Visos daugiausiai perkamos
Smart Odor Eliminator Catlink FRESH
  • Smart Odor Eliminator Catlink FRESH

"Catlink FRESH" išmanusis kvapų šalintuvas

VN-46747
Catlink
31,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Catlink Fresh išmanusis kvapų sugėriklis

Catlink Fresh yra protingas kvapų sugėriklis, kuris efektyviai pašalina kvapą naudojant ozoną. Jis siūlo 3 veikimo režimus, leidžiančius pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius, o patvari baterija vienu įkrovimu užtikrina apie 8 darbo dienas. Be to, 2 jutikliai (infraraudonieji ir vibracijos) yra atsakingi už efektyvų įrenginio veikimą. Savo ruožtu kompaktiškas dizainas leidžia diskretiškai patalpinti kanistras į kraiko dėžę arba šalia jos, o tylus veikimas netrukdo nei namų šeimininkams, nei jūsų augintiniui.

Veiksmingumas šalinant kvapus

Catlink CL-D-01 Absorber naudoja ozono technologiją, kuri efektyviai pašalina ne tik kaukes, bet ir nemalonius kvapus. Naudojant šią technologiją, dezodoruoja ir dezinfekuoja atitinkamai 98% ir 99,7%. Tokiu būdu sumažinama ligų ir infekcijų išsivystymo rizika, užtikrinamas sveikas ir švarus oras.

3 veikimo režimai

Catlink CL-D-01 siūlo 3 darbo režimus – žemą, vidutinį ir aukštą, kurie leidžia reguliuoti veikimo intensyvumą pagal esamus poreikius. Žemu režimu įrenginys vienu įkrovimu gali veikti iki 8 dienų, vidutiniu – iki 5,5 parų, o aukštu režimu – iki 4 dienų. Tai leidžia vartotojui visiškai kontroliuoti energijos suvartojimą ir kanistro efektyvumą.

Automatika ir naudojimo saugumas

Catlink CL-D-01 kvapų sugėriklis turi automatinę ozono dozavimo sistemą. Po 15 sekundžių infraraudonųjų spindulių ir vibracijos jutikliais aptikęs nemalonų kvapą, prietaisas išskiria ozoną, efektyviai išvalydamas orą. Be to, siekiant užtikrinti maksimalų saugumą, prietaisas nustoja veikti kraunant ir aptikus judesį, tiek žmogaus, tiek gyvūno, pašalinant atsitiktinio ozono išsiskyrimo riziką.

Gamintojas Catlink
Modelis CL-D-01
Medžiaga ABS
Matmenys 108 x 37 x 75 mm
Svoris apytiksliai 25 g
Įėjimo įtampa 5V/1A
Įkrovimo prievadas microUSB
Baterijos talpa 2600 mAh
Budėjimo laikas 24 val
Darbo laikas apytiksliai 8 dienos (žemas režimas), apytiksl. 5,5 dienos (vidutinis režimas), apytiksl. 4 dienos (didelis režimas)
Infraraudonųjų spindulių jutiklio diapazonas 2 m
Prekė detaliau
Catlink
VN-46747
6972884750200
154 Prekės
13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e