinis)

Lengvas, stilingas ir elegantiškas – Colmi L10 tiks beveik prie bet kokio stiliaus. Jame yra apvalus ciferblatas, kuris suteikia jam klasikinę išvaizdą. 1,4" IPS ekranas suteikia aiškią prieigą prie informacijos ir palengvina naudojimą. Išmanusis laikrodis taip pat palaiko "Bluetooth" ryšius ir stebi darbą bei miegą. Be to, turimi sporto režimai leis pasirūpinti savo fizine forma. Prietaisas taip pat siūlo mėnesinių kalendoriaus funkcija ir primins, kad reikia gerti vandenį ir pakeisti padėtį, jei sėdėsite per ilgai.

Patogi prieiga prie pranešimų

Išmanusis laikrodis Colmi L10 aprūpintas 1,4 colio IPS ekranu, todėl galite lengvai naudotis laikrodžio nustatymais ir funkcijomis. Be to, jis siūlo 360 x 360 skiriamąją gebą, o plonas cinko lydinio rėmelis dar labiau palengvina naudojimą. Taip pat galite tinkinti meniu vaizdas ir numerio rinkimo schema pasirinkdami iš galimų dizainų.

Bluetooth skambučiai

Skambinkite tiesiai iš išmaniojo laikrodžio. Suporavę Colmi L10 su išmaniuoju telefonu, galėsite skambinti, priimti ir atmesti įeinančius skambučius. Dar daugiau, išmanusis laikrodis leidžia skaityti naujas žinutes – nebereikės kaskart griebtis telefono.

Savo sveikatos vardan

Dėl šiuolaikinių algoritmų naudojimo išmanusis laikrodis stebi jūsų širdies ritmą visą parą. Tai leidžia sekti matavimus ir greitai reaguoti atsiradus nerimą keliantiems simptomams. Be to, jis matuoja kraujo prisotinimą ir įrašo duomenis apie miego fazes. Dėl to jums bus lengviau atsikratyti žalingų įpročių ir pagaliau gerai išsimiegoti.

Leis jums pasirūpinti savo fizine forma

Mėgstate aktyvų poilsį? Pasiimkite Colmi L10 su savimi į treniruotę. Išmanusis laikrodis siūlo įvairius sporto režimus, tokius kaip bėgimas, važiavimas dviračiu, badmintonas ar šokinėjimas. Kiti režimai, tokie kaip joga, karatė, šokiai, tinklinis ir kt., yra prieinami FitCloudPro programėlėje. Taip pat galite nustatyti tikslus ir peržiūrėti ataskaitas po pratimų, kad treniruotės būtų dar veiksmingesnės.

Atsparus vandeniui

Išmanusis laikrodis yra IP67 atsparus vandeniui, todėl juo galite naudotis laisvai, nesijaudindami dėl purslų. Jis puikiai veiks treniruotės metu, jo negąsdins ir lietus. Be to, norint plauti rankas, jo nereikia nusiimti. Colmi L10 gali jus lydėti beveik visur!

Daugiau galimybių

Tuo išmaniojo laikrodžio pranašumai nesibaigia! Išmanusis laikrodis siūlo mėnesinių kalendoriaus funkciją, todėl galite dar geriau pažinti savo kūną. Prietaisas taip pat leidžia patikrinti orų prognozę, valdyti muzikos grotuvą ir nustatyti žadintuvą. Be to, jis primins jums gerti vandenį ir pakeisti padėtį, jei sėdėsite per ilgai.

Vienu įkrovimu veikia iki 7 dienų

Vienu įkrovimu naudokite išmanųjį laikrodį iki 7 dienų. Įrenginyje yra 225 mAh ličio polimero baterija. Be to, jis veikia budėjimo režimu apie 30 dienų. Kita vertus, laikrodžio įkrovimas užtruks apie 2 h – jo energiją atnaujinsite magnetiniu USB laidu (yra komplekte).

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • magnetinis USB įkrovimo laidas
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Colmi
Modelis L10
Spalva sidabrinis
Chip RTL8763EWE
Ryšys Bluetooth 5.0
Bluetooth diapazonas 10 m
Ekranas IPS
Ekrano įstrižainė 1,4 colio
Rezoliucija 360 x 360p
Baterija Ličio polimeras
Baterijos talpa 225 mAh
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Darbo laikas 5-7 dienas
Budėjimo darbo laikas 30 dienų
Matmenys 39,5 x 39,5 x 10 mm
Medžiaga silikonas, cinko lydinys
Svoris 40 g
Dirželio plotis 18 mm
Suderinamumas Android 4.4 (ar naujesnė), iOS 8.0 (arba naujesnė), Harmony OS
Programėlė FitCloudPro
Atsparumas vandeniui IP67
Atnaujinti OTA
Palaikomos kalbos išmanusis laikrodis: kinų, anglų, vokiečių, rusų, ispanų, portugalų, prancūzų, japonų, arabų, olandų, italų, čekų, graikų, hebrajų, indoneziečių, korėjiečių, malaiziečių, persų, lenkų, tajų, vietnamiečių, suomių, rumunų, turkų, kroatų;
Taikymas: anglų, supaprastinta kinų, tradicinė kinų, vokiečių, prancūzų, arabų, čekų, graikų, ispanų, japonų, persų, italų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, suomių, švedų, tajų, vengrų, slovakų, kroatų, albanų, turkų, ukrainiečių
Prekė detaliau
Colmi
VN-46901
6972436984350
100 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e