Visos daugiausiai perkamos
360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G
  • 360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G
  • 360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G
  • 360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G
  • 360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G
  • 360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G
  • 360° Indoor WiFi Camera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G

360° vidaus WiFi kamera Botslab 2C Pro C222 5MP 5G

VN-45362
Botslab
46,31 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Botslab 2C Pro C222 5MP 5G besisukanti WiFi patalpų kamera

Pasirūpinkite savo namų saugumu visą parą. Botslab C222 siūlo išskirtinę vaizdo kokybę 3K (5MP) raiška. Su F2.0 diafragma ir HDR technologija fotoaparatas fiksuoja detalius ir ryškius vaizdus, ​​nepaisant apšvietimo sąlygų. Pažangus naktinis režimas, naudojant infraraudonųjų spindulių ir spalvų technologijas.

4.jpg

Platus diapazonas ir išmaniosios AI funkcijos

Kamera turi platų stebėjimo diapazoną – 360° horizontaliai ir 156° vertikaliai, todėl galima visiškai aprėpti didelį plotą. Išplėstinės AI funkcijos, tokios kaip žmonių, naminių gyvūnėlių, verksmo aptikimas ir pranešimai apie galimą įsibrovimą ir išėjimą iš patalpos, užtikrina aukštą saugumo lygį. Taip pat yra Panoramic Patrol režimai, kurie sklandžiai sukasi kiekvieną kampą, ir Fiksuoto taško patruliavimas, kuris sutelkia dėmesį į dažnai stebimas sritis.

6.jpg

Išplėstinis naktinis režimas ir privatumas

Fotoaparatas siūlo pažangų naktinį režimą, kuriame naudojama infraraudonųjų spindulių ir spalvų technologija, kad vaizdas būtų aiškus net visiškoje tamsoje. Dėl to jis netrikdo namų ūkio narių miego ir poilsio. Kamera taip pat turi suplanuotą privatumo režimą ir automatinį režimą, kuris pasiekiamas tik iOS vartotojams.

1.jpg

Nuotolinis stebėjimas ir dvipusis ryšys

Naudodami „Botslab“ programą, kurią galima rasti „App Store“ ir „Google Play“, galite nuotoliniu būdu stebėti savo namus naudodami tiesioginį vaizdą suderinamame įrenginyje. Kamera taip pat siūlo dvipusį garso ryšį, leidžiantį kalbėtis su šeima ir atbaidyti nekviestus svečius. Be to, prisijungimo vienu paspaudimu funkcija ir valdymo balsu su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ galimybėmis fotoaparatas yra patogus ir efektyvus jūsų namų stebėjimo įrankis.

3.jpg

2 būdai išsaugoti įrašus

Kamera siūlo lanksčias duomenų saugojimo parinktis, įskaitant iki 256 GB talpos „microSD“ kortelę ir „Botslab“ debesyje. Vienerių metų bandomoji Botslab debesies versija leidžia fiksuoti ir saugoti judesio aptikimo vaizdo įrašus iki 7 dienų. Jis palaiko nuolatinį įrašymą ir įvykių įrašymą, todėl galite visiškai valdyti įrašytą filmuotą medžiagą.

7.jpg

Diegimo ir pritaikymo universalumas

Kamera C222 yra universalus įrenginys, kurį galima montuoti tiek ant lubų, tiek ant sienos naudojant komplekte esantį pagrindą. Su tokiomis funkcijomis kaip verksmo aptikimas ir stebėjimas visą parą, fotoaparatas puikiai tiks namuose su mažais vaikais. Įvairaus amžiaus vaikų tėvams ji siūlo įvairias stebėjimo funkcijas, tokias kaip išmanusis judesių sekimas, veido atpažinimas ir gestų ar skambučių priėmimas vienu paspaudimu.

2.jpg

Įtraukta

  • patalpų kamera
  • maitinimo adapteris
  • USB kabelis
  • montavimo pagrindas
  • montavimo šablonas
  • naudojimo instrukcija
  • varžtai x2
  • sieniniai kištukai x2

Gamintojas Botslab
Modelis C222
Rezoliucija 3K, 5MP
Diafragma F2.0
Diapazonas 360° (horizontalus), 156° (vertikalus)
Naktinis režimas IR + spalva
Belaidis ryšys „Wi-Fi“ 2,4 GHz, 5 GHz
Dvipusis garsas taip
Ryšys vienu paspaudimu tak
Duomenų saugojimas Botslab debesis, micro SD kortelė iki 256 Gb
AI funkcijos Žmonių, gyvūnų aptikimas, verksmas, ryšys gestais, pranešimas apie galimą įsibrovimą ir išėjimas iš patalpos
Sumanus objektų sekimas tak
Valdymas balsu Amazon Alexa, Google Assistant
Prekė detaliau
Botslab
VN-45362
6976880780117
97 Prekės

Charakteristikos

Garantija
12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e