Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch Colmi P73 (Black)
  • Smartwatch Colmi P73 (Black)
  • Smartwatch Colmi P73 (Black)
  • Smartwatch Colmi P73 (Black)
  • Smartwatch Colmi P73 (Black)
  • Smartwatch Colmi P73 (Black)

Išmanusis laikrodis "Colmi P73" (juodas)

VN-46905
Colmi
21,40 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Colmi P73“ išmanusis laikrodis (juodas)

Išmanusis laikrodis „Colmi P73“ yra praktiškas įrenginys, kuriame pažangios sveikatos stebėjimo funkcijos derinamos su kasdieniu patogumu. Sukurtas aktyviems žmonėms, bet ir vertinantiems stilių bei patogumą, Colmi P73 tampa nepakeičiamu palydovu kiekvieną dieną. Su juo galėsite ne tik stebėti savo sveikatą, bet ir mėgautis daugybe papildomų funkcijų, tokių kaip Bluetooth ryšiai, nuotolinis nuotraukų darymas, muzikos grotuvo valdymas ir daug daugiau.

Visapusiškas sveikatos stebėjimas

Integruotas optinis jutiklis leidžia dinamiškai stebėti širdies ritmą ir deguonies lygį kraujyje (SpO2), o tai ypač naudinga tiems, kuriems rūpi fizinis pasirengimas ir bendras pasirengimas. Laikrodis realiu laiku seka šių parametrų pokyčius, vartotojui suteikdamas tikslią informaciją apie jo sveikatą. Be to, kraujospūdžio stebėjimo funkcija suteikia išsamų jūsų sveikatos vaizdą ir padeda nustatyti bet kokius sutrikimus.

Pagerinkite savo treniruočių efektyvumą

Colmi P73 siūlo daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų – nuo bėgimo ir važiavimo dviračiu iki jogos ar karatė. Kiekvienas režimas pateikia išsamius duomenis apie fizinį aktyvumą, pvz., sudegintas kalorijas, tempą, trukmę ir kt., todėl galėsite tiksliai sekti progresą ir pritaikyti treniruotes. Dėl galimybės nustatyti treniruočių tikslus ir juos stebėti, Colmi P73 yra puikus asistentas, motyvuojantis jus siekti vis geresnių rezultatų.

Patvarus ir atsparus vandeniui

Colmi P73 buvo sukurtas atsižvelgiant į ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairiems elementams. Jis turi IP68 ir 3ATM sertifikatą, o tai reiškia, kad yra visiškai atsparus dulkėms ir vandeniui. Be rūpesčių galite nešioti lyjant ar sportuojant. Dėl tokio patvarumo „Colmi P73“ yra puikus pasirinkimas aktyvaus gyvenimo būdo žmonėms, kuriems reikia patikimos įrangos, kuri būtų pasirengusi įveikti bet kokius iššūkius – nuo kasdienių užduočių iki ekstremalių nuotykių lauke.

HD ekranas

Išmanusis laikrodis „Colmi P73“ turi didelį 1,9 colio HD ekraną, užtikrinantį išskirtinę vaizdo kokybę ir patogumą. Dėl ryškaus, spalvingo ekrano visa informacija puikiai matoma, leidžianti lengvai skaityti pranešimus, sveikatos duomenis ar naudotis kitomis laikrodžio funkcijomis, tokiomis kaip muzikos grotuvo valdymas ar fizinio aktyvumo stebėjimas. Be to, vartotojas gali rinktis iš 4 skirtingų meniu stilių, leidžiančių pritaikyti sąsają pagal individualius pageidavimus ir suteikti dar daugiau įrenginio personalizavimo.

Pagrindinės funkcijos po ranka

Laikrodis leidžia lengvai valdyti muziką – galite groti, pristabdyti ir atsukti dainas tiesiai iš riešo, taip pat reguliuoti garsumą. „Bluetooth“ balso skambučiai suteikia galimybę atsiliepti į skambučius ir skambinti neištraukiant telefono, todėl jūsų kasdienė veikla yra patogi ir patogi. Tai itin naudingas sprendimas palaikyti ryšį su artimaisiais ir draugais, kartu suteikiant visišką judėjimo laisvę.

Įspūdingas vykdymo laikas

Išmaniojo laikrodžio 300 mAh baterija leidžia vienu įkrovimu jį naudoti apie 7 dienas, o budėjimo režimu išbūti iki 30 dienų. Toks vykdymo laikas reiškia, kad galite sutelkti dėmesį į savo veiklą nesijaudindami, kad įrenginys staiga išsikraus. Tai labai patogu žmonėms, kurie gyvena įtemptą gyvenimo būdą ir kuriems reikalinga įranga, kuri gali neatsilikti nuo jų, nepaisant aplinkybių.

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • magnetinis įkrovimo laidas

  • vartotojo vadovas

Gamintojas Colmi
Modelis P73
Spalva juodas
Lustų rinkinys
Pagrindinis mikroschemų rinkinys JL7013
Atmintis RAM 640KB, ROM 64Mb
HR jutiklis HX3602
Akselerometras (G jutiklis) STK8321
Ryšys
Bluetooth 5.2
Bluetooth diapazonas 10 m
Ekranas
Tipas IPS
Įstrižainė 1,9 colio
Rezoliucija 240x284 pikseliai
Žiūrėjimo kampas 89°
Dengimas stiklo
Įkraunama baterija
Tipas ličio polimeras
Talpa 300 mAh
IC apsauga Seiko Y1
Įkrovimo būdas magnetinis
Įkrovimo ciklų skaičius virš 300
Įkrovimo laikas apie 2h
Veikimo laikas 5-7 dienas
Budėjimo laikas 15 dienų
Kita
Pranešėjas taip
Mikrofonas taip
Dizainas
Matmenys 52 x 40 x 10,5 mm
Dirželio medžiaga silikono
Žiūrėti medžiagą ABS, PC
Mygtukai aliuminio x2
Svoris 41 g
Dirželio plotis 20 mm
Sistema
Suderinamumas Android 5.1 ar naujesnė versija, iOS 8.0 arba naujesnė versija
Programėlė Pubu drabužiai
Kita
Atsparus vandeniui IP68
Atnaujinimai OTA
Palaikomos kalbos Išmanusis laikrodis: supaprastinta kinų, anglų, graikų, prancūzų, ispanų, olandų, vokiečių, portugalų, rusų, turkų, japonų, lenkų, arabų, vietnamiečių, indoneziečių, hebrajų, ukrainiečių, italų; Programa: danų, ukrainiečių, rusų, bulgarų, kroatų, vengrų, bulgarų, norvegų, hindi, indoneziečių, turkų, hebrajų, graikų, vokiečių, italų, latvių, čekų, slovakų, japonų, prancūzų, lenkų, tajų, švedų, supaprastinta kinų kalba , tradicinė kinų, rumunų, suomių, anglų, olandų, portugalų, ispanų, vietnamiečių, arabų, korėjiečių, malajų
Savybės išmanusis laikrodis: žingsniai, veiklos žurnalas, širdies ritmas, muzika, pranešimai, miegas, balso asistentas, žibintuvėlis, kvėpavimo lavinimas, žadintuvas, oras, SpO2, laikmatis, chronometras, moterų sveikata, fotoaparatas, žaidimai, QR kodas, skaičiuoklė, nuostatos, tema, Medijos garsas, Skambinimas, Rasti telefoną, Maža galia, Ryškumas, Ekrano ryškumo laikas, Vibracija ir skambėjimo tonas, Vibracijos intensyvumas; Programa: žingsniai, atstumas, kalorijos, širdies ritmas 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, miegas, pratimų rekordas, kraujospūdis, deguonis kraujyje, GPS (bėgimas, ėjimas, važiavimas dviračiu), laikrodžio ciferblato keitimas, tinkintas laikrodžio ciferblatas, skambučio priminimas, pranešimo pranešimas, greitasis rinkimas (kontaktai), Žadintuvas, Momentinė nuotrauka, Netrukdymo režimas, Rasti įrenginį, Greita peržiūra, Įspėjimas apie klaidingą širdies ritmą, Priminimas pakeisti padėtį, Priminimas gerti vandenį, Menstruacinio ciklo priminimas, Mažos energijos vartojimo režimas, Paleisti iš naujo, Nustatyti iš naujo
Sportiniai režimai Bėgimo takelis, bėgimas, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračiu viduje, kalnų dviračiais, BMX, baseinas, lauko plaukimas, plaukimo pelekai, sinchroninis plaukimas, žygiai lauke, žvejyba, medžioklė, riedlenčių sportas, parkūras, keturratis, motokrosas, lenktynės, maratonas, kliūčių ruožas, kopimas laiptais , Stepperis, mišri aerobika, kikboksas, pagrindinės treniruotės, kryžminės treniruotės, treniruotės patalpose, grupinė gimnastika, jėgos treniruotės, intervalinės treniruotės, nemokamas sparingas, lankstumo treniruotės, gimnastika, tempimas, pilatesas, horizontali juosta, lygiagretės, kovos virvė, kūno rengyba, pusiausvyros treniruotės, šokiai, boksas, imtynės, kovos menai, tai chi, muay thai, dziudo, tekvondo, karatė, nemokamas sparingas, fechtavimas, džiudžitsu, fechtavimas, kendo, paplūdimio futbolas, paplūdimio tinklinis, beisbolas, minkštas kamuolys, regbis, ledo ritulys, skvošas , Spyris į duris, kriketas, rankinis, boulingas, polo, raketbolas, biliardas, takraw, „dodge“ kamuolys, vandensvydis, ritulys, kamuoliukas, salės futbolas, smėlio maišas, bocce, džai kamuolys, grindų kamuolys, Australijos futbolo taisyklės, marinuotas kamuolys, lauko valtelės, Buriavimas, drakono valtis, banglenčių sportas, jėgos aitvaras, irklentės, irklentės, uždaras banglenčių sportas, dreifavimas, nardymas su vamzdeliu, slidinėjimas, snieglenčių sportas, kalnų slidinėjimas, lygumų slidinėjimas, biatlonas, čiuožimas lauke, čiuožimas patalpose, kerlingas, bobsleed, rogutėmis, sniego motociklais, sniego motociklais hula-hoop, frisbis, smiginis, aitvarų skraidymas, virvės traukimas, el. sportas, sūpynės, shuffleboard, futbolo kamuolys, somatosensorinis žaidimas, šuolis guma, šuolis parašiutu, Anusara, Yin joga, nėštumo joga, tarptautiniai šachmatai, eiti, šaškės, stalo žaidimas , Tiltas, Triatlonas, Šaudymas iš lanko
Prekė detaliau
Colmi
VN-46905
6972436984923
99 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e