Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch Colmi V65 (Grey)
  • Smartwatch Colmi V65 (Grey)
  • Smartwatch Colmi V65 (Grey)
  • Smartwatch Colmi V65 (Grey)

Išmanusis laikrodis "Colmi V65" (pilkas)

VN-46907
Colmi
37,10 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Colmi V65“ išmanusis laikrodis (pilkas)

Colmi V65 yra aptakus ir funkcionalus išmanusis laikrodis, puikiai tinkantis kasdieniam naudojimui. Jis aprūpintas 1,32 colio AMOLED ekranu ir siūlo daug naudingų funkcijų, tokių kaip, pavyzdžiui, širdies ritmo, kraujospūdžio ir deguonies prisotinimo matavimas. Taip pat galite jį naudoti norėdami patogiai skambinti. Taip pat yra keletas sporto režimų. Negana to, laikrodis išsiskiria ilgu veikimo laiku ir IP68 atsparumu vandeniui.

Stilingas dizainas

Išmanusis laikrodis „Colmi V65“ patraukia dėmesį savo elegantišku, stilingu dizainu, kuris tikrai patiks daugeliui vartotojų. Jis yra labai lengvas ir mažas, todėl jį patogu naudoti. Jo papildomas privalumas yra IP68 atsparumas vandeniui – plaunant rankas ar mankštinantis jo nereikia nuimti nuo riešo.

Apvalus AMOLED ekranas

Laikrodis aprūpintas 1,32 colio AMOLED ekranu, kurio skiriamoji geba yra 466x466. Tai leidžia mėgautis aukšta vaizdo kokybe ir ryškiomis, gražiomis spalvomis beveik bet kokiomis sąlygomis – net ir ryškioje saulės šviesoje. Taip pat galima rinktis iš įvairių meniu stilių – patikrinkite, kurį naudoti jums bus patogiausia!

Palaikykite ryšį

Su Colmi jums nereikia jaudintis, kad praleisite ką nors svarbaus. Išmanusis laikrodis V65 akimirksniu praneš apie gaunamas žinutes – jis suderinamas su daugeliu populiarių programėlių. Dabar visą reikalingą informaciją visada turėsite po ranka!

Telefono skambučių palaikymas

Su išmaniuoju laikrodžiu Colmi V65 taip pat galėsite patogiai kalbėtis telefonu – įrenginys palaiko Bluetooth skambučius. Laikrodis suteikia aukštos kokybės garsą ir leidžia sinchronizuoti adresų knygą. Dabar galite lengvai susisiekti su savo artimaisiais namuose, darbe, treniruodamiesi, pasivaikščiodami ir dar daugiau!

Tai padės pasirūpinti savo sveikata

Išmanusis laikrodis palaiko keletą naudingų funkcijų, kurios padės pasirūpinti savo sveikata ir greitai reaguoti į visus nerimą keliančius simptomus. Jis leidžia matuoti širdies susitraukimų dažnį, kraujospūdį ir prisotinimą deguonimi iki 24 valandų per parą, taip pat stebėti miegą, nustatyti jo fazes ir įvertinti jo kokybę. Tai padės geriau pažinti savo kūną ir sužinoti, kokių įpročių verta atsisakyti, kad jaustumėtės geriau! Laikrodis taip pat leidžia stebėti mėnesinių ciklą – tai bus puikus pasirinkimas moterims.

Galima rinktis iš daugybės sporto režimų

Ar bandote vadovauti aktyviam gyvenimo būdui? Colmi V65 laikrodis jums tai padės! Prietaisas tiksliai matuoja širdies susitraukimų dažnį mankštos metu ir įveiktus atstumus, taip pat skaičiuoja žingsnius, treniruotės trukmę ir sudegintas kalorijas. Taip pat galite rinktis iš daugybės sporto režimų. Vaikščiojimas, bėgimas, važinėjimas dviračiu, laipiojimas – tikrai rasite kažką sau.

Ilgas darbo laikas

Nebijokite dažnai įkrauti išmanųjį laikrodį. V65 išsiskiria ilgu veikimo laiku – įprastu kasdieniu naudojimu gali išsilaikyti iki 3-5 dienų, o budėjimo režimu – iki 7-10 dienų. Norint įkrauti įrenginį, užtenka tik apie 2 valandas – nereikia per ilgai laukti!

Gamintojas Colmi
Modelis V65
Spalva Pilka
Ekranas 1,32 colio AMOLED
Baterijos talpa 230 mAh
Darbo laikas Kasdienis naudojimas: apie 3-5 dienas; Budėjimo režimas: apie 7-10 dienų;
CPU Realtek8763EWE
Bluetooth versija 5.0
Išmaniojo laikrodžio korpuso storis 10 mm
Dirželio plotis 20 mm
Dirželio ilgis 245 mm
Išmaniojo laikrodžio medžiaga Metalas + ABS
Dirželio medžiaga Silikonas
Atsparumas vandeniui IP68
Palaikomos kalbos išmanusis laikrodis: anglų / kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / ukrainiečių / italų / portugalų / lenkų, programa: anglų / supaprastinta kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / tradicinė Kinų / ukrainiečių / italų / portugalų / olandų / lenkų / švedų / suomių / danų / norvegų / vengrų / čekų / bulgarų / rumunų / slovakų / latvių / indoneziečių / tajų / turkų / vietnamiečių / hindi / puštų / lietuvių / estų / slovėnų / kroatų / graikų

Prekė detaliau
Colmi
VN-46907
6972436985821
48 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e