Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Baby monitor Babymoov Yoo Master (green)
  • Baby monitor Babymoov Yoo Master (green)

Kūdikių monitorius Babymoov Yoo Master (žalias)

VN-45861
Babymoov
24/6L mėn.
134,18 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Babymoov Yoo Master elektroninė auklė (žalia)

Laikykite ranką ant pulso ir būkite tikri, kad kūdikiui miegant viskas tvarkoje. Babymoov Yoo Master elektroninė auklė yra pažangus įrenginys, kuris suteiks visišką ramybę ir kontrolę. Su 360° panoraminiu vaizdu galėsite lengvai stebėti savo mažylio kambarį, o įmontuotas naktinis matymas leidžia viską stebėti net ir tamsoje. Be to, 3,5 colio ekranas siūlo ryškius, gausiai detalius vaizdus.

Visas judesių diapazonas, naktinis matymas ir priartinimo funkcija

„Yoo Master“ kamera garantuoja visą judesių diapazoną – nuotoliniu būdu galite ją pasukti 360°, todėl galėsite lengvai patikrinti, kas vyksta kiekviename kambario kampelyje. Su Babymoov viską kontroliuojate! Be to, dėl naktinio matymo ir priartinimo funkcijos (2x) auklė leidžia stebėti savo kūdikį net visiškoje tamsoje. Aiškus vaizdas 3,5 colio ekrane suteikia ramybės tiek dieną, tiek naktį. Be to, reguliuojamas garsumas ir įvairios signalizacijos parinktys (garsinis, vizualinis, vibracinis) užtikrina, kad visada žinosite, kada jūsų kūdikiui prireiks.

Miego technologija ir energijos taupymas

Yoo Master auklė naudoja miego technologiją – ji įsijungia tik aptikus garsą. Tai taupo energiją ir sumažina radijo dažnių emisiją! Funkcija VOX (aktyvinimo balsu) automatiškai įjungia įrenginį, kai aptinka garsą, todėl galite būti tikri, kad nieko svarbaus nepraleisite.

Intercom funkcija ir raminančios lopšinės

Yoo Master auklė palaiko domofono funkciją, kuri leidžia tiesiogiai kalbėtis su kūdikiu per tėvams skirtą modulį. Tai leidžia greitai nuraminti savo mažylį savo balsu. Be to, prietaisas siūlo 8 raminančias lopšines, padedančias mažiesiems užmigti.

Temperatūros jutiklis ir naudojimo lankstumas

Integruotas temperatūros ekranas leidžia stebėti sąlygas kūdikio kambaryje, todėl galite sukurti optimalią kūdikio miego aplinką. Yoo Master aukle taip pat labai paprasta naudotis – visus nustatymus, pavyzdžiui, garsumą ar mikrofono jautrumą, galima greitai sukonfigūruoti naudojant intuityvų meniu. Be to, galimybė prijungti iki keturių kamerų leidžia vienu metu stebėti skirtingas patalpas, o tai padidina įrenginio funkcionalumą.

Įtraukta

  • Fotoaparatas
  • Modulis su ekranu tėvams
  • USB-C laidas
  • Jack kabelis
Gamintojas Babymoovas
Modelis A014425
Kameros matmenys 7,5 x 6,5 x 12 cm
Ekrano įstrižainė 3,5 colio
Maks. prijungtų kamerų skaičius 4
Diapazonas Iki 300 m

Prekė detaliau
Babymoov
VN-45861
3661276180277
16 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e