Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C20
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C20
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C20
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C20
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C20

Išmanioji savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė UBPet C20

VN-45712
UBPet
302,00 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Išmani savaime išsivalanti kačių kraiko dėžutė UBPet C20.

Pamirškite rankinį valymą po savo augintinio – išmanioji savaime išsivalanti kraiko dėžė UBPet C20 tuo pasirūpins už jus! Prietaisas efektyviai atskiria švarų kraiką nuo nešvarumų ir yra visiškai saugus naminiams gyvūnėliams. Jį taip pat galima valdyti per programėlę. Kraiko dėžė yra pakankamai erdvi, kad katėms būtų patogu, be to, ji gali veiksmingai pašalinti nemalonius kvapus. Be to, C20 modelis yra suderinamas su įvairių tipų kraiku ir tinka katėms, sveriančioms nuo 1,5 kg iki 10 kg.

Daugiau galimybių su programa

Kraiko dėžę galima valdyti specialia programėle, kuri suteikia daug įdomių galimybių. Naudodami jį galite lengvai nustatyti valymo grafiką arba pasirinkti veikimo režimą. Taip pat galima stebėti įrenginio veikimą realiu laiku ir reguliuoti nustatymus pagal individualius poreikius. Programėlė taip pat leidžia sekti su katės sveikata susijusius duomenis, pvz., kraiko dėžės naudojimo dažnumą arba informaciją apie pažeidimus. Taip pat gausite naudingų pranešimų.

Saugumo sumetimais

Nesijaudinkite dėl savo katės saugumo. Kraiko dėžutėje yra 9 jutikliai, kurie stebi, ar jūsų augintinis yra joje, ar jau jį paliko. Be to, dėl patobulintos integruotos konstrukcijos prietaisas pašalina bet kokį pavojų, dėl kurio jūsų katė gali įsipjauti ar kitaip sužaloti. Su UBPet jūsų augintinis yra saugus!

Suderinamas su įvairių tipų kraiku.

Nesvarbu, kokį kraiką naudojate – kraiko dėžė yra suderinama su daugeliu įprastų tipų. Su bentonitu, mišriu, tofu, mineraliniu ir silikoniniu kraiku veikia be jokių problemų. Jums nereikia pirkti jokios specialios rūšies ar keisti savo augintinio įpročių!

Turėdami omenyje savo katės patogumą

Nebijokite erzinančio triukšmo. C20 išsiskiria žemu triukšmo lygiu, kuris siekia tik apie 38 dB – todėl yra labai tylus ir saugus jūsų augintinio klausai. Negana to, kraiko dėžė yra labai erdvi (75 l talpa), todėl ja patogiai gali naudotis bet kuri katė.

Kelių kačių atpažinimas

Ar turite daugiau nei vieną katę? C20 kraiko dėžė puikiai tiks ir jūsų namuose! Prietaisas gali išmaniai atpažinti augintinius pagal jų svorį ir įrašyti duomenis apie jų sveikatą arba tai, kaip dažnai jie rūpinasi savo poreikiais. Taip viską kontroliuosite!

Švara ir šviežumas

Naudodami UBPet pamiršite apie šiukšlių dėžės valymo problemas. C20 modelis automatiškai atskiria švarų kraiką nuo nešvarumų, kurie nukreipiami į šiukšlių maišą – tereikia jį karts nuo karto pakeisti! Tuo pačiu prietaisas yra labai paprastas ir greitai išvalomas – jį atgausite pagal užsakymą vos per kelias akimirkas. Taip pat nereikia jaudintis dėl nemalonių kvapų – už efektyvų jų pašalinimą atsakingi specialūs dezodoruojantys kubeliai.

Rinkinyje

  • Padėklas
  • Maitinimas
  • Vartotojo vadovas
  • Sutrumpintas naudojimo vadovas
Gamintojas UBPet
Modelis UCAT C20
Nominali įtampa 12 V / 1 A
Nominali galia 12 W
Maitinimo įtampa 100-204 V
Palaikomi kištukų tipai KN, ES, JK, JAV
Medžiaga PP
Matmenys 50,6 x 49 x 54,7 cm
Įėjimo į kraiko dėžę matmenys 32 x 34,8 cm
Vidinės erdvės matmenys 40 x 38 x 48,5 cm
Svoris 7,5 kg
Cilindro svoris 4,9 kg
Maksimalus svorio limitas 20 kg
Rekomenduojamas katės svoris Nuo 1,5 kg iki 10 kg
Maksimali kačių kraiko talpa 3,3 l
Kraiko tipas Bet koks kraikas, trumpesnis nei 15 mm
Garsumo lygis Maždaug 38 dB

Prekė detaliau
UBPet
VN-45712
6931705006490
100 Prekės
13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e