Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C10
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C10
  • Inteligentna samoczyszcząca kuweta dla kota UBPet C10

Išmanioji savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė UBPet C10

VN-45714
UBPet
273,21 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

UBPet C10 išmanioji savaime išsivalanti kačių kraiko dėžutė

UBPet C10 kraiko dėžė sukurta atsižvelgiant į jūsų katės saugumą ir jūsų patogumą. Su juo jums nereikės gaišti laiko patiems tvarkytis savo augintinio! Įrenginys automatiškai atskiria švarų kraiką nuo nešvarumų, o jo veikimą palengvina tam skirta programėlė. Kraiko dėžutė tinka katėms, sveriančioms iki 10 kg.

1.jpg

Daugiau erdvės, žemesnis įėjimas

C10 kraiko dėžėje yra didesnė vidinė erdvė ir apatinis įėjimas (124 mm). Todėl net vyresnės ar mažiau judrios katės gali nesunkiai juo naudotis! Su UBPet užtikrinsite savo augintinių komfortą ir saugumą kiekvieną dieną.

2.jpg

Atsisveikinkite su purvu ir nemaloniais kvapais.

Pamirškite apie savarankišką katės valymą. UBPet C10 automatiškai nukreipia purviną kraiką į šiukšlių maišą – jį reikia pakeisti tik kartą! Aukštos kokybės mechanizmas garantuoja sklandų ir efektyvų įrenginio veikimą beveik bet kokioje situacijoje. Tačiau tai dar ne viskas – kraiko dėžėje įrengta specialiai sukurta dezodoravimo sistema, kuri efektyviai naikina nemalonius kvapus. Taigi galite mėgautis švara ir gaivumu!

8.jpg

Nuotolinis valdymas per programėlę

UBPet C10 siūlo nuotolinį valdymą per tam skirtą programėlę, kuri, be kita ko, leidžia stebėti katės sveikatą realiu laiku. Programinė įranga seka svorį, įėjimų į kraiko dėžę skaičių ir joje praleistą laiką, suteikdama vertingos informacijos apie jūsų augintinio būklę. Be to, dėl 2,4G ryšio galite visiškai valdyti, kad ir kur būtumėte.

3.jpg

Saugumo sumetimais

Dėl integruotos konstrukcijos UBPet C10 kraiko dėžė sumažina katės įsipjovimo ir kitų sužalojimų riziką ją naudojant. Be to, įmontuoti jutikliai yra atsakingi už automatinį įrenginio sustabdymą, kai nustato jūsų augintinio buvimą. Taip jums nereikės jaudintis dėl savo augintinio saugumo!

7.jpg

Gamintojas UBPet
Modelis UCAT C10
Matmenys 555 x 520 x 530 mm
Katės svoris Iki 10 kg
Integruota kamera Nr
Prekė detaliau
UBPet
VN-45714
6931705003635
94 Prekės
13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e