Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Colmi Smartwatch i28 Ultra Strap (Gold)
  • Colmi Smartwatch i28 Ultra Strap (Gold)
  • Colmi Smartwatch i28 Ultra Strap (Gold)
  • Colmi Smartwatch i28 Ultra Strap (Gold)
  • Colmi Smartwatch i28 Ultra Strap (Gold)
  • Colmi Smartwatch i28 Ultra Strap (Gold)

"Colmi Smartwatch i28 Ultra" dirželis (auksinis)

VN-46914
Colmi
43,92 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

„Colmi i28 Ultra“ išmanusis laikrodis su magnetiniu dirželiu (auksinis)

Colmi i28 Ultra yra stilingas ir funkcionalus išmanusis laikrodis, kuris gali tapti nepakeičiamu kasdieniu palydovu. Jame yra 1,43 colio AMOLED ekranas, o akumuliatoriaus veikimo laikas normaliai naudojant iki 5–7 dienų. Jis taip pat siūlo daugybę treniruočių režimų ir palaiko tokias funkcijas kaip, pavyzdžiui, širdies ritmo matavimas, miego stebėjimas, laikmatis ir oras.

1.jpg

AMOLED ekranas

Mėgaukitės ryškiais vaizdais ir ryškiomis spalvomis. „Colmi i28 Ultra“ turi 1,43 colio AMOLED jutiklinį ekraną su 466x466p raiška. Taip pat galite pritaikyti jo stilių pagal savo pageidavimus. Peržiūrėkite galimus ciferblatų dizainus ir išsirinkite sau tinkamą!

2.jpg

Sekite naujienas

Jums nebereikia kaskart griebtis išmaniojo telefono, kad patikrintumėte, kas jums atsiuntė SMS. Išmanusis laikrodis i28 Ultra akimirksniu informuos apie visas gaunamas žinutes ir pranešimus! Be to, įrenginyje yra garsiakalbis ir mikrofonas, todėl jis palaiko „Bluetooth“ skambučius.

3.jpg

Kažkas jūsų gerovei

Norite geriau pažinti savo kūną ir įgyti galimybę greitai reaguoti į nerimą keliančius simptomus? Colmi i28 Ultra tiks ir tokioje situacijoje! Išmanusis laikrodis leidžia matuoti širdies ritmą, kraujospūdį ir prisotinimą deguonimi, taip pat siūlo miego stebėjimo funkciją. Jis taip pat gali veikti kaip mėnesinių kalendorius.

4.jpg

Rūpinkitės savo fizine forma

Išmanusis laikrodis „i28 Ultra“ taip pat puikus pasirinkimas mėgstantiems sportą ar norintiems gyventi aktyvų gyvenimo būdą. Prietaisas skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas ir nuvažiuotus atstumus, todėl galite stebėti savo pažangą realiu laiku. Taip pat galite rinktis iš įvairių sporto režimų, tokių kaip bėgimas, važiavimas dviračiu, joga, zumba, šaudymas iš lanko ar sunkiosios atletikos. Jūs tikrai rasite kažką, kas jums patinka!

5.jpg

Daug naudingų funkcijų

Tuo galimybės nesibaigia. Išmanusis laikrodis taip pat palaiko daugybę papildomų funkcijų, kurios jums tikrai pravers kasdien. Be kita ko, yra skaičiuotuvas, laikmatis ir chronometras, o orus taip pat galite patikrinti vos keliais paspaudimais. Dar daugiau – išmanusis laikrodis leidžia nuotoliniu būdu valdyti prijungto išmaniojo telefono kamerą ir muzikos grotuvą.

6.jpg

Ištobulinta kiekviena smulkmena

Ar vertinate ne tik turimų įrenginių funkcionalumą, bet ir estetiką? Išmanusis laikrodis i28 Ultra jums tikrai patiks! Įrenginys pasižymi elegantišku minimalistiniu dizainu, todėl gali puikiai papildyti bet kokį stilių. Jis taip pat turi lengvą, ergonomišką dizainą, o magnetinis dirželis yra malonus liesti ir nekenksmingas odai. Be to, laikrodis yra atsparus vandeniui IP68, o tai reiškia, kad lyjant ar plaunantis rankas jo nereikia nusiimti nuo riešo.

7.jpg

Įtraukta

  • Išmanusis laikrodis
  • Magnetinis įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Colmi
Modelis i28 Ultra
Spalva Auksas
Lustų rinkinys JL7013A6S
Blykstė RAM 640 KB, ROM 256 Mb
Bluetooth versija 5.3
Diapazonas Maždaug 10 m
Ekranas 1,43 colio AMOLED ekranas
Rezoliucija 466x466p
Baterijos tipas Li-po
Baterijos talpa 260 mAh
Įkrovimo būdas Magnetinis įkrovimas
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Veikimo laikas Įprastas naudojimas: apie 5-7 dienas; Budėjimo režimas: apie 30 dienų;
Pranešėjas Taip
Mikrofonas Taip
Matmenys 43,5 x 43,5 x 11 mm
Svoris 51 g
Dirželio plotis 20 mm
Medžiaga Cinko lydinys + ABS + kompiuteris
Dirželio medžiaga Silikonas
Suderinamumas Android 4.4 ir naujesnės versijos, iOS 8.0 ir naujesnės versijos, Harmony OS
Programėlė COLMI FIT
Žiūrėti kalbas Anglų, kinų, japonų, korėjiečių, vokiečių, prancūzų, ispanų, arabų, rusų, ukrainiečių, italų, portugalų, olandų, lenkų, vengrų, čekų, rumunų, indoneziečių, tajų, turkų, vietnamiečių, hindi
Programų kalbos Anglų, supaprastinta kinų, tradicinė kinų, vokiečių, prancūzų, arabų, čekų, graikų, ispanų, japonų, persų, italų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, suomių, švedų, tajų, vengrų, slovakų, kroatų, albanų, turkų, ukrainiečių
Prekė detaliau
Colmi
VN-46914
6972436985357
47 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e