Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Baby monitor Babymoov Yoo Go Plus (light green)
  • Baby monitor Babymoov Yoo Go Plus (light green)
  • Baby monitor Babymoov Yoo Go Plus (light green)

Kūdikių monitorius "Babymoov Yoo Go Plus" (šviesiai žalias)

VN-45859
Babymoov
24/6L mėn.
144,63 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Babymoov Yoo Go Plus elektroninė auklė (šviesiai žalia)

Babymoov Yoo Go Plus elektroninė auklė yra nepamainomas prietaisas, kuris suteiks ramybę, kai mažylis miega. Naudodami didelį 5 colių didelės raiškos 480x272p ekraną ir 480x320p kamerą galite saugiai prižiūrėti savo mažylį tiek dieną, tiek naktį. Dėl pažangių funkcijų, tokių kaip naktinis matymas, miego technologija ir VOX (balsu suaktyvinta) funkcija, jis yra idealus pasirinkimas bet kuriam tėvui.

Kelionės lankstumas ir be rūpesčių maitinimo šaltinis

Yoo Go Plus yra tobula auklė kelionėms. Į komplektą įeina keturi priedai (mažas stovas, siurbtukas, spaustukas ir sieninis laikiklis), kurie leidžia lengvai pritvirtinti, pakabinti ar pastatyti fotoaparatą bet kur: ant komodos, lango, kelioninės lovelės, maniežo, vežimėlio ar sienos. Taigi galite mėgautis savo svajonių lankstumu ir montuoti įrenginį kur tik norite! Tačiau tai dar ne viskas. Tiek fotoaparatas, tiek ekranas maitinami baterijomis, todėl nebereikia erzinančio laidų raizginio ir nereikia ieškoti šalia esančio lizdo.

Pažangi miego technologija, naktinio matymo ir žadintuvo funkcijos

„Yoo Go Plus Anny“ yra aprūpinta miego technologija, kuri įsijungia tik aptikus garsą, o tai taupo energiją ir pailgina baterijos veikimo laiką. Tai suteikia jums ramybę! Be to, paprastas naudoti meniu leidžia greitai konfigūruoti nustatymus, tokius kaip garsumas ir mikrofono jautrumas, o infraraudonųjų spindulių naktinis matymas (x2 priartinimas) leidžia stebėti kūdikį net visiškoje tamsoje. „Yoo Go Plus“ auklė taip pat siūlo įvairias signalizacijos parinktis: vaizdinį, garsinį ir įspėjantį, kai išeinate už įrenginio veikimo zonos ribų. Taigi galite būti tikri, kad nieko nepraleisite – su Babymoov įgysite visišką kontrolę!

Galimybė prijungti kelias kameras

Yoo Go Plus Auklė leidžia vienu metu prijungti iki keturių kamerų, todėl vienu metu galite stebėti skirtingus kambarius. Dėl padalinto ekrano režimo vaizdai iš visų įrenginių rodomi vienu metu, todėl galite visiškai valdyti situaciją. Be to, domofono funkcija leidžia tiesiogiai bendrauti su vaiku, o tai gali padėti jį nuraminti.

Papildomos galimybės

Kad prireikus būtų lengviau nuraminti mažylį, auklė siūlo iki 8 skirtingų lopšinių. Dabar galite lengvai užmigdyti savo mažylį! Negana to, galite patogiai valdyti kameros judesius – ją galima pasukti ir pakreipti 360°. Taip nesunkiai apžiūrėsite visą kambarį!

Įtraukta

  • Fotoaparatas
  • Ekranas
  • Mažas stovas
  • Siurbtukas
  • Spaustuvas
  • Sieninis laikiklis
  • USB-C laidas
  • Jack kabelis
Gamintojas Babymoovas
Vardas Yoo Go Plus
Modelis A014429
Kameros skiriamoji geba 480x320p
Ekrano raiška 480x272p
Diapazonas Iki 300m
Ekrano įstrižainė 5 colių
Maks. prijungtų kamerų skaičius 4
Matmenys 25,5 x 16,5 x 8,5 cm

Prekė detaliau
Babymoov
VN-45859
3661276182233
6 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e