Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Smartwatch Colmi M41 (srebrny)
  • Smartwatch Colmi M41 (srebrny)
  • Smartwatch Colmi M41 (srebrny)
  • Smartwatch Colmi M41 (srebrny)
  • Smartwatch Colmi M41 (srebrny)

Išmanusis laikrodis "Colmi M41" (sidabrinis)

VN-46833
Colmi
25,76 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Colmi M41 išmanusis laikrodis (juodas)

Su Colmi M41 visą svarbią informaciją galite turėti po ranka. Išmanusis laikrodis aprūpintas lengvai skaitomu ekranu, todėl nesunkiai rasite reikiamą programą. Vienu įkrovimu veikia iki 5-7 dienų ir leis pasirūpinti savo sveikata naudingomis funkcijomis. Be to, jis siūlo 107 sporto režimus, žaidimus, yra atsparus vandeniui ir leidžia skambinti per Bluetooth.

TFT ekranas

Įrenginys siūlo 1,90 colių ekraną, užtikrinantį HD kokybės vaizdą ir sunaudojantį mažai energijos. Tai leidžia patogiai naudotis išmaniojo laikrodžio funkcijomis. Dar daugiau, programėlė „Da Fit“ leidžia pritaikyti laikrodžio ciferblatą – rinktis iš įvairių dizainų.

Patvari baterija

Išmanusis laikrodis aprūpintas 230 mAh talpos ličio polimero baterija, kuri reiškia maždaug 5-7 darbo dienas. Kita vertus, prietaisas budėjimo režimu išlieka 15 dienų. Komplekte yra magnetinis laidas, kuris leis lengviau įkrauti išmanųjį laikrodį. Maždaug po 2 valandų jis bus paruoštas toliau dirbti.

Sveikatos stebėjimas visą parą

Išmanusis laikrodis siūlo tokias funkcijas kaip 24 valandų širdies ritmo stebėjimas ir kraujo prisotinimo matavimas. Dėl to galite stebėti savo sveikatą ir greitai reaguoti į nerimą keliančius simptomus. Negana to, jis matuoja jūsų miego kiekį ir kokybę, o tai padės atsikratyti žalingų įpročių – su Colmi M41 pabusite pailsėję.

Jūsų asmeninis treneris

Colmi M41 siūlo 107 sporto režimus, todėl galite rinktis iš tokių sporto šakų kaip čiuožimas, futbolas, tinklinis, lauko ritulys ir kt. Be to, jis realiu laiku rodo žingsnių skaičių, sudegintas kalorijas, treniruotės laiką ir širdies ritmą.

Patogi prieiga prie pranešimų

Nauja žinutė, programos pranešimas – visa ši informacija dabar yra po ranka, tiesiog pakėlus riešą. Be to, įrenginyje yra garsiakalbis ir mikrofonas, leidžiantis skambinti per Bluetooth. Su Colmi M41 laisvai kalbėkite su savo artimaisiais.

Papildomos funkcijos

Tai dar ne išmaniojo laikrodžio galimybių pabaiga! Išmanusis laikrodis yra IP67 atsparus vandeniui, todėl jo nereikia nuimti nuo riešo plaunant rankas ar lyjant. Be to, jame siūlomi įvairūs žaidimai, balso asistentas, mėnesinių kalendorius, laikmatis ir daug daugiau. Pasirinkite Colmi M41 ir įsitikinkite patys!

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • magnetinis įkrovimo laidas
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Colmi
Modelis M41
Spalva sidabrinis
Chip Realtek RTL8763E
Ryšys Bluetooth BLE5.2 (programa) + BT3.0 (ryšiai)
Bluetooth diapazonas 10 m
Ekranas TFT
Ekrano įstrižainė 1,9 colio
Rezoliucija 240 x 280p
Baterija Ličio polimeras
Baterijos talpa 230 mAh
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Darbo laikas 5-7 dienas
Budėjimo darbo laikas 15 dienų
Matmenys 45 x 39 x 11,1 mm
Medžiaga silikonas, cinko lydinys, PC
Svoris 43 g
Dirželio plotis 22 mm
Suderinamumas Android 4.4 (arba naujesnė), iOS (8.0 arba naujesnė), Harmony OS
Programėlė Da tinka
Atsparus vandeniui IP67
Atnaujinti OTA
Palaikomos kalbos išmanusis laikrodis: anglų / kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / ukrainiečių / italų / portugalų / indoneziečių; programa: anglų / supaprastinta kinų / japonų / korėjiečių / vokiečių / prancūzų / ispanų / arabų / rusų / tradicinių kinų / ukrainiečių / italų / portugalų / olandų / lenkų / švedų / suomių / danų / norvegų / vengrų / čekų / bulgarų / rumunų / Slovakų / latvių / indoneziečių / tajų / turkų / vietnamiečių / hindi / puštonų / lietuvių / estų / slovėnų / kroatų / graikų

Prekė detaliau
Colmi
VN-46833
6972436984282
121 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e