Visos daugiausiai perkamos
Smartwatch Colmi P81 (Gold)
  • Smartwatch Colmi P81 (Gold)
  • Smartwatch Colmi P81 (Gold)
  • Smartwatch Colmi P81 (Gold)
  • Smartwatch Colmi P81 (Gold)

Išmanusis laikrodis "Colmi P81" (auksinis)

VN-46911
Colmi
19,76 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Išmanusis laikrodis Colmi P81 (auksinis)

Išmanusis laikrodis Colmi P81 idealiai tinka žmonėms, kurie nori pasirūpinti savo sveikata. Jis siūlo daugybę sporto režimų, kad jūsų treniruotės būtų efektyvesnės. Didelis 1,9 colio HD ekranas suteikia aiškią ir patogią prieigą prie pranešimų, nustatymų ir kt. Laikrodis palaiko įvairias funkcijas – nuo sveikatos parametrų stebėjimo iki visiškos muzikos ir telefono skambučių valdymo, todėl tai puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems universalaus kasdieninio prietaiso.

Sveikatos ir veiklos stebėjimas

Išmanusis laikrodis siūlo pažangias sveikatos stebėjimo funkcijas, įskaitant širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje (SpO2) ir kraujospūdį. Be to, laikrodis seka miego kokybę, pateikdamas išsamią informaciją apie jo laiką ir fazes. Naudodami šias funkcijas galite geriau pasirūpinti savo sveikata ir sekti bet kokius kūno pokyčius. Kelių sporto režimų palaikymas leidžia įrašyti savo fizinį aktyvumą, pateikiant tikslius duomenis apie žingsnius, atstumą ir sudegintas kalorijas.

Bluetooth skambučiai

Išmanusis laikrodis leidžia skambinti nereikalaujant telefono – visa tai dėka „Bluetooth Calling“, leidžiančio patogiai skambinti tiesiai iš laikrodžio. Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis užtikrina gerą garso kokybę. Be to, laikrodis leidžia peržiūrėti skambučių ir kontaktų istoriją. Tai leidžia palaikyti ryšį su artimaisiais net treniruotės metu ar atliekant kasdienius darbus.

Stilingas dizainas

Laikrodis išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir stilingu dizainu. Dėl savo plonos formos ir elegantiško voko jis puikiai tinka bet kokiam stiliui. Be to, išmanusis laikrodis siūlo rinktis iš daugiau nei 100 skirtingų ciferblatų, kuriuos galima keisti savo nuožiūra. Taip pat galite įkelti savo nuotrauką iš galerijos.

Atsparumas vandeniui ir ilgaamžiškumas

Laikrodis turi IP68 atsparumo vandeniui sertifikatą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus vandeniui ir prakaitui – jį galite nešioti plaunant rankas, lyjant ar intensyviai treniruojant nesijaudindami dėl žalos. Dėl patvaraus dizaino ir aukštos kokybės medžiagų išmanusis laikrodis pasiruošęs bet kokiam iššūkiui.

Balso asistentas ir išmanieji pranešimai

Integruotas balso asistentas leidžia patogiai valdyti laikrodžio funkcijas balso komandomis – galite nustatyti žadintuvą, paklausti apie orą ar įjungti muziką neliesdami ekrano. Be to, išmanusis laikrodis suteikia greitą prieigą prie pranešimų iš tokių programėlių kaip Facebook, Twitter ir WhatsApp. Naujienas ir įspėjimus gausite tiesiai ekrane, todėl galėsite lengvai sekti svarbią informaciją, kad ir kur būtumėte.

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • magnetinis įkrovimo laidas

  • vartotojo vadovas

Gamintojas Colmi
Modelis P81
Spalva aukso
Lustų rinkinys
Pagrindinis mikroschemų rinkinys JieLi JL7012F6
Atmintis RAM 640KB, ROM 64Mb
HR jutiklis LC09
Akselerometras (G jutiklis) DA267
Ryšys
Bluetooth 5.3
Bluetooth diapazonas 10 m
Ekranas
Tipas IPS
Įstrižainė 1,9 colio
Rezoliucija 240x284 pikseliai
Žiūrėjimo kampas 79°
Dengimas stiklo
Įkraunama baterija
Tipas ličio polimeras
Talpa 300 mAh
IC apsauga Seiko Y1
Įkrovimo būdas magnetinis
Įkrovimo ciklų skaičius virš 300
Įkrovimo laikas apie 2h
Veikimo laikas 3-5 dienas
Budėjimo laikas 7 dienos
Kita
Pranešėjas 0815,8Ω, 0,6W
Mikrofonas taip
Dizainas
Matmenys 44,5 x 36,4 x 10,4 mm
Dirželio medžiaga silikono
Žiūrėti medžiagą ABS, PC
Karūna nerūdijančio plieno
Svoris 35 g
Dirželio plotis 20 mm
Sistema
Suderinamumas Android 5.0 ar naujesnė versija, iOS 9.0 arba naujesnė versija, Harmony OS
Programėlė Da tinka
Kita
Atsparus vandeniui IP68
Atnaujinimai OTA
Palaikomos kalbos išmanusis laikrodis: anglų / kinų / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / ukrainiečių / italų / portugalų; programa: anglų / supaprastinta kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / tradicinių kinų / ukrainiečių / italų / portugalų / olandų / lenkų / švedų / suomių / danų / norvegų / vengrų / čekų / bulgarų / rumunų / Slovakų / latvių / indoneziečių / tajų / turkų / vietnamiečių / hindi / puštonų / lietuvių / estų / slovėnų / kroatų / graikų
Savybės Išmanusis laikrodis: miegas, širdies ritmas, telefono skambučiai, mankšta, veiklos žurnalas, kraujospūdis, spO2, orai, naujienos, momentinė nuotrauka, muzikos grotuvas, laikmatis, žadintuvas, chronometras, pasaulio laikrodis, ciklo stebėjimas, žibintuvėlis, telefono radimas, skaičiuoklė, žaidimai, Ryškumas, Automatinis miego režimas, Laikrodžio ciferblatas, Meniu vaizdas, Vibracija ir skambėjimo tonas, DND režimas, Mažos galios režimas, Telefono įjungimas/išjungimas, Paleisti iš naujo, Išjungti, Atstatyti, El. kortelė; Programa: žingsniai, atstumas, kalorijos, ėjimo laikas, miego monitorius, širdies ritmas, SpO2, bėgimas lauke, daugiau treniruočių duomenų, išeikvota laikrodžio baterija, ciferblatas, pranešimai, signalai, užraktas, el. kortelė, mėgstamiausi kontaktai, rasti įrenginį, laikas formatas, įrenginio sistema, netrukdymo režimo nustatymas, judesio priminimas, 24 valandų širdies ritmo matavimas, muzikos įjungimas / išjungimas iš telefono, akumuliatoriaus taupymo režimas, kalba, ekrano apšvietimo laiko limitas, iš naujo nustatyti, greitos peržiūros nustatymas, gėrimo priminimo nustatymas, Orų prognozė, Moterų sveikata, Tikslų nustatymas
Sportiniai režimai ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, šokinėjimas, badmintonas, krepšinis, futbolas, laipiojimas, tenisas, regbis, golfas, joga, treniruotės, šokiai, beisbolas, elipsinis dviratis, dviračių sportas patalpose, nemokama treniruotė, irklavimas, bėgimas lauke, ėjimas, kabaddi, laipiojimas uolomis , riedlenčių sportas, riedučiai, parkūras, važinėjimas keturračiais, skraidymas parasparniu, triatlonas, hanteliai, pritūpimai, vaikščiojimas patalpose, bėgimas patalpose, laiptai, laipiojimas, jėgos lavinimas, lankstumas, pilatesas, gimnastika, tempimas, kryžminės treniruotės, aerobika, fizinis lavinimas, sieninis kamuolys, Štanga, svorio kilnojimas, viršutinė kūno dalis, funkcinės treniruotės, burpis, nugara, apatinė kūno dalis, pilvo raumenys, HIIT, kvadratiniai šokiai, pilvo šokiai, baletas, zumba, latino šokiai, gatvės šokiai, liaudies šokiai, džiazo šokiai, boksas, imtynės, kovos menai , Tai Chi, Muay Thai, dziudo, taekwondo, karatė, kikboksas, fechtavimasis, kendo, boulingas, kriketas, tinklinis, minkštasbolas, ledo ritulys, stalo tenisas, rankinis, skvošas, biliardas, šaudyklės, paplūdimio futbolas, paplūdimio tinklinis, sepaktakraw, slidinėjimas, Čiuožimas, kerlingas, kitos žiemos sporto šakos, važinėjimas sniego motociklais, ledo ritulys, bobslėjus, rogučių sportas, šaudymas iš lanko, smiginis, virvės traukimas, hola lankas, aitvarų skraidymas, jodinėjimas, frisbis, žvejyba, jojimo sportas, automobilių lenktynės, lengvoji atletika
Pranešimai Telefonas, žinutės, „Facebook“, „Twitter“, „WhatsApp“, „Skype“, „lnstagram“, „Line“, „KakaoTalk“, „WeChat“ ir kt.

Prekė detaliau
Colmi
VN-46911
6972436985555
96 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e