Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch Colmi V69 (Silver)
  • Smartwatch Colmi V69 (Silver)
  • Smartwatch Colmi V69 (Silver)

Išmanusis laikrodis "Colmi V69" (sidabrinis)

VN-46906
Colmi
45,45 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Colmi V69“ išmanusis laikrodis (sidabrinis)

Ieškote funkcionalaus ir patogaus išmaniojo laikrodžio? Pasirinkite Colmi V69! Didelis 1,85 colio ekranas leidžia jį valdyti patogiai, o IP68 atsparumas vandeniui leis juo naudotis be rūpesčių net ir nepalankiomis sąlygomis. Taip pat gausite daug naudingų funkcijų, tokių kaip sporto režimai, miego stebėjimas, širdies ritmo matavimas, Bluetooth telefono skambučiai ir išmaniojo telefono muzikos grotuvo nuotolinis valdymas.

1,85 colio HD ekranas

Laikrodis aprūpintas dideliu 1,85 colio ekranu, todėl galėsite patogiai naudotis jo funkcijomis ir skaityti pranešimus. Ar jums rūpi galimybė pritaikyti jo išvaizdą pagal savo pageidavimus? Jokių problemų – galite rinktis iš daugiau nei 400 ciferblatų dizainų. Taip pat yra nauja parinktis, kai į išmanųjį laikrodį galite įkelti savo mėgstamas nuotraukas, kad kiekvieną kartą pažadinus ekraną pamatytumėte vis kitą vaizdą.

Patobulintas dizainas

Išmanusis laikrodis pasižymi stilingu, minimalistiniu dizainu, o dėl metalinio korpuso yra labai patvarus. Jis taip pat išsiskiria IP68 atsparumu vandeniui, o tai reiškia, kad jis nebijo lietaus lašų, prakaito ar atsitiktinių purslų. Taigi lyjant, treniruojantis ar plaunantis rankas jo nereikia nusiimti nuo riešo!

Didelės talpos baterija

Nesijaudinkite, kad išmanusis laikrodis per greitai išsikraus. V69 komplektuojamas su galinga baterija, kurios talpa net 710 mAh. Dėl šios priežasties jo darbo laikas yra iki 10 dienų, kai naudojamas įprastai kasdien, arba iki 3 dienų, jei naudojate Bluetooth ryšį.

Daug naudingų funkcijų

Išmanusis laikrodis V69 siūlo dar daugiau naudingų funkcijų. Pavyzdžiui, galite jį naudoti norėdami patikrinti orą arba surasti pamestą telefoną. Laikrodis taip pat leidžia nuotoliniu būdu valdyti išmaniojo telefono kamerą ir muzikos grotuvą. Prietaisas taip pat primins judėti, kai per ilgai sėdėsite vienoje vietoje.

Kažkas sveikatai

Naudodami laikrodį Colmi V69 taip pat galite geriau pasirūpinti savo sveikata. Išmanusis laikrodis leidžia matuoti širdies ritmą ir SpO2, taip pat puikiai veiks kaip mėnesinių kalendorius. Taip pat yra miego stebėjimo funkcija. Visa tai leis geriau pažinti savo kūną ir greitai reaguoti į visus nerimą keliančius simptomus!

Neprarask ryšio

Su Colmi nepraleisite nieko svarbaus. Išmanusis laikrodis akimirksniu informuos apie gaunamas žinutes ir pranešimus – nesijaudinkite, kad ką nors praleisite. Taip pat galite jį naudoti norėdami atsiliepti į telefono skambutį bet kuriuo metu. Pamirškite, kad reikia ištiesti išmanųjį telefoną!

Dar efektyvesnė treniruotė

Ar dažnai treniruojatės? O gal tiesiog norite pradėti aktyvų gyvenimo būdą? Išmanusis laikrodis Colmi V69 jums tai padės! Prietaisas leidžia rinktis iš daugiau nei 100 sporto režimų, tokių kaip bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis ar nemokama treniruotė. Ji taip pat skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nuvažiuotus atstumus ir kt. Taigi galite lengvai stebėti savo pažangą ir nustatyti kitus tikslus, kuriuos norite pasiekti!

Gamintojas Colmi
Modelis V69
Spalva Sidabras
Ekranas 1,85 colio HD ekranas
Chip 8763 EW
Bluetooth versija 5.2
Baterijos talpa 710 mAh
Veikimo laikas Įprastas naudojimas: apie 10 dienų; Bluetooth ryšiai: apie 3 dienas; Budėjimo režimas: apie 30-40 dienų;
Atsparumas vandeniui IP68
Medžiaga Plienas ir aliuminio lydinys + silikonas
Matmenys 61 x 53 x 13,2 mm
Dirželio plotis 28 mm
Palaikomos kalbos išmanusis laikrodis: anglų / kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / ukrainiečių / italų / portugalų / lenkų, programa: anglų / supaprastinta kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / tradicinė Kinų / ukrainiečių / italų / portugalų / olandų / lenkų / švedų / suomių / danų / norvegų / vengrų / čekų / bulgarų / rumunų / slovakų / latvių / indoneziečių / tajų / turkų / vietnamiečių / hindi / puštų / lietuvių / estų / slovėnų / kroatų / graikų
Prekė detaliau
Colmi
VN-46906
6972436985050
50 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e