Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch Colmi P28 Plus (Gold)
  • Smartwatch Colmi P28 Plus (Gold)
  • Smartwatch Colmi P28 Plus (Gold)

Išmanusis laikrodis "Colmi P28 Plus" (auksinis)

VN-46909
Colmi
29,10 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Colmi P28 Plus“ išmanusis laikrodis (auksinis)

Palengvinkite savo gyvenimą ir būkite tikri, kad nieko svarbaus nepraleisite. Išmanusis laikrodis „Colmi P28 Plus“ praneš apie gaunamas žinutes ir leis kalbėtis telefonu. Jis taip pat išsiskiria ilgu veikimo laiku ir IP67 atsparumu vandeniui. Jo papildomas pranašumas yra didelis 1,69 colio ekranas su 240x280 skiriamąja geba. Prietaisas taip pat siūlo daugybę naudingų funkcijų, tokių kaip širdies ritmo ir miego stebėjimas. Taip pat galite rinktis iš 28 sporto režimų.

1,69 colio ekranas

Patogų išmaniojo laikrodžio valdymą užtikrina 1,69 colio TFT ekranas, kurio skiriamoji geba yra 240 x 280. Jis suteikia ryškų, aiškų vaizdą ir yra pagamintas iš aukštos kokybės 2,5D stiklo. Jis taip pat išsiskiria itin siaurais rėmeliais, todėl galėsite mėgautis platesniu matymo lauku. Taip pat galima pritaikyti ekrano išvaizdą pagal savo pageidavimus – rinkitės iš daugiau nei 100 galimų ciferblatų dizainų arba įkelkite savo nuotrauką!

Savo sveikatos vardan

Viską kontroliuokite ir įgykite galimybę greitai reaguoti į bet kokius nerimą keliančius pokyčius. Išmanusis laikrodis leidžia matuoti pulsą net visą parą, be kita ko, jis taip pat matuoja kraujo prisotinimą deguonimi. Jis taip pat bus naudingas kaip mėnesinių kalendorius ir primins, kad reikia judėti ir gerti vandenį. Taip pat yra miego stebėjimo funkcija – pažinkite savo biologinį laikrodį, pakeiskite galimus žalingus įpročius ir pagaliau pradėkite pakankamai miegoti!

Nieko svarbaus nepraleisite

Jums nebereikia jaudintis, kad nepraleisite jokios svarbios informacijos. Išmanusis laikrodis iš karto praneš apie gaunamas žinutes – jis suderinamas su populiariausiomis programomis, tokiomis kaip Facebook, WhatsApp ir Twitter. Prietaisu taip pat galite patogiai kalbėtis telefonu (per Bluetooth). Atsiliepkite į skambutį arba surinkite numerį iš laikrodžio ekrano – nebereikia siekti išmaniojo telefono!

Pritaikyta tau

Išmanusis laikrodis P28 Plus yra itin lengvas ir patogus – jį galėsite turėti ant riešo ilgą laiką, nesijaudindami dėl diskomforto. Tuo pačiu įrenginys atrodo tikrai neblogai – pasižymi šiuolaikišku, minimalistiniu dizainu. Tai puikus daugelio stilių papildymas! Išmanusis laikrodis išsiskiria ir IP67 atsparumu vandeniui – jo nereikia nusiimti plaunant rankas, einant į treniruotę ar išėjus iš namų lietingu oru.

28 sporto režimai

Planuokite daugiau ir efektyvesnių treniruočių, stebėkite savo progresą ir užsibrėžkite daugiau tikslų, kuriuos norite pasiekti. Išmanusis laikrodis matuoja nuvažiuotus atstumus ir stebi pulsą mankštos metu bei skaičiuoja žingsnius ir sudegintas kalorijas. Taip pat galima rinktis iš 28 sporto režimų. Vaikščiojimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, kopimas į kalnus, futbolas, šokiai, o gal boulingas? Tikrai rasite kažką sau!

Ilgas darbo laikas

Nebijokite dažnai krauti išmanųjį laikrodį. P28 Plus turi patvarią 235 mAh talpos bateriją. Dėl šios priežasties jo darbo laikas siekia 3 dienas normaliai naudojant arba 5 dienas budėjimo režimu, jei naudojate Bluetooth telefono skambučius. Jei neskambinate, išmanusis laikrodis veikia 7 dienas normaliai naudojant ir 25 dienas budėjimo režimu.

Dar daugiau funkcijų

Čia galimybės nesibaigia – išmanusis laikrodis siūlo dar daugiau naudingų funkcijų, kurios puikiai tiks kasdieniniam naudojimui. Jos pagalba, pavyzdžiui, galite nuotoliniu būdu valdyti fotoaparatą ir muzikos grotuvą savo išmaniajame telefone, taip pat galite pasitikrinti orų prognozes ir nustatyti žadintuvą. Nepamenate, kur padėjote telefoną, susietą su laikrodžiu? Colmi P28 Plus padės lengvai jį rasti!

Įtraukta

  • Išmanusis laikrodis
  • USB kabelis
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Colmi
Modelis P28 Plus
Spalva Auksas
Ekranas 1,69 colio TFT
Ekrano raiška 240x280
Chip RTL8762C
Atmintis RAM: 192 KB; ROM: 64 MB;
Baterijos talpa 235 mAh
Veikimo laikas Naudojant Bluetooth telefono skambučius: apie 3 dienas (įprastas naudojimas) / apie 5 dienas (budėjimo režimas); Nenaudojant „Bluetooth“ telefono skambučių: apie 7 dienas (įprastas naudojimas) / apie 25 dienas (budėjimo režimu);
Įkrovimas Magnetinis
Atsparus vandeniui IP67
Matmenys 43,5 x 36 x 11 mm
Dirželio ilgis 255 mm, reguliuojamas nuo 155-235 mm
Taikymas Da tinka
Suderinamumas Android 4.4 ir naujesnės versijos, iOS 8.0 ir naujesnės versijos
Palaikomos kalbos Išmanusis laikrodis: anglų / kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / tradicinių kinų / ukrainiečių / italų / portugalų, programa: anglų / supaprastinta kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / Tradicinė kinų / ukrainiečių / italų / portugalų / olandų / lenkų / švedų / suomių / danų / norvegų / vengrų / čekų / bulgarų / rumunų / slovakų / latvių / indoneziečių / tajų / turkų / vietnamiečių / hindi / puštų / lietuvių / estų / slovėnų / kroatų / graikų

Prekė detaliau
Colmi
VN-46909
6972436982844
52 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e